sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivänä


Äitienpäivälahjaksi sain mieheltäni ihan aidon Harlikkapossun. Aivan ihana. Hihkuin kuin pieni lapsi, kun hän näytti sitä minulle netissä ja kysyi pidänkö:). Possu on noin 8,5 cm pitkä ja sen alkuperäinen käyttötarkoitus on olla lokasuojankoriste. Tosin tämä possu on käyttämätön ja se päätyi minun possuhyllyyn, eikä miehen Harlikkaan.
Täällä on ihan vihreää,

ja tässä saman koivun lehtiä lähempää
ja on sopivan lämmintä Ossillekin vartioida pihalla nahkaluuta.
Kaunista sunnuntaita ja äideille hyvää äitienpäivää!!

10 kommenttia:

 1. Ihana possu! Ei siellä miehen Harlikassa nyt kaikkia possuja tarvita, eikös yksi riitä ;D

  Vihreää on täälläkin, koivutkin jo hiirenkorvilla. Kohta saa alkaa nurmikonleikkuun. Kyllä Ossin kelpaa, kun tulee kärpäset ja kaikki. Elli tuossa toipilaana lähettää Ossille virtuaalipusut.

  Hyvää äitienpäivää sinnekin, vaikka se rupeaa jo illassa olemaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi elävä prätkäpossu riittää:) Minähän en enää kykene prätkää ajamaan. Kyydissä voisin ehkä istua. Minustakin tuo possu on hieno. Täytyy kyllä jonain kauniina kesäiltana kysäistä, josko tuo mies vielä kyydittelisi.

   Ellille kans koirasuukot.

   Poista
 2. Hieno lisä kokoelmiisi!
  Ei ole vihreää, ei hiirenkorvia. Viimeinen lumikasa suli päivän aikana pihalta.

  Mies haki moottoripyörän eilen tallilta ja tänään käytiin miehen mummon luona tuolla maalla noin 80 km:n päässä. Mulla oli trikoot ja fleecet, mutta silti olin jäässä. Olen sitä paitsi laittanut syksyllä nahkahanskat jonnekin tosi hyvään paikkaan jemmaan. Toivottavasti jemma löytyy ennen syksyä.

  Onnellista äitienpäivää iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tästä huomaa kuinka iso maa ja pitkä tämä Suomi on. Jotenkin arvasinkin, että pohjoisessa on vielä koleaa. Huii. Taisi olla kylmää kyytiä varusteista huolimatta. Minä odotan sitä kaunista kesäiltaa:)

   Mukavaa äitienpäivän loppuiltaa Ouluun, Ollille ja miehelle terkkuja.

   Poista
  2. Kyllähän se kyydissä istuminen kylmällä ilmalla on aika tuskaa...

   Poista
  3. Jos on katteellinen prätkä niin se konehan nostaa mukavasti lämpöä. Kyydissä istuminen on sitä kylmempää, muistan:)

   Poista
 3. Hieno on possu:)
  Meilläkin virehtää, ja ihan hirveesti koivuissa nuita norkkoja:( Saa sataa ihan kunnolla, etteivät pölise! Meillä ei ollu mitenkään lämmintä, +12 vaan ja eilen oli tosi kylmää ja märkää.
  Mukavaa illanjatkoa ja Tiitulta hampaaton pusu Ossille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa ei täälläkään ollut hurjan lämmintä muuta kuin ihan suorassa auringonpaisteessa. No ensi viikolla sitten lämpiää taasikkeen. Luvattiin tuonne jonnekin Itä-Suomeen +18 tai jopa saatta mennä 20 rikki. Se on jo kesää. Minun tarttee joku kerta tehdä noista erikoisimmista possuista oma postaus. Niitä kun on puisia, porsliinisia, lasisia. Yksi ihanimmista possuista on tyttäreni tekemä sellaisesta "suolataikinasta". Tiitulle pusuja Oskari-motskarilta.

   Poista
 4. Hassu Possu !

  Varjossa oli eilen 12 astetta ja auringossa enemmän. Ei vielä hamekeli vaikka luonto vihertää jo hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta nöf-nöf on kiva:) Onneksi en muutenkaan ole hameihmisiä juuri lainkaan.. No juhliin pistän ja kotona kesällä kuljen joskus sellaisessa tosi rönttöhameessa, kun tuntuu viileämmältä.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.