perjantai 1. huhtikuuta 2016

Ossin aaatoksia osa 40

Matte ei sitten ymmärrä minua Ossia ei lainkaan. Mehän olemme menossakin ihan eri suuntiin. Matte on sitä mieltä, että pitäisi mennä lenkille ja minä olen menossa kotiin.

Meillä oli miähen saksalainen tuttava kaksi yötä kylässä. Matiaksellakin on karkkari, 3 vuotias, joten Matias puhui kansainvälistä mäyriksen kieltä ja Ossi rakastui Matiakseen suuresti. Ossi ei suostunut eilen lähtemään kanssani lenkillekään, vaan kävi ensin maahan makaamaan ja hinausjäljetkin näkyvät kuvassa. Sitten revin Ossia väkisin lähtemään ja Ossi mielenosoituksellisesti kääntyi nenä kotiin päin. Sain kyllä Ossia houkuteltua kävelemään noin sata metriä, mutta sitten päreeni paloivat koiran hinaamiseen ja teimme kumpaakin helpottavan päätöksen suunnata kotia kohti.
Tahdon kotiin

Missä mun kamu on?
Vastaus Ossin kysymykseen: isännän kanssa isännän "lepohuoneessa" = lämpimässä varastotilassa, jossa on miähen aseet kassakaapissa, karmea kasa luita, patruunoiden jälleen lataus välineet, etc. "miesluolassa":)

Voi, tässä jossain lähettyvillä on 10-vuotias Naku-karkkari karannut omistajaltaan. Näin Facebookista Långvikin kyläkaupan jakaman tiedotteen. Toivottavasti Naku löytyy pian hyvissä sieluun ja ruumiin voimissa. Edit la: Naku karkkari löytyi. Olin niin murheellinen, että tekstasin omistajalle (jota en tunne) ja kysyin onko koira löytynyt hengissä. Oli parin päivän seikkailun jälkeen toimitettu täällä sijaitsevaan koirahotelliin ja sieltä soitettu omistajalle.

Olen pistänyt väliaikaisesti kirjainvahvistuksen ja kommenttien valvonnan päälle. Blogiani kohtaan ovat osoittaneet älytöntä kiinnostusta joku Robi Gaspar, Robi Awaludin ja Obi Duatilu. Minua taasen kiukuttaa heidän roskapostauksiensa poistelu kommenteista, joten heti kun herrat eivät häiritse minua, palautan vapaat kommentoinnit taas kaikille. Minua itseäni ärsyttää hiukan kommenttien valvonta. En tiedä mistä syystä, mutta näin vain on. Ja sitten itse olen huono näpyttelemään niitä kirjaintunnisteita. No, toivon että nämä kyseiset herrat unohtavat mielenkiintonsa blogiini ja PIAN!

Ihanaa. Sunnuntaina näemme mäykkyvauvan. Hyvä kaverini on hankkinut narttukarkkarinsa (leikattu kääpiö) seuraksi pitkäkarvaisen uroskääpiön. Voi kuinka odotan vauveliinin näkemistä, kun menemme miähen kanssa kamulle lounaalle.

Terveiset kaikille Ossilasta ja mukavaa huhtikuun alkua.

8 kommenttia:

 1. Ossi kamu, MINÄ ymmärrän sinuva täävvellisesti.Väkisellä viijjään lenkille. Sama juttu. Kottiimpäen oes parempi minunnii mielestä. Naeset ee ilimiselevästi ymmärrä meetä. Vuan ompa mukava että sulla on sielä kaverj. Kukkaa ee ymmärrä määräkoeroo paremmin ku määräkoera :)Sullon hienot valjaat tuossa kuvassa. Lienenkö kysynnä jo aekasemmin minkämerkkiset lienöö? Suattas käävvä mullehhii tuo malli :) Toevottavasti ne roskapostoojat hävijjää. Äet ee meenoo millää suaha selevee nuista merkistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Kotiin päin menimme niin vauhdilla, että harvoin mennäänkään. No tietty, kun uusi kaveri oli paikalla, niin ei viititty kävellä:) Nuo kuvassa olevat on Rukan valjaat. Ossihan omistaa peräti kahdet valjaa, joista Hurtan on mielestäni mukavammat päällä, mutta hieman hankalammat pukea. Se on jännä, kun Ossi on tottunut valjaisiin ja joskus pistää kaulapannan, niin jo sen ilmeestä näkee, että asiat on huonosti ja sitten se alkaa ravistella päätään. Roskapostittajat huitsin tuuttaan. Minäkin inhoon niitä merkkejä... Terkut Ossilasta.

