tiistai 5. huhtikuuta 2016

Sunnuntailounaalla

Sunnuntaina kävimme miähen kanssa Kaapelitehtaalla Retro- ja Keräilymessuilla. Sieltä suunnistimme kaverillemme Outille sunnuntailounaalle. Kamullamme on entuudestaan kääpiökarkkari Nelli "Ossin prinsessa" ja nyt Outi on hankkinut tälle nelivuotiaalle nartulle pienen pitkäkarvaisen, kääpiökokoisen uroskaverin. Valokuva ei nyt taaskaan kerro totuutta ei sitten lähellekään. Raffe on noin 12 viikkoinen ja kooltaan pari voipakettia. En kysynyt painoa, mutta villi veikkaus on alle kaksi kiloa ja p i e n i.Nelli on viisikiloinen, joten sekin on mitoiltaan "puoli Ossia"

Emännän sylissä on turvallista istua, eikä pääse tuo pieni vilpertti puremaan korvista. Raffe otti minuakin korvista ja tuli kiire pistää se pienokainen lattialle, kun toiseen korvaani iskeytyivät ne pienet naskalihampaat:)
Tässä tuo pieni söpöliini 
 nauttii elämästään ja
riepottelee vinkulelua. 
Vinkulelu saa 
kyytiä 
 eestaas ja

sitten onkin syytä ottaa pienet torkut emännän sylissä.

Oma Ossi, maailman rakkain koira,

Päätimme, että Outi tuo Raffen ja Nellin vielä keväällä kylään ja koetamme tutustuttaa Ossin ja Raffen keskenään. En jaksa uskoa, että Ossi tekee pahaa pienelle pennulle.  Kommenttien valvonta jatkuu vielä, kunnes Robit ja Obit jättävät minut rauhaan!Terkut Ossilasta!

8 kommenttia:

 1. Voi Ossi, kyllä joudut melkoiseen pyöritykseen pennun kanssa. Ne on ihan uskomattoman energisiä. Minä väistelen pentuja parhaani mukaan, eihän niitä viitsi kurittaa. Joten toivon sulle malttia ja pitkää pinnaa, kamu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerromme sitten joskus myöhemmin keväällä, miten tapaaminen sujui. Ne hampaat oikeasti tuntuivat korvassa:) Ei sentään reikiä syntynyt.... Luulen, että Ossikin a) väistää pentua minkä kerkeää b) tekee niinkuin Nelli, että vähäsen räppäsee... Terkut Ossilasta.

   Poista
 2. Voe mikä pikkukaverj! :)Parempi kyllä väestellä niitä hampaeta. Kuuluuvat olovan terävijä pentuin hampaat.Ossi näkkyy tyynesti ottavan hommat. Mitäpä tuota turhoo aekamies hötkyilemmään pentuin kansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Iivari sinulla ja Ossillakin ollut pienet naskalihampaat, ihan niin kuin muillakin pennuilla. Sen vaan unohtaa.. Ossi muuten ei ole mikään rauhallinen koira. Kaikki, jotka sen näkevät luonnossa aina nauravat sille, hyväntahtoisesti, eivätkä tahdo ikää uskoa lainkaan. Terkut Ossilasta.

   Poista
 3. Aito mäykky tuo uusi pentu kaverinne luona. Muut pennut usein pelkäävät noita vinkuleluja, mutta tuopas jo nyt totuttelee niihin.
  Muistaakseni kaikki omat koirani ovat kaihtaneet vinkuleluja, oikein kaukaa ovat ohittaneet moiset venkulat. Poikani snautseri kyllä tykkäsi sellaisista, niin kauan kuin vinkua kuului.
  Mielenkiintoista...
  Terveisin Hanne & Wuppe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja silti tuo pitkäkarvainen versio on mäyräkoirista se kaikkein "lempein" ja karkeakarvainen se kaikkein "karskein". Siksihän karkkari on se eniten metsästyksessä käytetty. Hajuaisti näillä roduilla on taatusti yhtä hyvä. Johtuisikohan se kiinnostus vinkuleluihin siitä, että sekä mäyräkoirilla, että snautsereilla on jonkin sortin terrieriä käytetty jalostuksessa jokunen sata v sitten?

   Ossi tappaa ne vinkut. Se pilli pitää saada pois siitä lelusta ja mieluusti mahdollisimman pian:)

   Terveiset Saksaan, nyt pitää lähteä elävän vinkun kanssa kävelylle.

   Poista
 4. Kyllä Ossi varmasti pitäis pennusta hyvää huolta.
  Kivat 'valesilmät' Raffella, söpöliinillä. Tiedoksi, että:
  Cafe Cleopatrassa on 20.4. neulemiitti 16.30-19.30.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ollenkaan vakuuttunut Ossin huolenpidosta. Luultavasti se ei kuitenkaan purisi, kun tervepäisillä koirilla on kuitenkin sellainen taju, että ihan pentu on kyseessä. Sitten, kun tulee se uroksen haju, semmoisena vuoden vanhana, niin sitten voi olla jo matsi valmis. Raffen unisesta silmästä taitaa heijastua salaman valo. Täytyypä katsoo, missä kyseinen kahvila onkaan. Terkut Ossilasta.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.