torstai 13. joulukuuta 2012

Liebster blogSain tämän kauniin tunnustuksen: annamarilta  Kiitoksia paljon.

Kyseessä on Liebster-palkinto, jonka ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia.

Säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Toivo, että ihmiset, kelle jätit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.
Ajattelin antaa tämän pienen tunnustuksen seuraaville blogeille:

(tämä on hiukan vaikea, kun seuraan aika montaa blogia):


VillaohdakeKristiinan silmukat,Mäyräkoira OlliMäyräkoira AtteFanni ja Nelli

Ja sitten niihin annamarin kysymyksiin:


Viisi asiaa, jotka tuovat hyvää mieltä:


Perheeni, Ossi, hyvä ruoka, viikottainen kudontapiiri, teatteri tai ooppera.


Viisi asiaa, joita tarvitset päivittäin:

Ruokaa, päivän naurut, aamukahvi, Ossin seura, sähköposti.Viisi kirjaa, joita suosittelet muille:

Francois Rabelais: Suuren Gargantuan hirmuinen elämä. Kirjoitettu n. 1530-luvulla. Saatte aivan varmuudella naurut ainakin jostain kohtaa...

Edgar Lee Masters: Spoon River Antologia

Raamattu ja Koraani, molemmat ainakin osittain

Muriel Barbery: Siilin eleganssi. Lytättiin muutamassa kirjablogissa, mutta minä pidin. Ehkä en sitten ottanut sitä niin filosofisesti

J.R.R Tolkien: Taru sormusten herrasta. Se kirja pitää lukea eikä vain katsoa elokuvana. Tosin Tolkien olisi sitä ihan alkua voinut lyhentää. Olen kuullut monen lukijan jättäneen kesken siihen ihan alkuun. Itse olen lukenut sarjan kolme kertaa:)Viisi kaikkien aikojen suosikkilaulajaa/-yhtyettä:

Eppu Normaali, Queen, Enrico Caruso, Uriah Heep, Juice Leskinen


Viisi materialistista joululahjatoivetta:

Huopatossut, uusi käsilaukku, lompakko, digikamera, pari hyvää kirjaa:) Nämä minä ihan oikeasti tarvitsisin, joten kiltti Joulupukki....

Viisi lempiruokaasi:

Kala eri muodoissa, makaronilaatikko, kaalilaatikko, hyvä pihvi salaatin kanssa, tyttären tekemä juustokakku. 


Viisi paikkaa, joissa haluaisit käydä:

Australia (mutta kun on niin kaukana), Irlanti, Pariisi (aina vain uudestaan ja uudestaan), Berliini (uudestaan ja uudestaan), Lontoo (uudestaan ja uudestaan)

Viisi adjektiivia, jotka kuvaavat sinua:

Laiskanpulskea, tiedonhaluinen, välillä sarkastinen, sitkeä, intuitioon luottava.

Viisi asiaa, joista unelmoit:

Lapsenlapsista, menetetystä terveydestä, vielä ratsastamisesta, talvella lämpimästä kesästä, siitä, että Ossi eläisi terveenä vielä toiset 10 vuotta kanssani.


Viisi elämänohjetta, jotka haluat jakaa kaikkien kanssa:

Rakasta, toteuta unelmasi niin pitkälle kuin mahdollista, elä tänään, toteuta itseäsi, ota huomioon muut läheisesi.Vastatkaa samoihin kysymyksiin, jos haluatte:) Näissäkin oli jo puuhaa..Nyt ei pää enää keksi uusia kysymyksiä. Tuo meidän mäyrisherra on sitten ihan mahdoton. En tiedä olenko kertonut, että Ossi pitää Fishermans´Friend salmiakkipastilleista. No näin vaan on. Minulta tippui yksi kirjahyllyn alle ja ajattelin, että pääsen Ossista eroon antamalla sille toisen. Kattia kanssa. Syötyään antamani pastillin se kävi makaamaan kirjahyllyn eteen ja nosti sellaisen ölömölön, että pakko oli kaivaa vielä se pudonnut pastilli.....
                       

                           

14 kommenttia:

 1. Mukavia vastauksia. Onpa Ossilla herkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole outo koira? Ei sen puoleen tiedän yhden isokokoisen ponin joka kanssa rakastaa noita vahvoja kurkkupastilleja. Ratsastuksenopella oli aina sille varattuna Fishermans´Friendejä sokeripalojen sijaan:) Tuulipojille terveisiä.

