tiistai 15. helmikuuta 2011

Aloitus

Tässä on herra Ossi. Hän on ainoa perheestämme josta taidan julkaista valokuvan:Päätin siis sittenkin kokeilla tätä blogin kirjoittamista. Ei minulla sen suurempaa asiaa ole. Ehkä tämä blogi toimii enemmän päiväkirjamaisena muistiinpanona.

Ensin tietoa minusta. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Olen keski-ikäinen nainen. Jouduin jäämään työkyvyttömyyseläkkeelle kun sain aivoverenvuodon lokakuussa 2005. Minulla on aivan ihana perhe ja saman miehen kanssa olemme kulkeneet samoja latuja jo 31 vuotta. Saavutus sinänsä tänä päivänä. Ikää mittariin tulee tänä vuonna 50. Perheemme nuorin jäsen, tai miten sen nyt ottaa, on aivan ihana humoristinen karkeakarvainen mäyräkoiraherra Ossi joka täyttää tänä vuonna jo kahdeksan vuotta. Aika kuluu niin nopeaan. Tyttömme oli 10 vuotta kun herra Ossi saapui meille 8-viikkoisena pentuna ja nyt Ossi täyttää kahdeksan ja tytär 18. Voi apua.

Työelämästä luopumisen vuoksi minulla tuntuu olevan aikaa vaikka muille jakaa. Onneksi on löytynyt hyviä blogeja joiden seurassa saa ajan mukavasti kulumaan. Ossi vaatii oman osansa ja onnekseni pääsen liikkumaan etten halvaantunut silloin lokakuussa 2005. Kaksi leikkausta veti fyysisen kunnon aivan nollille mutta sieltä noustiin pikku hiljaa. Päiväni kuluvatkin blogien, uutisten ja sähköpostien lueskelussa sekä Ossia ulkoiluttaessa. Tyttäremme muutti juuri "stadiin", koska täältä meiltä on peräti reilun puolen tunnin matka Helsinkiin ja kouluun on vaikea mennä junalla silloin kun isi on matkoilla eikä pääse autokyydillä.

Nyt on Ossin päivälenkin aika joten aloitus jäi lyhyeksi. Terveisin Marja-Leena ja Ossi

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että aloitin Ossi-blogin. Laitan sinut omalle blogilistalle.

    VastaaPoista
  2. Hiphei, en ollut ollenkaan huomannut, että olitte Ossin kanssa pistäneet blogin pystyyn! :) Linkitän sut omaan blogiini :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.