torstai 10. marraskuuta 2011

Blogikamujen kanssa kävelyllä

Me tapasimme Ossin kanssa tänään livenä Digin ja Nirpun. Toistaiseksi olemme törmänneet vain blogi-maailmassa. Kävimme koirien kanssa päiväkävelyllä. Tässä vasemmalla kuvassa Nirppu ja oikealla Digi.Tässä Ossi poseeraa aurinkoisella kalliolla.ja tässä Ossi ihmettelee merta. Ja kuten näette on sillä muutama partahaivenkin:) vaikka muuten on vähäkarvainen karkkari.Kiitos Soile, Digi ja Nirppu mukavasta lenkkiseurasta ja suurkiitos valokuvista!!  Ossikin onneksi oli siivosti.Vähän jännitin miten se suhtautuu nuoreen urokseen mutta ei meillä ollut mitään ongelmaa. Rannalla kaislikon takaa oli hyvä kukkoilla vähän näkymättömille ja tuntemattomille koirille:).

Nyt on kuulkaas niin, että yöllä pakastaa jo täälläkin.Talvi tulee ja niin kai sen pitääkin. Viime vuonna näinä päivinä satoi ensimmäiset lumituiskut ja tuli hanget jotka sitten kestivätkin kevääseen. Kiltit ilmojen haltijat.Toivomus kuuluu: vähemmän lunta kuin viime vuonna.

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka mukavan näköinen retki teillä on ollut ihanan aurinkoisessa syyskelissä! Kivaa!

  On tämä blogimaailma vaan NIIN jännä paikka. Samanhenkisiä ihmisiä tapaa ihan toisella lailla kuin "ennen vanhaan".

  Kyllä Ossi ihan karkkarilta näyttää, vaikka suht lyhytkarvainen onkin. Ehkäpä juuri tuon söpön parran takia. Meidän Peppiä taas luullaan lyhkäriksi ihan säännöllisesti. Enkä yhtään ihmettele. Sen verran vähäinen on neitokaisen karva, ainakin toistaiseksi. Saas nähdä minkälaiseksi Pepin turkki lopulta muotoutuu.

  Samat toiveet lumen suhteen on minullakin, vähempikin riittää kiitos! ;)

  Ossi-söpöliinille nenäpusut meidän tytöiltä! ♥

  VastaaPoista
 2. Meillä oli siis tosi mukava parin tunnin päiväretki joka uusitaan joskus. On tämä hauska tämä blogistania.

  Itse asiassa Ossilla on sellainen hassu karva joka muistuttaa vanhanaikaista "juuriharjaa":).Muuten Annamari katsohan joskus sellaista näyttelyyn siistittyä karkkaria. Sehän muistuttaa lyhytkarvaista mutta sillä pitää olla se iso ja t u u h e a parta:) Tosin se karvanlaatuhan ei saa olla samanlainen kuin lyhytkarvaisella. Terveiset teidän tytöille täältä Kirkkonummelta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta lenkkiseurasta :-D Nirppu kanssa oli ihmeen iisisti,mitä nyt välillä piti muodon vuoksi ärähtää.Ihmetteli varmaan,mikseituomiesreagoiminunsuureenegoon ;-) Meikä heräsi tänään jo neljältä.Sinnittelin melkein viiteen ja oli pakko sitten mennä kahvin keittoon,kun ei uni tullut.Meninkin jo yhdeksältä nukkumaan.Innostuin näet pesemään vielä eilen ikkunat.Aamulla jo kyllä osan pesin.

  VastaaPoista
 4. Äsch. Ei minulle saa kertoa tuollaisesta ikkunanpesemisinnosta. Oikein hävettäisi kertoa koska ikkunat meidän talossa on pesty viimeksi. No toisaalta tänne ei tule ikkunoihin minkäänlaista liikenteen pölyä ja ikkunoista näkee vielä läpi:) Minäkin heräsin hetkeksi neljältä, todetakseni että mies on saapunut lehden 100-vuotisjuhlasta. Sitten käänsin kylkeä ja Ossi herätti vähän ennen yhdeksää..

  VastaaPoista
 5. Voi kun mukavaa, että blogikoirat päättivät tavata lenkillä ja ottivat emännätkin mukaan :)
  Ikkunat täälläkin jäi pesemättä, muuten tuli poikkeuksellisen puhdasta tänä aamuna. Kiitos koirille, kun veivät minutkin lenkille.
  Odotellaan niitä pakkasen kuivattamia kelejä, ettei aina tarttis käydä suihkun kautta.
  Rauhallista viikonloppua Ossille ja emännälle.

  VastaaPoista
 6. Mai:Osoitus taas vain siitä, että blogikoirien ja bloggaajien takana ihan oikeita koiria ja ihmisiä. Ja jos nämä ihmiset ja koirat asustavat suht lähellä toisiaan niin mikäs sen mukavampaa kuin tavata ihan oikeastikin. Onneksi Ossi ylitti minun kuvitelmani siitä, millainen koira se voi olla ihan parhaimmillaan:) Mäyriskin viisastuu kun se vanhenee.Muuten tuolla pohjoisessakin jossain Oulun seudulla ainakin Alfie ja Olli ovat treffanneet.Suosittelen lämpimästi kaikille jotka vaan kynnelle kykenevät. Ehkä teidänkin lähellä voisi löytyä kavereita?Tosin nythän Artulla ja Bassella on seuraa toisistaan.Meillähän on vähän surkeasti tämä koirakavereiden laita ihan lähiympäristössä. Niitä ei ole. Mukavaa viikonloppua teillekin kaikille.

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia Ossista :) Kyllä on hassu ajatella, että vuosi sitten oli jo pysyvä lumi maassa.. Nyt siitä ei taida olla tietoakaan ainakaan tällä viikolla täällä etelässä.. Maan valkeus piristäisi kyllä mieltä ja valaisisi pimeitä iltoja. Lisäksi nähtäisiin metsässä riistan jäljetkin, mikä puolestaan helpottaa tuloksen saamisessa. Minä juoksen hirvijahdissa vielä pitkään, Pipsa viettää lauantai ja sunnuntai päivät äitini lenkkiseurana. Mekin kyllä toivotaan, ettei lunta tulisi niin paljon kuin viime vuonna :/

  VastaaPoista
 8. Idatoi:Mallihan on justiinsa niin hieno kuin vaan oma koira voi olla.Sitäpaitsi kameran takana en häslännyt minä vaan Soile joka on kuvannut kuvan jos toisenkin. Toivottavasti hirvijahdissa juokseminen tuo tulosta.Mies ei ole ennättänyt yhteenkään jahtiin tänä vuonna. Mies alkaa vissiin vanheta..Pakastin on ihan tyhjä peuranlihasta joten saisi tuo mies mennäkin minun puolestani. Terveisiä teidän porukalle ja Pipsalle erityisesti meidän Ossilta - tietty:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.