torstai 9. maaliskuuta 2017

Ossin aatoksia osa 46

Ja kukahan täällä sateessa viitsisi olla - en minä ainakaan. Viisi minuuttia riitti vallan mainiosti.
 Kuva todistaa, että mäyrismiehet kulkevat omia polkujaan, vaikka polku olisi valmiiksi tallattu :)
Kävimme eilen Ossin kanssa uudelleen sillä koirien sydänlääkärillä. Ell otti röntgenin ja teki uuden ultratutkimuksen. Sydämen laajentumisen vuoksi ell määräsi Ossille sellaisia sydämen pumppaustehoa kasvattavia lääkkeitä. Reilu viikko sitten pistin antibioottikuurin poikki kolmantena päivänä. Olin varma, että Ossi kuolee siihen antibioottiin, jota sille toinen ell määräsi, kun Ossilla oli joku kurkunpäätulehdus. Saattoi se olla kennelyskäkin tämän sydänlääkäriellin mukaan, vaikka Ossi on rokotettu. No, juttelin yhden kutomakaverini kanssa ja sekä hän, että hänen miehensä ja heidän poika saavat kaikki oireita tästä Doxymycin nimisestä antibiootista, joka on nimenomaan tarkoitettu nielutulehduksiin. Joten, jos teille tarjotaan Doxymyciiniä, niin seuratkaa tarkasti koiranne vointia. Ossille antibiootti ei ainakaan sopinut. No, nyt mennään sydänlääkkeillä sitten hamaan loppuun asti. Tosin ell kirjoitti paperiimme että "muutoin hyväkuntoinen koira, ikäisekseen".

Terveiset Ossilasta ja mukavaa tulevaa viikonloppua. Palailemme taas.

4 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar9. maaliskuuta 2017 klo 21.15

  Voi Ossi, olipas sulla melkoinen kokemus! Tosi hyvä, että toinen elli lopetti sen keljun antibiootin. Me hurrataan sille, että sinut on todettu hyväkuntoiseksi ja uskotaan niiden sydänlääkkeiden pitävän pumppusi hyvin toiminnassa. Erittäin mukavaa loppuviikkoa ja iloista mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ell sitä antibioottia lopettanut, vaan minä matte ihan itse. Ossi vaan kolmantena iltana makasi kyljellään ja hengitys oli ihan tiheää pintahengitystä. Sanoin silloin Ossille, että nyt et tuota antibioottia enää syö, jos ensi aamuun selviät. No nyt se on ihan kuin toinen koira. Pitkää lenkkiä ei jaksa tehdä, mutta katsotaan, kun sydänlääkkeet alkavat vaikuttaa mikä on tulos :) Vastaavat vähän varmaan ihmisten nitroja, en tiedä. Japanissa kuule joku sydänkirurgi tekee koirlle jo läppäleikkauksia... TErkut Ossilasta ja kyllä me vielä täällä räpistellään, ihan terhakkaasti. Mukavat viikonloput sinulle ja Párekille.

   Poista
 2. Viisaasti tehty tuommosen liäkkeen lopetus. Mittee semmosella on virkoo jos sillä vuan huonommaks männöö. Hui! Toevottavasti uuvvet syvänliäkkeet suapi sopivasti pumppuun vaahtija. Ja sen myötä tassuihin kansa :) Määrämiehet toellaannii kulukoo omija polokujjaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi alkaa olla lähes entisensä. Eilen "nikersi" minua varpaasta, kun olin sen kanssa köllöttelemässä tuossa olohuoneen karvamatolla. Sydänlääkkeistä en vielä osaa sanoa, vanhuus ei tule yksin, koirillekaan. Ossi saa tassutella niin kauan, kun sillä ei ole kipuja. Ossi on omalla olemisellaan "hoitanut" minua 10 vuotta. Nyt on minun vuoro hoitaa sitä. Oli se sitten kaksi kuukautta, tai kaksi vuotta. Onneksi sydänlääkkeet on maustettu jollain lihauutteella ja ne menevät ihan purren :). Lisäksi olen "selittänyt" Ossille, että kuules kamu, sun elinaikasi on nyt kiinni näistä lääkkeistä, että paras vain pupeltaa pilleri... Terveiset teille Savoon.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.