keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Ossista "tunnustuksia"

Kiitän Annamaria blogitunnustuksesta. Nyt teen radikaalin poikkeuksen säännöistä ja jaan tunnustuksen eteenpäin vain yhdelle. Kaikki lukemani mäyrisblogit varmaan ansaitsevat tunnustuksen mutta Sohvin ja Terapeutin Mäyräkoiran kotisohvalla ansiosta keksin, että näinkin hauskasta aiheesta ihmiset kirjoittelevat. Sitäpaitsi, kaikki lukemani mäyrisblogit ovat jo saaneet tämän tunnustuksen:)

Ossista siis. Ossi:

1) rakastaa lämpöä. Se ruskettuu mahanahastaan kesäisin.

2) on kiertänyt Eurooppaa kaksi kertaa autolla.

3) Ossille on erittäin hankala syöttää lääkkeitä.Miksi eläinten lääkkeistä ei saa kinkun makuisia?

4) inhoaa kynsien leikkausta ja korvien puhdistusta. Hampaiden pesua harjalla en viitsi yrittää.

5) on aika varauksellinen koira. Yleensä kuitenkin pitää ihmisistä.Inhoaa muita uroskoiria.

6) ei ole lainkaan kiinnostunut televisiosta. Eläinten äänet kiinnostavat kuitenkin.

7) on kotioloissa suorastaan läheisriippuvainen sylikoira ja kaipaa tauotonta hellimistä.

8) Ei nuku kanssamme samassa sängyssä.Valloittanut sohvan ja vierashuoneen sängyn. Vaihtaa
yön aikana useasti nukkumapaikkaa mutta löytyy aamuisin aina sohvalta.

Tämä Ossista tällä kertaa. Kaikille hyvää viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Hyvin, hyvin mäyräkoiramaista :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä!

  Ihania tunnustuksia Ossista! Mäkin liputan kinkunmakuisten lääkkeiden puolesta. Onhan lapsillekin vaikka mitä mansikan- ja banaaninmakuisia lääkkeitä niin miksi ei sitten koirille kinkun?

  VastaaPoista
 3. Olli ja Aikku:

  Olen todennut, että monet piirteet kuuluvat kaikille mäyräkoirille. Eiväthän ne muuten olisi samaa rotua. Yhden tosi oudon jutun unohdinkin mainita: Ossi pitää todella paljon Fishermans´ Friend kurkkupastilleista ja ne ovat aika vahvoja:)

  VastaaPoista
 4. Annamari: Varsinkin nämä nyt syötävät lääkkeet menevät alas erittäin hankalasti. Voin uskoa, että ovat pahanmakuisia.Eikä mitään saumaa koettaa piilottaa niitä makkaranpalaan. Se ei kelpaa jos se lääke on siellä. Onneksi ei ole enää kuin viisi päivää kahdesti päivässä sitä taistelua. Se tabletti on saatava tosi tarkasti keskelle ja lähestulkoon kurkkuun asti. Sitten kuonosta kiinni ja pientä ravistelua kunnes tabu nielty. Sitten herkkupalat perään..Ei kovin mieltäylentävää:(

  VastaaPoista
 5. Aikamoinen ulkomaanmatkaaja! Onko se vaikeeta noin niinku koirana kaikkien rokotusten ja madotusten kanssa?

  Ossin pitäs tavata mut, niin hän oppis tykkäämään uroksista. Mä kun rakastan kaikkia, niin kyllä Ossikin musta varmaan tykkäis :)

  VastaaPoista
 6. Jaltsalandia: Ei se Euroopan matkailu ole lainkaan vaikeeta. Pitää vaan olla se koiran oma EU-passi mihin merkitään ne kaikki rokotukset. Ell kyllä auttaa siinä asiassa. Siihen voi laittaa koiran kuvankin. Itse matka meni meillä tosi helposti kun pysähdyttiin aina vähän väliä ja sitten mehän oltiin Balaton-järvellä viikko ihan paikallaan kun oli talo vuokrattuna. Ravintoloissa koiralle tuodaan yleensä oma vesikuppi pöydän alle.Tosin yhdessä ravintolassa tarjoilija täysin vahingossa astui vissiin Ossin tassun päälle mutta korvas sen sitten tuomalla extraherkkuja keittiöstä:)Hotelleissakaan ei mitään ongelmaa.

  Ossi on tähän mennessä tavannut vain sellaisia kilpailuhenkisiä isokokoisia uroksia niin ehkä siksi se inhoaa muita uroksia.En tiedä. Sunlaisesi tipsu voisi ehkä mennäkin:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.