lauantai 20. lokakuuta 2012

Lauantai-illan huumaa



Hei vaan kaikki. Televisiosta tulee Uutisvuoto, jota juuri nyt en jaksa katsoa. Paras vaihtoehto onkin sitten päivittää blogia.

Olen taas niin nyppiintynyt. Arvatkaapas mihin? Oikea vastaus on hakukone Googleen. Kirjoitettakoon nimi nyt sitten ihan oikein. Olen niin, niin pahoillani joidenkin blogivierailijoiden puolesta, jotka ovat eksyneet tänne ja koettaneet hakea oikeasti jotain tietoa. No mutta, omapa on vikansa toisaalta. En minä menisi klikkaamaan omaa blogiani esimerkiksi seuraavien hakusanojen tuloksena:

Ruusukasmatto. Se näyttää nyt pysyvän aina ja jatkuvasti tilaston kärjessä. Menkää hyvät ihmiset suoraan esimerkiksi Kauhavan Kangasaitan sivuille, tai johonkin hyvään käsityöblogiin. Edit 11.3.2013: No täältä löytyy nyt ohje

Ossi osaa. Ongelma on siinä, että meidän Ossi ei paljon osaa. Tai oikeastaan se ei aina viitsi tehdä sitä mitä siltä oletetaan.

Anna-Leena Härkönen "vähän helvetin hyvä pulla". Tämä oli aika hyvä. Minä kun kuulkaas olen leiponut ihan yhden kerran tällä reseptillä. Oli sitkeä sissi tämä yrittäjä:). Varmastikin olimme viimeisellä sivulla. Enpä jaksa tarkistaa. Koko elämäni aikana olen leiponut pullaa alle kymmenen kertaa.

Jaakolle lempinimiä. Arvaan kyllä mihin kirjoitukseen tämä liittyy. Se oli silloin, kun kirjoitin näistä meidän kultakoirien nimistä.

Sitten oli koiran estäminen sohva. Voitteko te kuvitella, että olimme ensimmäisellä sivulla? Ja minulla ei todellakaan ole mitään muuta keinoa estää Ossia menemästä sohvalle muuta kuin ottaa ne sohvatyynyt kokonaan pois. Jos keksin jonkun koiraystävällisen keinon, niin voin kertoa. Toisaalta me olemme lähteneet siitä, että Ossimme saa tulla sohvalle. Paitsi silloin, kun sillä on selkä sen verran kipeä, että sohvalle hyppääminen pahentaa tilannetta. Onhan ajatuksena voinut olla pikkupojan menon estäminen sohvalle. Autsch.

Yhtenä hakusanana oli muistisairaus. Olen tainnut mainita, että anoppini on pahasti dementoitunut.... 


Yhtenä päivänä näin hakusanan ossi possu. Voi ei mikä surullinen tarina sen takana sitten olikaan. Ossi oli tälläinen minipossu ja se oli karannut ja joku tumpelo metsästäjä oli ampunut sen villisikana. Tästä oli artikkeli muistaakseni Kalevassa. Vaikka mieheni on kova metsästäjä, enkä missään nimessä ole metsästystä vastaan, niin tuo ampuja teki kyllä ihan törkeän teon  
ja joutaisi ehdottomasti hankkimaan paremmat silmälasit. Minäkin näet erottaisin minipossun villisiasta.

Tässä meidän Ossi Aikun kuvaamana. Minä ja Ossi toivotamme kaikille hyvää viikonlopun jatkoa.


                              

12 kommenttia:

  1. Tuo "Ossi osaa" liittyy Facebookissa monesti jaettuun tekstiin, jossa Googleen pitää laittaa oma etunimi ja perään osaa - eli "Ossi osaa". Ja sitten katsotaan minkälaisia hakutuloksia tulee. Jos kaipaa pientä hymyä naamalleen niin sen voi tehdä. Tai ei.

    VastaaPoista
  2. No onpa jäänyt tuokin huomaamatta. Osoittaa varmasti sen, että pyörin tuolla Facebookissa aika vähäsen. Joskus käyn katsomassa ystävien kuulumisia. Minun etunimelläni sieltä Googlesta tuskin tulee mitään tuloksia. Tai jos tuleekin, niin se voisi olla "Mitä osaako tuokin käyttää Googlea?" Kun kuulun siihen ikäpolveen, joka on nähnyt ensimmäisten henkilökohtaisten tietokoneiden tulon ja elänyt aikaa ennen internettiä. Niinkuin muutama muukin täällä mäyrisblogimaailmassa. No televisiota sentään on seurattu kahden sukkaparin verran:) Nellille virtuaalirapsutuksia M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
  3. No jopa on hauskoja(?) hakuja! Toisaalta ihan kauheeta, että kaikki tallentuu ikuisiksi ajoiksi jonnekin. Tai ikuisesti ei kai, uskon, että eräänä päivänä kaikki katoaa, tuskin meistä kukaan on kokemassa sitä päivää...
    Ossi(possulle) kaukorapsuja ♥

    VastaaPoista
  4. No eihän siinä mitään, niin kauan kuin hakusanat pysyvät sellaisina, jotenkuten "normaaleina". Niin kauan kun kirjoitteleepi mäyräkoirista, niin tuskinpa tänne millään kovin eksoottisilla hakusanoilla tullaan. Siis sellaisilla, ettei tarvitse alaleukaa tipauttaa:) :). Ai sinäkö meinaat, ettei me pysytä netissä ikuisesti? Aika pitkään nämä kirjoitukset täällä vaan pysyvät. Toisaalta so what? Saksanmaalle terveisiä ja Vilille kaukorapsutuksia. M-L ja Ossi

