perjantai 13. huhtikuuta 2012

Hupsista

Aika menee taas kuin siivillä. Parissa viikossa on ollut appi-ukon 80-vuotissyntymäpäivät, jotka mieheni sisko järjesti. Kiitos hänelle, että jaksoi järjestää. Minulla oli viikko sitten maanantaina silmäleikkaus numero kaksi. Tämä leikkaus tehtiin sitten nukutuksessa. Silmien yhteisnäköön on nyt korjattu kaikki se, mitä leikkauksilla ikinä voidaan tehdä. Mukavalle apelleni kudoin vihreät "kevätvillasukat" lahjaksi. Ihmiselle, jolla on ihan kaikkea ei oikein muuta voi antaa. Tyttäreni teki aivan ihanan kuvakavalkadin hänen ja vaarin yhteisistä mukavista hetkistä.


Tässä ovat uusimmat possuostokseni. Tarttuivat käteen Katajanokan antiikkimessuilta. Eiväthän possut mitään antiikkia ole, mutta miellyttivät taas  "possusilmääni". Vaaleampi possu on sellaisen pienen nyrkin kokoinen ja kivaa krakkeloitua lasitettua keramiikkaa. Tumma possu on sitten "krouvimpaa" työtä, mutta sillä on niin ihana ilme, etten voinut vastustaa sitä. Tämän mielettömän suloisen virkatun possun voitin http://amalianaarteet.blogspot.com/
tirppa-arvonnasta. Anu tekee myös myyntiin älyttömän hienoja hopeakoruja. Käykää katsomassa. Possu pääsi minun possuhyllykkööni.


Tässä sitten toistaiseksi vaarallisinta mitä Ossi on ikinä syönyt. Kuivettunut kynsiliimapullo oli jäänyt minulta matalalle pöydälle ja siitä tipahtanut lattialle. Olin yrittänyt korjata erittäin pahasti lohjennutta kynttäni kynsiliimalla ja siihen settiin kuuluvalla korjauspulverilla, joka sitten hiotaan tasaiseksi. No päädyin kuitenkin leikkaamaan kynnen niin lyhkäiseksi kuin sielu sieti. Eilen sitten kuulin televisiota katsoessani nassutusta joka aina tietää Ossin kohdalla h u o n o a. Kamalan karjaisun pelottamana Ossi syöksyi aulaan ja minä korjasin huolestuneena pois liimapullon palasia. En tiedä onko omaa kuvitelmaani,  mutta mielestäni Ossi on ollut tänään hieman vaisumpi kuin tavallisesti. Ossihan hyvin mielellään tuhoaa kaiken mielenkiintoisen joka on tippunut lattialle.


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja vahtikaa mäykkyjänne paremmin kuin minä!

10 kommenttia:

 1. Oh, oot käyny täälläpäin mutt ei törmätty;) Toivon, ettei Ossi niellyt vatsaan asti mitään vaarallista. Tietysti se on vaisu ku sitä nolottaa mitä menikään tekemään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis minäkin toivon todella, ettei tuo koira ole saanut mahaansa jotain myrkyllistä liimaa. Ei se roisto nolo osaa olla. luulen, ettei se kuulu mäyräkoiran luonteeseen se nolostuminen. Ehkä minä saan raahattua itseni joskus sinne neulontatapaamiseen Menitaan - tai sitten sekin jää pelkälle ajatuksen tasolle.

   Poista
 2. Toivottavasti selviätte tästä Ossin kanssa säikähdyksellä.
  Krouvimpi tummempi possunen on aika mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä, että säikähdyksellä selvittiin - jälleen kerran. Tumma possu todella saa iloiselle tuulelle:)

   Poista
 3. Mäyräkoiralla taitaa olla taito tehdä luvattomia asioita ja aiheuttaa huolta omistajilleen. Pihalla saa kulkea koko ajan sillä silmällä, että mistä koira voisi keksiä karkutien ja kaikki syötävä on laitettava kahden metrin korkeuteen ja sielläkin mielellään lukkojen taakse.

  Toivottavasti silmäleikkaus onnistui ja kevät on tuloillaan!

  Me olemme Ollin kanssa kahdestaan tänä viikonloppuna. Päiväksi on luvattu vesi/räntä/lumisadetta, joten kävimme jo seitsemän aikaan pitkän lenkin. Pari muutakin aamuvirkkua oli liikkeellä. Ehkä samasta syystä? Eilinen päivä meni horroksessa migreenin takia, joten tänään yritän olla hieman tehokkaampi ja tehdä jotain näkyvää. Jos vaikka tutkimusaineiston alustavaa analyysiä...

  Terkkkuja Aikulta ja kuorsaavalta Ollilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Aikku. Ossi osoittaa joskus varsinaista kekseliäisyyttä. Meidän pihalla Ossi on aina pitkässä, siis tosi pitkässä juoksunarussa. Pihaltamme ainoa kesäisin löytyvä vaarallinen asia on kyy, jota Ossi onneksi osaa karttaa aika hyvin. Sitä ei tosiaan yritä mennä syömään. Joku alkukantainen järki.

   Täällä meillä on harmaata, mutta ei satele, ainakaan vielä. Toivottavasti migreenisi on laantunut. Koitahan laatia analyysiä, eläkä keksi mitään sijaistekemistä (niinkuin minä varmasti keksisin). Terveiset Ouluun

   Poista
 4. Huh! Mäyräkoirat löytävät kaiken mikä on päätynyt vahingossa lattialle. Ja mitä omistaja ei ole ehtinyt kieltää.. Onneksi ei kuitenkaan käynyt mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen vielä, että Ossi voittaisi mäyräkoirien mestaruuskisan pudonneiden tavaroiden haalimisessa. Sitten se löytää helposti pesukorista sukat, pesupallonkin se jostain aina löytää. Sukkia ei tuhota mutta pesupallo kylläkin.. Kiellot unohtuvat samantein:) Tänään Ossi tuntuu jo olevan oma itsensä.

   Poista
 5. Jopas se Ossi saa hämminkiä aikaan. Toivottavasti ei kuono liimautunut kiinni, vaisua oloa en yhtään ihmettele, olisi varmaan itselläkin, jos kynsiliimaa maistelisin.
  Taas tarinan opetus: Ossi opettaa isäntäväkeään huolelliseksi tavaroittensa suhteen...♥ Terveisiä sateiselta etelärannikolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuono ei liimautunut. Suolistoa lähinnä ajattelin sen liiman myrkyllisyyden vuoksi. Ilmeisesti se tosiaan oli kuivaa eikä sitä liimaakaan päätynyt vatsaan. Siis kukaan ihminen ei usko mitä kaikkea Ossista on tullut ulos yläpään ja peräpään kautta.(matonkuteita, yksi Ikean fleece-viltti palasina jne)

   Arvaa vaan, onko Ossi opettanut huolellisuutta. Tosin eilen heitin pois kalliit päätelasini, jotka Ossi tuhosi vuosi sitten. Ne lasit olivat tässä päätteen vieressä muistuttamassa miten voi käydä:)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.