perjantai 23. joulukuuta 2016

Ossila toivottaa jouluiloa


Ossila on ollut tänä vuonna harvinaisen hiljainen. Toissa vuonna minun oli tarkoitus päästä sataan kirjoitukseen, vaan en onnistunut.

Tänä vuonna on ollut kirjoituksen aiheet vähissä. Tai oikeastaan olen ollut laiska, myönnän sen.

Tänä vuonna tulee täysin erilainen joulu. Ensimmäistä kertaa 24:ään vuoteen, tytär ei ole täällä. Kyllä on outo tunne minulla ja miehelläni. Tytär viettää joulun vävykandidaatin kanssa Pariisissa.

Me taas vietämme joulun niin, että appiukko, minun äitini ja äitini vanhempi sisko tulee joulupäivälliselle. Isästäni ei ole liikkujaksi enää mihinkään ja anoppi siirtyi enkelikuoroon noin viikko sitten.

Erinomaisen iloista, hauskaa, rauhallista, vilkasta, ratkiriemukasta joulua. Kait ne voi kaikki yhdistää, toivottelevat koko Ossilan väki.


  

16 kommenttia:

 1. Oekeen ihanata,riemullista ja raahallistahhii joolua sinne! Kaekki voepi yhistellä makusa mukkaan ja tehä omallaesesa joolun itekukkii :) Sinne Parriissiin tyttärellehhii hyvvee joolua, lie sillä sielä kotj´ikävä...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua teille myös. Äidillä ja isällä taitaa olla enempi ikävä. Iivarille makoisia lahjoja.

   Poista
 2. Hyvää joulua Ossilaan!
  Vallan mainiosti voi yhdistää iloisen, rauhallisen ja ratkiriemukkaan joulun, oikeastaan sellainen sen kai kuuluisi ollakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua myös teille kaikille! Koiratyttelille pikaista paranemista.

   Poista
 3. Iloista joulua ja mukavaa uutta vuotta, Ossille tietysti luista joulua ja makoisaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle myös ihanaista joulua. Ehkä treffaamme neulontaillassa ja Rostassa ensi vuoden aikana.

   Poista
 4. Párek ja Palvelijatar24. joulukuuta 2016 klo 15.01

  Ossilaan säkkikaupalla hyvää mieltä ja jouluista tunnelmaa. Niin ne vanhat traditiot vaihtuvat uusiin. Poikani kutsui minut ja riiviön aattoillalliselle, mutta jo kutsuessaan tiesi että minuahan ei saa kotoa mihinkään :) Heillä on siellä tarpeeksi sakkia, miniän vanhemmat ja sisko perheineen. Tapanina poika tulee perheensä kanssa luokseni kahville, kuten joka joulu.
  Mukavaa aattoiltaa ja iloista joulunaikaa teille. Ossille rapsutuksia ja Párekin terveiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te päätitte siis pysyä perinteisessä joulussa Parekin kanssa :). Sain joululahjaksi miäheltäni yöpaidan ja tämä oli tilaus, kun vanhat alkavat olla reiällisiä. Oikein mukavaa joulupyhien jatkoa teille molemmille.

   Poista
 5. Rauhallisen riemukasta joulunaikaa Ossilaan!
  Ossille pusuja ja rapsutuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisesti tämä joulunaika on mennytkin. Jouluvastaava, eli miäs, sai joulusiivouksenkin tehtyä valmiiksi päivän ennen joulua :), joten kaikki meni enemmän kuin hyvin. Ihanaiselle Tiitulle joulumuiskut Ossilta ja ihmisille terkut Ossilasta.

   Poista
 6. Meidän jouluntoivotukset on ehkä aavistuksen myöhässä, mutta onhan Tapaninpäivä vielä joulua. Joten hyvää joulunaikaa sinne ja Ossille masurapsutuksia, kun näytää kuvassa olevan just rapsutusasennossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän tuo vanhus on rapsutteluasennossa. Mukavaa joulun jatkoa myös teitin suuntaan. Terkut Ossilasta.

   Poista
 7. Lämmin osanottoni miehellesi ja sinulle anopin poismenon johdosta.

  Jouluun kuuluu ihan kaikki mainitsemasi asiat ratkiriemukkaasta rauhalliseen. Kaikki eivät ehkä toteudu jokaisen joulun ja juhlijan kohdalla - läheskään - mutta joulua ne kuvaavat hyvin silti.

  Ossilaan oikein mukavaa uuden vuoden vaihdetta ja alkavaa vuotta. Ossille erityiset rapsutukset ja kuonotukset meiltä molemmilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, meidän joulu oli aikas rauhallinen. Suklaata on tullut syötyä enemmän kuin laki sallisi. Mutta oli hassua viettää joulu ilman tyttöä. Saisivat fransmannit järkätä tentit niin, ette menisi suomalaisten vanhempien joulu "pilalle". Onneksi tuo tytär valmistuu joskus :) ja voisi olla toiveissa, että vanhukset sais viettää joulua ainokaiseksi kanssa, ehkä...

   Toivottavasti teidänkin joulu meni mukavasti. Gööttipoikakin, Kalle taisi olla nimeltään, ainakin on käynyt kylässä. Terkut teille Ossilasta ja mukavaa vuodenvaihdetta!

   Poista
 8. KIitos paljon. Sitä samaa teidän "laumalle". Kohta voi alkaa laskea päiviä, kun tytär tulee parin viikon päästä. Aivan ihanaa. Tylsää on sitten se, että mies on saman viikon työmatkalla, joten isä ja tytär eivät näe toisiaan lainkaan :(.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.