lauantai 5. maaliskuuta 2016

Potutuslauantai osa 99

Hih, päästä miäs katsomaan autoja, niin eihän hälle riitä pelkkä katsominen, hiplailu, eikä "renkaiden potkiminen", jota kuulemma harrastetaan yleisesti viikonloppuisin. Hänen pitää ostaa auto. No niin, hyvästi Subaru, jonka korjaamo rikkoi, tervetuloa vähän uudempi VW Tiguan. Väri on valitettavasti valkoinen, mutta käytettyjen autojen markkinoilla ei tietty ikinä pääse valitsemaan auton väriä. Ai, kun voittaisin lotossa, niin voisin ostaa elämäni toisen uuden auton. Entinen alkaa olla vähän pelleiltään rypistynyt:)


*linkki* Mies potkaisi poliisikoiraa - koira puolustautui puremalla. Poliisi joutui ottamaan miehen kiinni käyttämällä poliisikoiraa ja mokoma vielä potkaisi työtehtävässä olevaa virkamiestä. Poliisikoira minun muistaakseni lasketaan virkamieheksi, joten eiköhän pidätetty tule saamaan syytteen vielä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. En kyllä ole ihan vakuuttunut, että koira puolustautui, kun minun luullakseni ne koirat opetetaan pysäyttämään karkuunjuokseva pidätettävä siten, että ne nappaavat kädestä kiinni. Siksi varmaan kädestä, ettei ne rikolliset pysty ampumaan sitä pysäyttävää koiraa.

Tälleen Ossi tykkää vielä kieputella itseään. 

Sama paikka, vähän lähempää:) Kevätpesu on tehty, mutta silti Ossin pitää joka päivä päästä hankeen kiehnäämään itseään. Pitää kohta alkaa se kevätnyppiminen. Se on syytä tehdä ulkona ja muutamassa erässä, koska tuon vanhan herran hermot eivät kestä seistä kauaa paikoillaan. Onkohan koirissakin ADHD-yksilöitä? Sitten, kun Ossilta menee hermot, minultakin menee hermot:)

*linkki* Miksi ihmiset kohtelevat kissoja näin huonosti? Ihan järkyttävää, kuinka paljon kissoja hylätään vuosittain, mutta uskottava se on. Tosin koiriakin hylätään, mutta Suomessa koirien hylkääminen tapahtuu paljon pienemmässä mittakaavassa, kuin kissojen. *linkki* joku jätti kissanpojat nääntymään pahvilaatikkoon. Tälläinenkin vielä sattui silmiin. Äly hoi, älä jätä. On kyllä jättänyt tämän kyseisen henkilön. Olisiko vaikeaa viedä kissat paikalliseen eläinsuojeluyhdistykseen? Eiköhän sellainen ota vastaan, kun sanoo, että ei ole mahdollisuuksia pitää pentuja.

High five. Olen oppinut uuden termin: fist bump. Voi gääk näitä meidän ministereitä. Kas kun eivät vielä tanssineet vähän twist and shoutia letkein lantein. Pikkuisen menee luottamus meidän ministereihin. Voisivat jakaa spontaanin ilonsa ihan jossain muualla, kuin kameroiden edessä. Minun puolesta joutaakin mennä romukoppaan koko yhteiskuntasopimus, kun eihän siitä ole kuin rauniot jäljellä.

Mutta hei. Näihin pieniin potutuksiin ja niistä huolimatta iloista viikonvaihteen jatkoa täältä Ossilasta!

3 kommenttia:

  1. Párekin Palvelijatar6. maaliskuuta 2016 klo 10.33

    Onnea ja pitkää ikää uudelle autolle!
    Lumessa kieriskely on oikein kivaa, tekee niin hyvää kutisevaan nypintäkypsään turkkiin. Párek seisoo tunnin nyppijän pöydällä, noin vartin ennen työn loppua se alkaa vähän kiemurrella ja väsähtää. Pitääkin tilata aika tässä kuussa.
    Sunnuntaisää ei kovinkaan aurinkoiselta vaikuta, mutta siitä huolimatta oikein mukavaa päivää Ossilaan!

    VastaaPoista
  2. Eihän tuo miähen auto uuden uusi, mutta uusi meille. Muutaman vuoden vanha diesel. Haluaisin nähdä, kun Ossi seisoisi tunnin trimmaajalla. Luulisin silloin, että siitä on tullut patsas.

    Ei ole kovin hääppönen tämän päivän keli, mutta se voi muuttua vain paremmaksi. Onni on sentään se, että ei ainakaan meillä sada. Terkut teille Ossilasta.

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.