keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kaikille hyvää juhannustaOlemme viettäneet tyttären ja Ossin kanssa hiljaiseloa tytön ollessa lomailemassa maalla:) -siis kotosalla. Kaupunki kutsui siinä vaiheessa kun tyttö näki laiturilla rantakäärmeen ja punkki pureutui poskeen. Kaupungissahan ei ole punkkeja.

Ossi on ottanut lempipaikakseen tämän keittiön maton. Siihen nimittäin paistaa muutaman tunnin aamupäivällä aurinko ja jos ulkona ei ole mukavaa niin aurinkoisessa paikassa sisällä on nautinnollista loikoilla. Hammasharja aamupesua verten on vielä odottamassa.Näin julman näköinen Ossi sitten on nakertaessaan jotakin. Tässä tapauksessa hammasharja saa kyytiä.
Minun täytyy taas rasittaa teitä käsitöilläni. Tässä on valmistumassa tytölleni matto. Kuteina paksu pellavalanka ja toisena vaaleanharmaa niin sanottu ontelokude. Matosta tulee noin 140 cm leveä ja pituutta en ihan vielä tiedä. Tytär on luvannut mitata paikan. Tuossa sitä on valmiina puissa noin 10 cm. Kudonnanopettajani sanoi, että pellava on itsepäisen kutojan materiaali. Olenkin joutunut purkamaan mattoa pariin otteeseen mutta oikeastaan se johtui kudontavirheistäni. Malli löytyy Kangasaitan sivuilta ja on nimeltään "Rata-matto" Pari seuraavaa viikkoa meneekin sitten kutoessa. Ehkä matto valmistuu tytön Pariisin-matkan aikana jonne hän on menossa kahdeksi viikoksi kolmen tyttökaverinsa kanssa. Ovat vuokranneet ison asunnon ja sieltä käsin tekevät ehkä muutaman päivän matkoja muuallekin. Kaikille oikein mukavaa juhannusta!!
3 kommenttia:

 1. Hellouta hei!

  Uusi lukija ilmottautuu! Meille on tänä keväänä muuttanut elämämme ensimmäinen mäyräkoira, kääpiökarkkarityttö Peppi. (Hän tosin näyttää enemmänkin karkeakarvaiselta lyhkäriltä...:))

  Ossi on komea poika ja kivalta vaikuttaa myös tämä blogi! Tervetuloa myös vastavierailulle!

  http://kaikkielamanikoirat.blogspot.com/

  Hyvää juhannusta myös teidän laumalle!

  Ps. Ymmärrän tytärtäsi NIIN hyvin: punkit on gaameita eikä käärmeetkään kovin innosta..

  VastaaPoista
 2. Hyvää Juhannusta Ossille ja henkilökunnalleen! :) Toivotaan, että arska jaksaa paistaa ja grillit pysyvät kuumina ;)

  VastaaPoista
 3. Hei Annamari. Täytyy tulla Pepin aikaansaannoksia katselemaan.Muistan kurkkineeni sen verran, että olen Pepin nähnyt ja westiet.

  Huonolta näyttää tuon auringon kanssa. Vettä tulee joten tuskin rantasauna lämpiää kuten viime vuonna kun oli parit "lähinaapurit" vierailulla. Tosin juhannuspäivän aamuna mies joutuu lähtemään viiden aikaan aamulla viemään tyttöä ja kavereita Pariisin koneeseen. Hyvää juhannusta teidän perheelle ja Alfielle!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.