lauantai 10. kesäkuuta 2017

Potutuslauantai osa 100

No, se tuli sitten Halla-Ahosta Persujen puheenjohtaja. "Mestari" on saanut väkensä vakuutettua. Sanonko minä, missä herran pitäisi istua, sen sijaan, että edustaa Suomea meppinä? Ihminen, joka kirjoittaa, että Mohammed pitää pienistä lapsista, mutta vähän väärällä tavalla ja musliminaisia saa raiskata. No molemmista teksteistä kamalassa "ajatustenvirtablogissaan" hän on saanut jonkinlaisen rangaistuksen, viimeksi sakkoja. Mutta siellä se vaan istuupi, joo, siellä Euroopan Parlamentissa. Vähän niinkuin "paska Junttilan tuvan seinässä", joka on ikivanha sanonta. Kaiken lisäksi hän on pettänyt vaimoaan, niin, että on saanut aikaan viidennenkin lapsen. No, se Halla-Ahosta. Suomalainen politiikka särkee muutenkin vähän päätä, että eipä tuo nyt sitä kauheasti enää voi suurentaa. Meillä on miähen kanssa ihan oma lempparinimi herralle. Vaihtakaa a-kirjainten tilalle u:t, niin saatte meidän lempparinimen.

Tämä on se perspektiivi, josta Ossista saa aina helpoiten kuvan. Nytkin herralla on ihan järkky kiire sisään. Sillä on sellainen pehmo-oravan poikanen suussaan ja hoppu päästä tuhoamaan sitä on kova. Nyt olen keksinyt paikallisen kirpparin, josta saa eurolla vanhoja pehmoleluja. Toivottavasti joku tuo kohta lisää. Tosin jäi sinne yhteen koriin vielä niitä euron ja puolen euron leluja, vaikka taisin minä neljä jo niitä ostaa. Toivottavasti lelujen pienet, edelliset omistajat eivät ala nähdä painajaisunia. Lelut kun kokevat karmivan kohtalon, jossa ihan ensin niiltä lähtee silmät päästä...

Hahaa orava. kohta lähtee silmä
 Kävin tänään Riihimäen Lasitapahtumassa vanhan kaverini kanssa. Tämä oli kolmas kerta, kun korkkasimme kesän alun kesäretkellä Riihimäelle. Pieni Kleopatra-kokoelmani sai viidennen jäsenen. Olen uhkaillut miehelleni, että kerään kaikki viisitoista mallia. Se olisi aika helppoa, jos vaihtelisi väriä, mutta minulle kelpaa vain tämä ihana "myrkyn" vihreä.
Ihana vihreä Kleopatra
Ostos ei potuta lainkaan. Pitää taas alkaa kirjoittaa näitä lauantaiosioita, ettei päähän keräänny liikaa harmituksia :)

Mutta hei. Näihin pieniin potutuksiin ja niistä huolimatta, aurinkoista ensi viikkoa täältä Ossilasta.

5 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar10. kesäkuuta 2017 klo 20.57

  Onnea osalle 100!
  Joo, saatiin taas lisäväriä politiikan kentille. Hävettävää riittää kuin jenkeillä ikään oman moukkansa kanssa.
  Ossillahan kävi tuuri, kun löysit pehmokirppiksen ;) Meiltä lähti kirppis, kun koko ostari lopetettiin ja pistetään matalaksi. Lähin kirppis on nyt 1,5 kilsan päässä. Sielläkin on jonkin verran pehmoja.
  Aurinkoista sunnuntaita Ossilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei ole osa sata, vaan numero 5. Näitä on 15 erilaista. En ole vielä päättänyt, että pitäisikö ne saada kaikki...


   Juu, tyttö kävi yhden kamunsa kanssa kirpulla ja osti kaksi lasia. Hänellekin on periytynyt tuo kauniiden esineiden geeni:)

   Pehmot käydään hakemassa sieltä tästä lähtien. Toivottavasti joku kärrää nitä sinne ja urakalla. Autossa on vielä kaksi. Oravat ovat jo mennyttä kalua. Pitäkööt Ossi niitä vielä pari päivää ja sitten saavat huutia. Ei niitä pehmoja voi ottaa siltä pois välillä ja ihan turha yrittää minun niitä ommella. Liikaa vaivaa suhteessa niin vähäiseen hyötyyn. Parekille ja sinulle terkkuja.

   Poista
  2. Ai niin, tuossa tilassa toimi ennen Aktia-pankki, että pankin asiakkaat ovat varmaan kärttyisiä...

   Poista
 2. Se ei meilläkään kyllä ole sympatioita tuolle miehelle. Mutta ainoa ilo tässä on uudet hallitusneuvottelut. Mä haluaisin saada sieltä yhden toisenkin miehen pois ja pari asiaa uuteen käsittelyyn.
  Hienoa, että olet löytänyt Ossille kirpparilta pehmoja. Meillä Ekalla on myös tuo "tappamisvietti" tosi vahva ja lelujen pitää kestää. Parhaita ovat Ikean lasten pehmot. Ne kestävät myös Ekan käsittelyssä. Vähän olemme kotona miettineet, että millaisia lapsia siellä Ruotsissa mahtaa olla, kun pehmot ovat koirankestäviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt on uusi hallitus. Suomalainen sisäpolitiikkahan on muuttunut ihan hauskaksi ja jännittäväksi :).

   Ei ole mäyriksen kestäviä leluja Ikeassakaan. Ne rotat olivat meidän suosikkeja, mutta me käymme niin aniharvoin Ikeassa, ettei niitä muista ostaa. Niissä rotissa se hinta/laatusuhde on kohdallaan. Täytyy vain muistaa käydä ahkerammin siellä kirpparilla. On sielläkin hurjan kalliita pehmoja, että kahdeksan euron hinnalla saa jo Tokmannilta kaksi päivää kestävän Ossin lelun. Terveisii teilläpäin.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.