sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Synttärijuhlaa


Tänään tasan 60 vuotta sitten rakas mieheni on päästänyt ensimmäisen parkaisunsa. Löysin hänelle syntymäpäivälahjoiksi oikein hauskat esineet, Göran Hongellin maljakon, jonka on kaivertanut Erkki Käppi. Siinä on kalastaja tupakka suussa saalista tavoittamassa. Maljakko on kaksi vuotta miestäni vanhempi ja maljakkokin on tosi hyvin säilynyt.
 On siinä se kalastaja
 ja saaliskin.
 Enempi mies kyllä tykkäsi tästä Arabian 1980-luvun metsästäjämukista,
 jota oikeasti olen "metsästänyt" kaikin mahdollisin keinoin kuukausikaupalla.
Ossi oli perjantaina aivan ihana. Kun vein tuon pienen neilikkakimpun saunan pesuhuoneen penkin alle piiloon, niin kun menin vessaan, Ossi raahasi sen kimpun eteiseen. Olin hokenut Ossille, että tämä on iskän, niin se päätti, että onnitellaan ihan heti:) Ossikin voi jo tosi paljon paremmin ja yllätti tuossa eilen tekemällä melkein vanhan normilenkin. Että tämmöistä Ossilasta. Oikein mukavaa viikonalkua ihan kaikille.

6 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar20. maaliskuuta 2017 klo 15.46

  Onnea ja terveyttä teidän isännälle! Vallan upeat lahjat olikin löytyneet. Ja voi Ossia, ihana mäykkyherra oli hyvin kartalla: onnittelemaan vain ja ihan heti!
  Erittäin hienoa alkanutta viikkoa Ossilan väelle, kaikille iloista mieltä ja hyvää vointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitän onnittelut blogikamulta, kiitos. Muki oli aika onnistunut. Mies piti siitä kovasti. Sanoi, että on niin hieno, ettei siitä raatsi kahvia juoda. No nyt se muki nököttää tuossa keittiön pöydällä, eikä mies ainakaan vielä ole sille keksinyt mitään paikkaa. Hän on aina se, joka hokee, että joka esineellä tulisi olla oma paikka. No tosi kiva. Ei se muki ainaskaan pöydälle kuulu. No ehkä muki löytää paikkansa. Toivottavasti astiakaapista :) terveiset teilläpäin.

   Poista
 2. Paljo onnee isännälle! Hienot on lahjat. Ja ompa mukava kuulla että Ossi on nuin hyvässä kunnossa ja aejjantasalla :) Mittee tuota turhoo kukkija piilottammaan, eekuvvuan isännälle se mikä isännälle kuuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitosta teillekin Iivari ja "sihteeri". Yksi kamuni oli sitä mieltä, että kun sydänlääkkeet alkavat vaikuttaa, niin jaksavan se koira ja on pirteämpi, ihan samalla tavalla kuin ihminenkin. Onhan Ossi jo niin sanotusti jatkoajalla ja nyt täytyy sitten ihan joka päivästä nauttia eri tavalla kuin aikaisemmin. Se kukkien raahaaminen oli minusta ihan älyttömän hauska juttu. Monasti tulee mieleen, että nuo koirat ymmärtävät ihan älyttömän paljon enempi, kuin mitä me ihmiset tiedämmekään. Aina vaan ei sitä muista. Terkut teille sinne Savoon.

   Poista
 3. Onnea isännälle ja hyvää vointia Ossille! Yleensä sydänlääkkeet piristävät kummasti mäyräkoiraa ja niiden kanssa voi porskuttaa jopa vuosikausia. Toivotaan näin!

  VastaaPoista
 4. Kiitosta paljon. Ossi yllätti eilen ja käveli isännän kanssa ihan vanhan normilenkkinsä. Me menemme kävelyt ihan Ossin mukaan. Jos ei haluta, niin ei sitten. Terveisiä teidän koko laumalle.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.