sunnuntai 25. elokuuta 2013

Blogikavereita on ihana tavata

Tiedättekös kuka kaunotar tässä on?


No sehän on Rilla valmistautumassa Tuomarinkylän terrierinäyttelyyn. On muuten terriereitäkin monta eri rotua. Näyttelyssä oli satoja yksilöitä. Westieitä, niitä mustia whiskykoiria, borderterrierejä, cairnterrierejä, bedligtoninterrierejä, amstaffeja, bullterriereitä, airedaleja, jack russeleita, niin monta eri rotua etten juuri nyt läheskään muista niitä kaikkia. Tässä ne, jotka juuri nyt satun muistamaann... Annamari vihjaisi minulle, että he menevät Tuomarinkylän terrierinäyttelyyn ja minusta oli kiva tavata, joten ajoin heitä katsomaan. Sijoituksesta saa annamari kertoa ja jouduinkin lähtemään ennen heidän kehäsuoritustaan. Olin luvannut olla kahden maissa kotosalla, kun sitten neljän maissa lähdimme koko perhe hyvän kaverini ja hänen miehensä yhteisiin 50-vuotisjuhliin. Kaverini täytti eilen ja hänen miehensä jo pari viikkoa sitten.
Tässä Rilla kuuntelemassa ohjeita miten tulee käyttäytyä kehässä:) Varmaan se hyvin meni. 


Kaverini synttäreilläkin oli tosi kivaa. Tosin meillä on yhteisiä tuttuja aika vähän, mutta on joitakin. Tarjoilut olivat aivan mahtavat. Itse majoittauduin tuoreen ison parmesaanijuustokimpaleen viereen:) Oli myös hauska ottaa kuva tytöstäni ja kaverini tytöstä, sekä yhdestä toisesta tytöstä, josta minulla on kuvia lintsiltä, kun he ovat jotain 6-7 vuotiaita. Kaverini tytöstä ja omasta tytöstäni minulta on vuosien varrelta paljonkin kuvia, mutta tätä turkulaista tyttöä en ole tainnut nähdä kuin 13-14 vuotta sitten. Oli semmoinen raisulityttö ja on nyt lähdössä yliopistoon lukemaan fysiikkaa ja kemiaa. Vitsit kuinka ne vuodet vierivät...

Rilla ja annamari, toivottavasti näytelmät menivät hyvin ja turkki tuli tupsuteltua vai oliko se nyt tussuteltua:) oikein hienosti. Kaikille ihanaa viikonlopun jatkoa Ossilasta!

6 kommenttia:

 1. Ilmeisesti Rillan tapaaminen meni Ossilta nyt kyllä sivu suun, harmi. Siis Ossin kannalta, noin nättiä tyttöä olisi Ossin ollut ilo treffata. :)

  VastaaPoista
 2. Ossi ei näytä miltään terrieriltä eikä näyttelyalueelle tainnut olla asiaa muuta kuin ilmoittautumisen kautta:) Näin voi sanoa, että Ossin kannalta meidän treffit menivät ihan pieleen. En kyllä kertonut sille asianlaitaa:) Laskin muuten näyttelysivuilta sen terriereiden rotumäärän ja pikalaskulla sain 31. On niitä eri terriereitä paljon! Kait mäyräkoirankin jalostuksessa on joskus parisataa vuotta sitten käytetty jotain terrieriä. En nyt muista tuota historiaa. Tai sitten se meni niinpäin, että saksan metsästysterrierin jalostuksessa on käytetty mäyristä. Täytyy taas lueskella historiaa. Saksaan terveisiä, M-L ja Ossi!

  VastaaPoista
 3. Oli tosiaan ihana tavata! Kiitos vielä, että tulit meitä katsomaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauskaa! Opin paljon terriereistä ja kuulinpa vähän trimmauksestakin. Kaikenkaikkiaan iloinen päivä ja loppupäivä ja ilta oli yhtä juhlahumua:)

   Poista
 4. Terrierejä on kyllä mahdoton määrä; löytyy joka lähtöön ja kun keskenään ovat aivan eri näköisiäkin :D Olipa hauska, että tapasitte - blogi yhdistää ihmisiä ihan reaalielämässäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiken lisäksi minä laskin väärin. Niitä terrierirotuja on 34 ja kaikki rodut olivat annamarin postauksen mukaan edustettuna:)Jotta on niitä huisin iso määrä:)Mäykkyjä ei ole kuin yhdeksän. Eikös muuten ennen nakkipakkauksissa ollut yhdeksän nakkia:) Tuli mieleen sellainen vanha mainos "montako söit? Yhdeksän:)"

   Silloin, kun bloggaajat asustelevat jotakuinkin samoilla suunnilla, niin on aivan tosi hienoo tavata, koska onhan se mahtavaa saada kasvot sieltä ruudun takaa. Blogi yhdistää kirjoittajia ja koiria ja todistaa, ettei me olla pelkästään mitään virtuaalihemmoja. Laikkupojille paaaljon terveisii, M-L ja Ossi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.