torstai 11. huhtikuuta 2013

Oi, me saatiin tunnustuskin:)Tunnustuksen ohjeet ovat seuraavat:
Kiitä antajaa, ja linkitä bloggaaja, jolta tunnustuksen sait. Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä viestiä heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden! Eli kiitos Paloma. 
Sinun perheesi, Vilman ja ihanien mäyriäistyttöjen elämää on mukava seurata.


Jaan tämän tunnustuksen sitten seuraaville:
Olisi noita haastettavia ollut vielä useampikin, mutta jätetään nyt muillekin jokunen haastettava. Terveisiä Ossilasta.


8 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta, teinkin tämän heti kun huomasin sun haastaneen meidät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaatten hyvät. Yritin pistää blogit nimien mukaan aakkosissa, mutta en tietystikään onnistunut. Ellille Ossi-suukkosii, M-L ja Ossi.

   Poista
 2. Kiitos kauniista sydämestä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, täällähän ne sitten pyörivät ympäriinsä, mäyrismaailmassa ja tipsujen blogeissa:). Vilille virtuaalirapsutuksia. Jos tulen joskus Hampuriin, tulen ihan oikeasti rapsuttamaan, M-L ja Ossi.

   Poista
 3. No mutta tämmönen sydänhän on jo kiertänyt vaikka kuinka kauan, tai siis tää taitaa ollakin New . . .
  Avokadopastasta tuli suolaista ku ohjeen mukaan tein niin ett siinä ns. kastikkeessa maistui suola. Mutt ku se vähän aikaa tekeytyi niin tulihan niistä juustoista suolaisuutta ja sitt pastan keitinliemestä ku sitäkin neuvottiin loraus laittamaan. Noh, tää oli eka kerta niin ens kerralla tiedän mitä teen ja mitä makua haluan siihen. Hyvää se on kyll.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä en ole aikaisemmin saanut sydäntä, ehkä tämä on uusi. Se avokadopasta tulee ehkä kokeilemalla parasta. Niistä juustoista irtoaa yllättävän paljon suolaa, ettei ehkä parane laittaa suolaa, kun vasta valmiiseen mössöön. Suosittelen tuoretta mietoa chiliä, niin tulee raikasta ja paljon basilikaa:) M-L

   Poista
 4. Kiitos kovasti tunnustuksesta! <3

  Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne Kirkkonummelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä. Monipuolinen blogisi ehdottomasti ansaitsee yhden lisätunnustuksen. Pyöritellään näitä sydämiä ympäri täällä mäyris- ja muuta koiramaailmaa. Kaunista sunnuntaita teille kaikille ja tytöille Ossilta suukkoja, M-L ja Ossi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.