maanantai 16. joulukuuta 2013

Uusi mäykkylaukku ja muuta mukavaa

Tälläinen ihana mäyrislaukku tarttui matkaan, kun olin katsomassa Artun ja Main hienoa suoritusta eilen messuhallin kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Laukku on jotain käsilaukun ja kassin väliltä (28*35 cm noin) ja tämän italialaisen yrityksen muita ihania koiratuotteita saa täältä. 
 Tuo murjottava karkkari keskellä tuo mieleen Ossin:)
 Saisinko olla rauhassa?
No, sitten häivyn.
Nämä hyväntuulisen näköiset "ininäapinat" maksoivat 2 ja 3 euroa ja se on maksimihinta vajaan puolen tunnin ilosta.
Tässä ensimmäinen noin puolen tunnin käsittelyn jälkeen. Kaksi saa odottaa joulua ja kevättä.
Oikein iloista joulunalusviikkoa Ossilasta!

19 kommenttia:

  1. Kiitos Marja-Leena, kun tulit mukaan kannustamaan meitä :) Vaikka en tosiaan itse siellä kehässä joutunutkaan kirmaamaan, oli se aika jännää katsoa oman mäyriksen menoa. Vähän kuin ekaluokkalaisen kouluun lähtöä...

    Ihana toi laukku, hyvä kun korjasit sen talteen sieltä! Eikä tule monella vastaan italialaista mäyräkoiralaukkua :)

    Viimeisessä kuvassa on tarkka kopio ininäapinasta, joka on meillä ilman korvia, nenää ja pehmusteita ;) Annoin jo hississä tullessa apinan Artulle, ja kun päästiin sisään, villi alkoi. Hihnakin unohtui kaulaan, kun apina sai kyytiä.

    Mukavaa joulun lähestymistä sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oli pitkästä aikaa tosi kivaa käydä isossa näyttelyssä. Hirmuusti siellä tuli vastaan koirarotuja, joita en ole ikinä nähnytkään:) ja Arttu oli niin söpönen.

      Saattaapi olla, että noita laukkuja ei kamalan montaa tule vastaan. Olen siihen laukkuun kovasti tykästynyt.

      Ai teidänkin apina on suolistettu:) Miäs keräili vanut keittiön lattialta ja minä sitten nappasin pillin pois, kun kuulin, että aha, nyt se apina lakkasi inisemästä. Pistin nuo kaksi ehjää odottamaan joulua ja jotain muuta "juhlaa", mutta eikös tuo tarkkasilmäinen kaveri hoksannut ne tuolta olkkarin pöydältä. Jotenkin olin ajatellutm että apinat ovat sellaisessa kulmassa keskellä pöytää, ettei Ossi niitä näe. No sitten alkoi kuulua vaativa ininä ja Ossi istui pöydän alla. Komensin sen pois olohuoneesta ja suljin vielä keittön oven, ettei se nähnyt kun menin piilottamaan otukset parempaan talteen. Nyt Ossi on muutamaan otteeseen tarkistanut, että otukset ovat kadonneet:) Joulu tulla jolkotteleepi, joten ootellaan sitä kaikessa rauhassa:) Artulle pusukehuja vielä hienosta käytöksestä isossa näyttelyssä!

      Poista
  2. Siis apua, miten hiano laukku!! Kyllä kannatti ostaa! :)))

    Ja minäkin hamstrasin meidän suolistajalle kasan uusia pehmoja, kun kerran halvalla sain. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku hyppi siellä hyllyllä suorastaan ja huusi minulle, että "osta minut:)"! Sitä en oikein ymmärrä, että kun laukun sivustat ovat nahkaa, että siihen yhdistetään tuollainen kantohihna, mutta ehkä siinä on joku juju. Kannattaa käväistä firman nettisivuilla. Siellä on kaikkea ihanaa. (en saa provikoita:) ) Tytsyille Ossi-pusuja ja terveisii, Ai Peppikin sai tapettavia elikoita, no tietty.

      Poista
  3. Kylläpä on mahtava mäyriäislaukku! Kelpaa sitä pitää olalla ja toisessa kädessä sitten kuskata elävää versiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi en sentään Ossin lenkeillä tarvitse mitään laukkua. Olen joskus jopa harkinnut, että minulla pitäisi olla jonkinlaiset juoksuvaljaiden tapainen synsteemi, kun tuo Ossi saattaa tuoreen jäljen haistaessaan repäistä niin turkasen lujaa. Onneksi vielä ei ole päässyt minulta irtoamaan karkuun. Yhden kerran 9 v sitten meni fleksi poikki ja sen jälkeen ollaan siirrytty 25 kiloa kestävään fleksiversioon. Laikkupojille terveisii

      Poista
  4. Minä katselin laukun kuvaa hoo moilasena: siis miten mäykky tonne mahtuu? No, sitten älysin, että eihän se koirankuljetukseen olekaan tarkoitettu. Juu, paljon ehtii ajatuksia vilistää korvien välissä sekunnin aikana ; ) ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas karkasi jaaritukseni ennen kuin olin saanut kaiken kirjoitettua. Piti sanomani, että laukku on to-del-la upea.

