torstai 18. heinäkuuta 2013

KyläilemässäHei, mitähän me täällä teemme? Väärä blogiko? Ehei, minulla oli eilen Ossin nimipäivänä ilo tavata Arttu ja Basse ihan henkilökohtaisesti, livenä:) Meistä tuli heti kamuja, siitäkin huolimatta, että poistin punkin Artun korvan takaa... Älä välitä Arttu, Ossi koki tänään saman kohtalon. Poistin siltä yhden punkin pyllystä ja yhden korvan takaa. Meidän punkkimagneetti sai tänään uuden X-spot käsittelyn.


Tässä nappisilmät, aakkosjärjestyksessä.Mihin se inhoittava kyy katosi? No onneksi M-L hääti sen pois kävelysauvallaan. Nyt, kun Mai koirineen asuu junamatkan ja metromatkan päässä, voimme tavata hieman useamminkin. Kiitos Mai, oli ilo nähdä taas sinua ja tällä kertaa myös ihanat koirasi!


Iloinen päivä sai surullisen lopun, kun luin blogikaverimme Vilin poismenosta. HooPeelle voimia kestää Vilin aivan liian aikainen poislähtö.

12 kommenttia:

 1. Hei Arttu, Basse ja Ossi :) Hauskaa! Katoinkin jo tuosta pikkukuvasta, että onpas Ossin look jotenkin erilainen, mutta sehän olitkin sinä Arttu!

  VastaaPoista
 2. Ossi ei ollut vierailulla mukana:) Ehkä tapaaminen ei olisi ollut niin iloinen ja rauhallinen... Meinasitko, että Ossin frisyyri oli jotennii muuttunut? :) Ossi lähettelee Ronjalle unipusuja, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miehän täällä näin sieluni silmin kun Mai matkustaa metrolla ja junalla kahden koiran kans Ossilaan :)Hello Mai! ja terveisiä! mut sehän olikin toistepäin. Joo, tiirailin tuolla omassa blogissani sitä pikkukuvaa siinä sivussa ja jotenkin tuli sellanen fiilis et onko Ossille tehty kesälook :D

   Poista
  2. Ossin kesälookki tehdään heti, kun sää on lämminnyt. Silloon lähtee talviturkki. Kulmakarvat kyllä jätän aina ja parran jätän kokonaan nyppimättä, kun sitä on muutenkin niukanlaisesti:)

   Poista
 3. Ihanaa kun meistä tuli postaus, vaikka ei itse tänään keksitty mitään kivaa kirjoittamista :) Ja oli kyllä kiva vieraskin, AB lähettää mojovat pusut Marja-Leenalle ;)

  Pakko vielä mainita, vaikka M-L sanookin noin huolettomasti, että olemme "metro- ja junamatkan" päässä, että taisi matkustaminen kestää kauemmin kuin vierailu. Mokoma junavuoro oli lopetettu ja siitä oli tullut paluumatkalla vielä puoli tuntia lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetä sinäkin pusuja molemmille, vähän silleen salaisesti, niin ei tehdä Ossista mustista:)

   Ei muuten kestänyt matkustaminen kauempaa kuin itse vierailu. Hesasta Masalaan, menee juna 32 min ja metro päälle. Veikkaan, etten autollakaan pääse samaan. Täytyy joskus kokeilla, mutta en usko. No ok lisätään se reilu vartti mitä täältä ajaa Masalan juna-asemalle. Sitäpaitsi junassa on aika kiva matkustaa, kun voi katsella ihmisiä ja tehdä ristikoita ja lukea tytön tekstareita Ranskanmaalta jne. Ei sitä junavuoroa oltu lopetettu vaan aikataulua siirretty, voitko kuvitella 2 minuuttia aikaisemmaksi kuin keväällä. Mitähän järkea tuollaisissa "kesäaikatauluissa" oikein on?

   Ihanalle koirakaksikolle rapsutuksia,pusuja ja halauksia! M-L, Ossi ei kommentoi, kun ei nähnyt AB:a.

   Poista
 4. Eipä oo sitten teijän välillä pitkä matka. Ihan huippua! Mukavaa, kun voi tavata blogikamuja. Me ei olla tavattu viälä yhtäkään, tytöistä varsinkin tykättäs. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aikaisemmin oli kyllä ainaskin parisataa kilmetriä. Nyt on matka paljon lyhykäisempi:) Ossikin tapaisi tosi mielellään tyttöpuolisia blogikamuja....

   Poista
 5. Hienoa varmasti tavata blogikamuja. Ossi sitten jätettiin kotiin? Niin saattaisi käydä Párekillekin, urokset kun ovat uroksia. Koskaan ei tiedä mikä uros on ihan jees ja jollekin toiselle pitää uhota urut auki ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Ossi jäi kotimieheksi. Ossille tuli vahingossa koko pentulauman testosteronit. Näin olen aina sanonut, kun ihmettelen sen yltiömäistä uhittelua. Minä olen varma, että Ossi heittelee koiraksi kaikille vastaantuleville uroksille jotain superhävytöntä, koska se saa kaikki muutkin urokset ihan raivon partaalle aika helposti. Sitten joskus se osaa olla ihan lunki. Outo juttu.. Teille molemmille terveisii, M-L ja Ossi

   Poista
 6. Olen samaa mieltä olisi kiva tavara blogikamuja livenä. Ehkä vielä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestetään pääkaupunkiseutulaisten blogikavereiden kävelyretki, vaikka Luukkiin tai jonnekin, minne saa ottaa koirat. Tyttökoiria urosten väliin. Laitetaan asia hautumaan, jos ei tänä kesänä keritä... Saa siihen osallistua kauempaakin, Nellille Ossipusuja ja terveisiä, M-L ja Ossi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.