   Poista
 2. Hienot valjaat, ollaan pariin kertaan noita kyselty M&M:stä mutta ei niillä ole ollut noita.
  Hihi, me mäykyt osataan tosiaankin ilmaista mihin suuntaan lenkillä pitää mennä, jos yleensä mihinkään. Minua ärsyttää aina, jos aamulenkki tehdään väärään suuntaan eli siihen minne kuuluu mennä iltalenkillä.
  Ja itsestään selväähän se on, että jos talossa on mieluisa vieras, ei silloin mihinkään ulos lähdetä ellei se vieras tule mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä ne valjaat on sitten myyty poies ja loppuun, kun nuo ovat varmaan jo pari vuotta vanhat. Minulla on sellainen tunne, että yhdestä isosta mustista ja Mirristä ne valjaat on ostettu.

   Siis se hangoittelu ja vastaan pano oli niin uskomatonta. Ajattelin, että saan hinata koiraa koko matkan postilaatikolle ja koiran nahka on ruvella:) Ihminen päätti luovuttaa. Joskus se periksi antaminenkin on ihan viisas päätös. Ossi oli vieläkin tänään ihan jengoiltaan, eikä oikein tajunnut, että mukava kamu lähti takaisin kotimaahansa Saksaan. Terkut Ossilasta.

   Poista
 3. Se on ihanaa, että koiralla on vähän omaa tahtoa ja omaa ajattelua :) Minulla on eri rotuinen (lapinkoira), mutta tykkään juuri siitä, että se on toisaalta yhteistyöhaluinen, mutta sitten sinä on myöskin tuo yhdistetty itsenäisys- ja omapäisyysgeeni myös, joka tekee yhdessäelon toisinaan ratkiriemukkaaksi ja toisinaan superärsyttäväksi :D
  Mäyriksillä tuo itsenäisys- ja omapäisyysgeeni lienee tosin vielä kehittyneempi :D :D

  Mulla oli myös vaivaa noista roskapostittajista joku aika sitten, laitoin myös kommenttivahvistuksen päälle ja ne loppuivat sitten siihen.
  Toivottavasti sinäkin pääset niistä nopeasti eroon.

  Mukavata huhtikuuta Ossilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Mäyräkoirista sanotaan luonnekuvauksessa "itsenäisesti toimiva". Kait niiden sitten pitääkin metsästäessä toimia jotenkin itsenäisesti. Mutta mitä vanhemmaksi Ossi tulee, niin tuntuu, ainakin välillä, että siitä on tullut entistäkin itsepäisempi. Toisaalta se on ihanaa, kun huomaa sen oikeasti tajuavan joitain asioita ja se on ihan itse opetellut joitain asioita, joita kutsun "tempuiksi". yksi on muovikupin tuominen minulle tai miehelle yläkerrassa, jos siitä o vesi loppunut. Ossi ottaa sen suuhunsa ja tulee tipauttamaan jalkoihin. "Lisää vettä"!:)

   Yksi roskapostittaja tekee tämän jopa ihan manuaalisesti, kun oli näpytellyt kirjaintunnisteen. Autsch!!!! Toivon, että älyävät jättää blogini rauhaan ja pian. Terkut Ossilasta.

   Poista
 4. Toisinaan mietin, ovatko ehkä kaikki koirat itsepäisiä ja haluavat päättää, mihin suuntaan lenkki suuntautuu? Tai ehkä vain urokset?
  Meillä on ollut noita navigaattoreita toinen toisensa perään, ainakin kaikki viimeiset neljä koiraa, lapinkoirat, tiibetinspanieli ja meidän nykyinen chihuahua. Yleensä me noudatammekin navigaattorimme ohjetta, joskus harvoin otamme me ihmiset ohjakset omiin käsiimme. Se tarkoittaa koiran kantamista jonkin matkaa. Onneksi Wuppe painaa vähän...
  Terveiset Ossilaan tänään pilvisestä, mutta lämpimästä Hampurista, +20!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi toimii navigaattoria oikeastaan silloin, kun se ei halua kävellä, kuten taas äsken. Silloin se itsepäisesti pläjäyttää takapuolensa maahan ja osoitta totisesti antipatiansa kävelyä kohtaan. No viikonloppuisin pitkähkö aamulenkki miähen kanssa tuntuu jo riittävän sille ja loput saavat olla puolen kilsan pissatuslenkkejä:)

   Minä en viitsisi/jaksaisikaan kantaa Ossia kuin ihan hätätapauksessa. Se painaa kuitenkin hieman yli kymmenen kiloa ja on vielä tietty hankalan mallinen pakkaus.

   Meilläkin mittari näyttää nyt klo 19. vielä +11 astetta. Sehän on kanssa lämmin ja teillä on Hampurissa ihan kesä. Terkut Ossilasta.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.