   Poista
 2. Kirjasuosituksesi olivat mielenkiintoisia: pistän korvan taakse :)

  Fishermans' Friendejä?? :D On kyllä Ossilla melkoinen maku! Mutta, niinhän mäyräkoirilla yleensä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mun pitää kertoa vähän tuosta Suuresta Gargantuasta. Hän syntyi äitinsä korvasta ja eräs seikka mikä on erityisesti jäänyt mieleeni (liittyy vähän kyllä kakkahuumoriin:)) oli kun päähenkilö totesi, että kananpojat ovat parempia pyyhkimiseen kuin kissa...Aika ennen veskipaprun keksimistä.... Fishermanit pitää olla mieluiten salmiakkia:) Muut menevät, mutta salmiakki on herkuin. Laikkupojille terkkuja, M-L ja Ossi

   Poista
 3. Hitsi, olen lukenut tuon Spoon River Antologian, pitäisiköhän etsiä käsiini, muistelen, että tykkäsin. Tolkienit luin aikoinaan alkuperäiskielellä (ostin kirjat Lontoosta) mutta jossain kohtaa elämää piti keventää kuormaa ja lahjoitin kirjat pois, kaduttaa vieläkin. Huippuna Uriah Heep - oli mun suosikki kanssa Deep Purplen rinnalla ... ihana että joku muistaa vielä senkin bändin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseinen kirja on niitä harvoja runollisia teoksia joita olen osannut lukea. En jollain tapaa "osaa" lukea ihan puhtaita runoja. Tuo, ideakin kirjassa on melkoinen. Siinähän vainajat kertovat omista elämistään tavallaan hautakivikirjoitusten sijaan. Se mitä oikeasti tapahtui heille. Uriah Heephän oli aikoinaan bändi vailla vertaa.. Mehän olemme suurinpiirtein samanikäisiä, niin kait meillä on suurinpiirtein samat bändit muistikuvissa:) Ai nih, se piti sanoa, että on minulla Taru englanniksikin, mutta jotenkin koin sen liian vaikeaksi lukea ihan alkuperäisenä. Monet muut romskut ovat kyllä menneet. Nellille kovasti pusuja Ossilta, M-L ja Ossi

   Poista
 4. Mukava on lukea näitä muiden vastauksia Annamarin kyssäreihin, itsekin niihin jo vastasin. Hehee, päivän naurut saatin tänään, kun poika kerotoi, ettei hän tiedä ketään muuta jääkiekkoilijaa, kuin David Beckham. Juu, en määkään tiedä muita ;D)
  Kala - miten ihmeessä mä saatoin unohtaa omalta listaltani lohen, joka kuuluu milteistä ykkösiin mun listallani?
  Ai sulla kallistui sittenkin Heepin suuntaan, jostain heidän kappaleistaan tykkään, samoin on Queenin laita. Mutta aikoinani olin aika suurikin Eppu-fani. Kirjauduin jopa fanclubiinkin :)
  Terkkuja ja Ossille Elli-pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä oliko Annamarin ideana, että ihmiset olisivat keksineet uudet kysymykset, jokainen. Toisaalta minusta on hirmuisen hauska, kun ihmiset vastailevat samoihin kysymyksiin. Löytyy uusia ajatuksia ja sitten löytyy samoja juttuja, kuten RAMMSTEIN. Kait se sitten on useammankin suosikki. Pidin sitä yhdessä vaiheessa tuollaisena "mariginaali"-bändinä, mutta niin vaan molemmat Suomen-konsertit myytiin loppuun ihan alta aikayksikön. Hetkinen, minkäsikäinen se sinun poikasi oikein olikaan? Ei Suomen maasta voi löytyä noin urheilusta epäkiinnostunutta nuorta miestä:) . Ellille kanssa muiskuja Ossilta, M-L ja Ossi.

   Poista
  2. Kyllä tuo jo täysikäinen on. Ai ei vai? Kyllä vain, kaksin kappalein. Meillä on mies ainoa joka urheilua katsoo. Eikä hänkään onneksi ihan kaikkea, mutta liikaa kumminkin silloin kun on jotain kisoja meneillään. Menis ite urheilemaan, mitä sellaista töllöstä katsomaan!

   Poista
  3. Me olemme kaikki aika "epäurheilullisia". Mies katsoo joskus futista. Jääkiekkoakaan ei juuri koskaan. Jos on jotkut ihan ratkaisevat minuutit Suomen otteluissa, niin saattaapi katsoa. Minäkään en ole kauhian kiinnostunut penkkiurheilusta, urheilullinen olin vielä ennen vuotta 2005, nykyään oikeasti vain kävelen. ossilta virtuaalimuiskut Ellille:)

   Poista
 5. Kiitos onnitteluista ja tästä tunnustuksesta. On ollut pikkusen muuta hommaa ja blogikierrokset on jääneet vähemmälle mutta eiköhän tämä tästä rauhoitu ja ehdin perehtyä kysymyksiinkin.
  Hyvää joulunalusviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä sitten sinunkin vastauksia:) Vielä kerran ONNEA!! uudesta asunnosta ja synttäreistä ja oikein hyvää joulunalusviikkoa sinullekin. Taitaapi mennä käsityön merkeissä:) M-L ja Ossi.

   Poista
 6. No nyt oon vastannu. Vähän vähensin vastattavia määriä (5=3) mutta eihän tämä niin vakava juttu ole ettei vois vähän soveltaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää Tapaninpäivää! Kiva, että jaksoit vastata. Kävinkin jo lukemassa ja ihan varmasti saa soveltaa:) M-L ja Ossi

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.