      Poista
    2. Hihhih, se on miniminimäykyn kuljetukseen:) Ei kyllä minä aattelin ihan omia pieniä kimpsuja ja kampsuja kannella:) Käy niiden nettisivuilla katsoon ja surffaa vähän, on siellä hiaano pikkukoiran kuljetuslaukkukin, ihanaa ruskeaa nahkaa. Vaan ei mahdu Ossi siihenkään veskaan. Terveisii teille, M-L ja Ossi.

      Poista
  5. Voihan mäyriäinen ku löysitkin aiheeseen sopivan laukun. Hyvä ostos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäykkyihmiselle pitää sit olla kans yksi mäykkylaukku:), terveisii teillepäin, M-L ja Ossi.

      Poista
  6. Komea laukku.
    Mikäs noissa apinoissa noin koiria viehättää? Hali ei oo moksiskaan tuontapaisita leluista, oon ostanu ku Kaikki Muut Kissat tykkää semmosista ns. potkuleluista, siis ett lelu on otteessa ja takajaloilla sitä potkitaan. Joku kissa potki ja puri kans tolleen puolessa tunnissa sen mäsäks. Ei Hali, ehei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ossii viehättäisi ihan kaikki pehmolelut. Se repii ja raatelee ne ja sitten, kun on kaikki se kamala valkoinen täyte ulkona, niin sit vielä se nahka tapetaan huiskimalla sinne ja tänne. Sit sen jälkeen se lelu lakkaa kiinnostamasta. Niin kauan, kun siell sisällä on jotain täytettä, niin sitä pitää nyppiä. Eiks kissoja kiinnosta enempi sellaiset jotkut heilurilelut ja sellaiset mitä vedetään, että ne voi kanssa vähän kuin saalistaa? Ossi leikkii kyllä joskus vaikka sellaisella isolla luunpalalla, mitä se heittelee ympäriinsä ja sitten kun sattuu meneen jonkun kaapin tms alle, niin sit haukkuu niin kauan, et minä tai miäs mennään hakemaan sel sielt kaapin alta. Siis jos se ei ite mahdu sinne:) Aika pieneen koloon tommonen lituska koirakin saa ittensä ahdettuu. Terveisii ja Halille haleja, M-L ja Ossi.

      Poista
  7. Ei kyllä ihan pahasti ole apina kärsinyt, kun kuitenkin silmät ovat tallella :) Kieltämättä ei kyllä näytä kovin kestävältä kaverilta, mutta pääasiahan on, että koiralla on lystiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apinan silmäthän eivät ole silleen mitenkään ulkonevat, joten ne eivät nyt kiinnostaneet. ossin kiinnostus lakkaa aina siinä vaiheessa, kun lähestulkoon kaikki se valkoinen turso on saatu revityä sieltä sisältä pois, elikkä aiheutettu maksimaalinen siivoushaitta:)

      Poista
  8. Niin ja piti sanoa, että laukku on hieno. Kohta lähden vinkkaamillesi nettisivuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minä saan onneksi aika harvoin tälläisiä oikein tosi hörhöjuttuja päähäni:) Mutta täytyy sanoa, että on siellä sivuilla söpösiä juttuja. Terveisii teillepäin!

      Poista
  9. Hieno on laukku, pitääpä käydä kurkkimassa tuolta sivuilta lisää! Ossi on niin kovin samanoloinen kuin Mauri - yhtä "ihastunut" valokuvissa poseeraukseen, ja yhtä nopea lelujen suolistamisessa :-) Oikein hyvää ja rentouttavaa joulua koko perheelle sinne Kirkkonummen puolelle, t. Laura ja Mauri-setä

    VastaaPoista
  10. Maurista kuitenkin saa iloisia ilmeitä, Ossista ei. Kuitenkin Ossillakin on repertuaari sellaisia ihania, onnellisia ilmeitä. Kaikki ne vain katoavat, kun otan kameran esiin. Mukavaa joulua teille Espoon puolelle, M-L ja Ossi.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.