maanantai 21. helmikuuta 2011

Jihuu


Aurinko paistoi kun kävimme Ossin kanssa kävelyllä eikä pakkasta ollut kuin
- kaksitoista astetta. Ihastuttavassa lintumittarissamme ei ole kuin yksi huono puoli (näkyy kenties kuvastakin). Se simahtaa kahdessakymmenessä pakkasasteessa. Ei siis suunniteltu Suomen talveen. Meilläkin on ollut pakkasasteita monena yönä yli mittarin näyttökyvyn. Nyt nämä pakkaset ja talvi saisivat jo kääntyä kevään puolelle. Ossikin tekee täydellisen stopin noin -15 asteessa. Kevät ehkä kuitenkin voittaa kohta. Toivotaan näin.

5 kommenttia:

 1. Päivällä on tosi kiva kun aurinko lämmittää, vaikka pakkasta olisi enemmänkin. Artun lenkkeilyä ei stoppaa mikään sää. Pitkiä reissuja ei nyt olla tehty (emäntä palelee) mutta hanakasti tuo otus lähtee joka kerta ulos.
  Tein Artulle oleskelupaikan makuuhuoneen yhteen pieneen nojatuoliin. Se ei nyt osaa arvostaa uutta aluevaltaustaan, joka oli minulle suuri myönnytys. Sänkyyn se haluaisi mennä, kun on sohvalla tottunut loikomaan tilavasti. Hassua, ei se sohvallekaan meinannut aluksi tottua, kun muilta huonekaluilta oli käsketty aina pois.

  VastaaPoista
 2. Oulussa on ollut jo kolmena päivänä peräkkäin -14 astetta ja ollaan päästy pitkälle lenkille. Ollilla on fleece ja takki päällään, niillä tarkenee. Kahdenkympin pakkasilla palelee tassuja.

  Kevät on kuitenkin tulossa, kalenterin mukaan ainakin. Kohta reippaat mäyräkoirat pääsevät jo haistelemaan lumen alta paljastuvia tuoksuja: ruohoa, multaa ja kaikkea muuta ei syötävää, jota syödään kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Tassut ne ovat ne kriittisin ruumiinosa Ossillakin. Kyllä tuo muutoin tuntuisi menevän - ainakin villapaita päällä. Yksi kaverini kirjoitti minulle sähköpostiin että Matin päivään mennessä on vasta puolet talven lumesta satanut. Me olemme täällä oman tiemme päässä niin sanotusti nesteessä jos näin on. Toivon että vanha kansa on tällä kertaa oikeasti tosi väärässä. Kyllä se kevät kohta alkaa sulattelemaan näitä puolitoistametrisiä auraushankia....

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta huomasin että olet pistänyt blogin pystyyn, mikä kiva yllätys! Terveisiä idästä!

  VastaaPoista
 5. No hei vaan Sohvi ja Terapeutti. Ongelma blogissa on vaan se että se aika mikä menee kirjoittamiseen on sitten pois muiden blogien lukemisesta. No ihan vakioblogit käyn varmuudella jatkossakin läpi. Terveisiä teillekin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.