keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Koiranpäivää


Hyvää valtakunnallista Koiranpäivää. Luin Kennelliton sivuilta, että tänä vuonna teemana on "Vastuu koiran omistajana - vastuu ympäristöstä". Täytyy tutkia, mitä tämä pitää sisällään. Varmaan jokavuotisen koirankakkakeskustelun ja sen, että näitä isoja hurttia ei pääsisi pienempien eikä edes samankokoistenkaan koirien kimppuun.

Tässä meidän "lämpöhakuinen". Sanalainaus Kauniilta Nelliltä.


Lauantaina otetut kuvat. Silloin aurinko paistoi täällä meillä mitä kauneimmin ja keittiön aurinkopläntti oli se Ossin suosikki, sen aikaa kun se aurinko siihen paistoi.

Eipä meillä sen kummempia. Koiranpäivän kunniaksi rapsutelkaa kamujanne.

12 kommenttia:

 1. Hyvää koiranpäivän iltaa sinne myös ja Ossikalle suukkoja! <3 T. emäntä + 1 kpl lämpöhakuinen ja 1 kpl kylmähakuinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin teille. Niin, Rillahan oli se hassu, joka pitää kylmästä. Ei sen puoleen, tiedän muitakin koiria, jotka tykkäävät maata hangessa. Tuossa naapuripoikkitiellä oli iso lauma rekikoiria hoidossa ja ne ainakin pitivät ulkoilmasta. Yksi kaverini lapinkoira oli kanssa sellainen, että sen piti välillä päästä parvekkeelle makoilemaan:) Kaverillani oli aikoinaan lapinkoira ja karkkari, nykyään sitten kääpiökarkkarti. Tytöille Ossilta suukkosia.

   Poista
 2. Ossilla ja meillä ja meijän kaikilla kamuilla on AINA Koiranpäivä. Jihuu!

  Edellisessä postauksessa oli hiano opas, jonka oli tehnyt Oulun kaupunki. Tykättiin kovasti. Onpa Oulussa monta koirapuistoa. Hyvä Oulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin me ajateltiinkin, että kaikilla kamuilla on olot hyvin:) terveisii M-L ja Ossi.

   Poista
 3. Oulun kaupunki on koiraystävällinen, mutta on täällä valittajia enemmän kuin laki sallii. Valitetaan sekä oikeista että vääristä asioista. Hieno juttu, että saatiin mäyräkoira oppaan kanteen. Meitä ei ole koskaan liikaa.

  t. Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuntuu, että monista asioista on valittajia enemmän kuin asioihin tyytyväiviä. Minäkin voisin ulvoa juuri nyt. Iso pakettiauto vajosi siihen meidän tien kohtaan joka murtuu kesäisin ja siinä se on nyt kuin tatti. Kuski tilasi jonkun kaverinsa auttamaan. Meidän toisella maastoautolla se ei lähde. Etupyörät akseleita myten mudassa. Semmoista sattuu ja tapahtuu. Terveisii M-L ja Ossi.

   Poista
 4. Ihana aurinko <3 - kyllä koira on suloinen kun se nukkuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko saa hyvälle tuulelle. Koirat ja vauvat ovat söpöjä nukkuessaan. Terveisii M-L ja Ossi.

   Poista
 5. Tulin vaan toivottamaan lisää lämpöä ja aurinkoa Ossin kylkiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ei sitten aurinko paistakaan, mutta eilen oli vielä ihan huippukaunis päivä. AB:lle rapsutuksia, M-L ja Ossi.

   Poista
 6. rapsuja! Meilläkin etsiydytään aurinkoon vaikkakin vain tuollaiselle pienelle soirolla jos vaan mahdollista :) hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikonloppua teille kaikille ja mäyrätytöille Ossilta niitä kuuluisia suukkoa:), M-L ja Ossi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.