    VastaaPoista
  5. Hauskoja hakusanoja :) Mutta moni "vahingossa" eksynyt on ehkäpä löytänyt kivan blogin, jota on alkanutkin sitten seurata! Jaltsalandiaan Googlen kautta löydetään useimmiten hakusanoilla täi, koiran täi, koiran ulkoloiset ja niin eespäin. Kivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on hyvä, jos yrittää löytää jotain myönteistä noista minun hakusanoistani. Mutta kun tämä Ossin ja minun jutustelut eivät auta niitä jotka haluavat kutoa semmoista x-kuvioista mattoa, jota olen tasan yhden (kuva on kyllä jossain) kutonut. Vielä vähemmän onnettomalta leipojalta löytyy pullanteko-ohjeita. Ossissa ei ole ollut kuin joitakin punkkeja, mutta toisaalta jos sinä olet kirjoittanut mainitsemistasi ötököistä, niin todennäköisesti sinulla on myös ollut blogissasi neuvoja niiden suhteen:) Jalolle rapsutuksia M-L ja Ossi.

      Poista
  6. Täytyi oikein itse alkaa tarkistaa, millä hakusanoilla Ollin blogiin eksytään. Kärjessä on "mäyräkoira olli" eli ei mitään yllättävää tässä. Sitten tulee "stockmann mäyräkoira kuvat" ja kaikenlaisia koiran sairastamiseen liittyviä juttuja (ei liene tämäkään outoa ottaen huomioon tämän vuoden eläinlääkärikäynnit). Haut "ei ole ruuhkaa" ja "lehmä nukkuu" ovat sitten perin oudoksuttavia hakusanoja.

    Kivaa alkanutta viikkoa Kirkkonummelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaisin, että "mäyräkoira Olli" on joku sellainen teidän lukijanne joka on vain unohtanut pistää teidät suosikkiblogeihinsa:). Nuo viimeiset haut ovat todella perin outoja hakusanoja. No siitä voi olla melkein kiitollinen, ettei blogiin eksytä millään oudoilla hakusanoilla. Toisaalta nämä meidän mäyräkoirakirjoittelut ovat niin kilttiä tekstiä, että eipä uskoisi, että tänne mitkään oudommat ihmiset löytävätkään.

      Ouluun kanssa oikein mukavaa viikonalkua ja Olli-pollille erityisrapsutuksia virtuaalisesti. M-L ja Ossi.

      Poista
  7. Meidän blogiin on jokunen kerta tultu käyttäen sellaisia hakutermejä, joilla ei ole mitään tekemistä koirien kanssa, ja joita ei edes voi ääneen toistaa....siinä onkin ollut ko pervoilla pieni pettymys, kun tekstissä puhutaankin vaan koira-asiaa, ja ihan oikein niille. Tänään onkin pitkästä aikaa kauniin aurinkoinen syyspäivä täällä pk-seudulla, toivottavasti ehditte siitä valoisan aikaan Ossin kanssa nauttimaan - terkkuja sinne naapuripitäjään! T. Laura ja Mauri

    VastaaPoista
  8. No mitähän ihmettä tekstiä sinä olet pistellyt, että sinne teidän blogiin on joitain outolintuja eksynyt? Varmaan pitää kovasti välttää tiettyjä sanoja. Mäyräkoiran pe*pullakin voi tulla ihmellisiä lukijoita. Sitäpaitsi mäyräkoiran pep*pu on kävelyllä älyttömän söde, kun se pyörii sillai hassusti. Siinä tulee ihan hymy huuleen, kun sitä vilkaisee. Täytyykin kohta lähteä tuon Ossin kanssa syyspäivän kävelylle, kun vielä tuo ihmeellinen valoilmiö näkyy. Terveisiä teillepäin ja rapsutuksia Maurille:)
    M-L ja Ossi

    VastaaPoista
  9. Noi hakusanat on kyllä välillä tosi outoja. Toisinaan aika hauskojakin.

    Nyt silmiini tarttui kuitenkin heti tuo "vähän helvetin hyvä pulla". Eli säkö jo ehdit kokeilla niitä, wau, nopeeta toimintaa! Minkälaisia tuli?

    Mukavaa viikkoa sinne ja Ossille paljon rapsuja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, joskus minäkin saan vauhtia itseeni. Pullat olivat oikein hyviä. Tytär vaan ei erottanut mitään versus tavallisiin voisilmäpulliin. Minusta niissä maistui selkeästi vähän se manteli. No tietysti, kun niihin laitetaan sitä mantelijauhoa. Ajattele, jos leipoisi pelkällä mantelijauholla, niin voisi tarjota keliaakikollekin pullaa. Tosin, jos olisi keliaakikko ja pähkinöille allerginen, niin sitten olisi jo ongelmaa kerrakseen. Se mantelijauho on kyllä moninkertaisesti kalliimpaa kuin vehnäjauho. Olisikohan ollut kolmensadan gramman pussi ja maksoi yli seitsemän euroa. Minä, joka en yleensä katso mitään hintoja, noteerasin jostain syystä tämän minulle uuden jauhon hinnan.

      Tytöille koirapusuja, M-L ja Ossi

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.