sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Mäyräkoirain kylmyyshuumoria.....
Vanha naapurini lähetti tämän. Asuu nykyään itse Ghanassa.....15 kommenttia:

 1. Just joo, tähän voi yhtyä jokainen mäyräkoirauros.

  Ei oo kiva, kun pistooli paleltuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi varmaan Ossikaan ei halua marssia kuin auratulla tiellä. M-L ja Ossi

   Poista
 2. Hih, mainio kuva! :D Ja wau, Ghanassa, siellä ei varmaan palele, ei!

  PS. Voiskohan sillä pistoolilla olla kotelo? Äkkiäkö sinä (ja Aikku) sellaiset neulotte. (ha-hah, olinpa hauska ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuma Ghanassa on tammikuussakin. Vai menisiköhän päivisin alle plus 30 asteen? Nyt en muista. Hei noilla metsästävillä ajureilla on pistoolikotelo. Kun hanki ei kunnolla kanna ja joutuu hyppäämään niin siinä on pistooli äkkiä haavoilla. Oikeasti. Nyt en ihan tarkkaan tiedä millainen se on, mutta jos nyt oikeasti muistan niin suomen ajokoirillakin käytetään. Mies kertonut ja tämä juttu ON tosi. Äkkiäkös juu semmoisen neuloisi tai virkkaisi, mutta taidan nyt jättää väliin kuitenkin....Ossi kävelköön auratulla tiellä:) Tytöille Ossilta suukkoja.

   Poista
  2. Ei mahtaisi Ollikaan tykätä pistoolikotelosta... Olli on kuitenkin mäyräkoira, joka kulkee omia aurattuja latujaan :)

   Poista
 3. Lumessa pomppiminen täytyy olla silti kivaakin, kun lyhytkarvainenkin koira innostuu joskus tuollaiseen kuvan mukaiseen, kylkiin asti ulottuvaan lumeen, vapaaehtoisesti. Joskus taas ei... Mutta ei ole reilua, ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin Ossi loikki pehmolumessa eikä paleltumisesta ollut tietoakaan.... :) Vaan paleleehan se tyttöjen masukin.

   Poista
 4. Ei oo aina helppoa, ei. Ongelmansa kullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on kumpi,kampi. Pienikokoisilla koirilla omat onkelmansa ja isoilla omat. Ihmisillä ihan omat onkelmansa...

   Poista
 5. Hauska kuva ;)
  Juu, kyllä ne tyttöjenkin massut palelee. Vaan silti Ellikin joskus (harvoin) pomppii vapaaehtoisesti lumessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin, kun tietä ei ole justiinsa aurattu, niin Ossilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin pomppia lumessa. Lumessa etenevä mäyris tuo mulle mieleen ihan saukon.

   Poista
 6. Kyllä olen samaa mieltä Ellielin kanssa, massu palelee myös. Ja kun neiti kyykkää niin siinä ollaan kiinni lumessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoinhan minäkin ennen jo Elliä, että paleleehan ne tyttöjenkin masut:) Varmasti molemmat sukupuolet palelevat ihan yhtä paljon. On tämä mäyris vähän kylmänarka rotu. Yhdellä tuttavallamme oli ennen lapinkoiria ja nyt on ollut kaksi mäykkyä peräjälkeen. Lapinkoira oli se joka tuntui nauttivat mitä kylmempää tuli...

   Poista
 7. Nii-in, ennen kuin marisoo niin voi ajatella asioita suhteellisesti. ;) Olen kanssa kuullut noista pistoolikoteloista metsästykseen ja sellainen meille on kai ensi syksyksi tulossa. Almallekin ollaan mietitty metsästykseen suojapukua, sellaisia on, koska varvikko repii välistä nännit vereslihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, että mies on puhunut joistain viritelmistä naaraspuolisillekin ajureille. Eihän se mikään paikan kipeytyminen ole tarpeellista metsästyksenkään takia. Vaikka on ne koirat siitä metsästyksestä tohkeissaan ja onnellisia, kun pääsevät ajamaan. Kyllä sen huomasi Ossistakin, että ajuri siitä olisi pitänyt tehdä.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.