lauantai 7. toukokuuta 2016

Aurinkoa, jee

Kyllä nyt on muutaman päivän ollut oikein mäyräkoiran ilmat. Aurinkoa otetaan sisällä ja
 ulkona. Ulkosalla hituroidaan niin paljon kuin mahdollista ja mahaa koetetaan täyttää
 ruoholla. Ossi syö välillä yllättävän paljon ruohoa, mutta vain valittuja lehtiä ja minä koetan vähäsen estellä sitä ruohon syöntiä. Tosin en tiedä, onko siitä ruohon syönnistä sen suurempaa haittaakaan.
Oikean puoleinen Kleopatra on uusin ostokseni. Lasimassassa on näköjään vähän enempi keltaista, kun taas muut Kleopatrani ovat vähän enemmän tuon sävyisiä, kuin vasemman puoleinen. Olkoon tuo oikean puoleinen vaikka äitienpäivälahja itseltäni itselleni:)
Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille Ossilasta ja kaikille äideille mukavaa äitienpäivää.


10 kommenttia:

 1. Hyvvee äetiimpäevee sinnehhii! Samat on hommat tiälläe. Aarinkoo otetaan pihalla ja pirtissä. Eekä lenkillä vaahti piätä huimoo. Ja tuore heenä maestuu :) Tarjonta ja tarve ee vielä kyllä sen suhteen kohtoo. Ee oo vielä kovimpaljoo heenee kasvanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää äitienpäivää teillekin. Eiköhän se aarinko paista sen verta, että kohta kasvaa ruohot syöntikelpoisiksi teilläkin. Terkut Ossilasta.

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar8. toukokuuta 2016 klo 11.11

  Hyvää äitienpäivää! Nuo Kleopatrat on hauskoja. Enpä ole niihin missään törmännyt.
  Ruohon syönnistä ei pitäisi mitään haittaa olla, senhän sanotaan olevan kissojen ja koirien tapa puhdistaa vatsaansa. Nyt kun ruoho on nuorta se näyttää maistuvan erityisen hyvin. Nuorempana Párekille kelpasi K-kaupan yrttihyllyn vehnänoras, mutta nyt se vain maistaa sitä ja jättää sitten rauhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää äitienpäivää. Ei löydy Kleopatroja muualta kuin lasikirppareilta. Ne ovat kaikki syntyneet lasinpuhaltajien käsissä 1960-luvun lopussa -70 luvun alussa. Noin kymmenen mallia puuttuu vielä. Saa nähdä löytyykö niitä ja löydänkö niille jonkun kolon talostamme.

   Tuon vatsan puhdistuksen minäkin olen kuullut. Terkut Ossilasta.

   Poista
 3. Hyvää äitienpäivää sinne teillekin!
  Kyllä lämpöhakuinen mäyräkoira nyt nauttii auringonpaisteesta. Ellikin tykkää syödä ruohoa, ell tosin sanoi, että silloin koiralla on yleensä matoja kun se syö kovin usein ruohoa. Matokuuri tosiaan on auttanut pahimpaan ruohonnälkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää äitienpäivää. Toivottavasti Elli alkaa olla paremmassa kunnossa. Kuukausi siihen toipumiseen suunnilleen menee. Ai matoja, autsch. Ossilla ei koskaan ole ollut matoja, vaikka joskus se on ykännyt, kun on syönyt ihan hirvittävän satsin ruohoa. Aina olen tarkistanut myös sen toisen pään tuotoksen, kun olen antanut matokuurin. Paranemisterkut pikku potilaalle Ossilasta.

   Poista
 4. Usko-kissakin on nauttinut auringosta parvekkeella. Välillä pitää mennä saunan viileyteen kun on aikas kuuma tässä vaikka parvekelasit on jonkun verran auki, verkkohan siinä on Uskon takia mutta en silti uskalla kaikkia laseja apposellaan pitää.
  Ihanaa ku on kesä. Ehkä vielä kerran tullaan Kirkkikselle neulomaan, en oo vielä nähny päivämäärää, Koukuttamohan siitä FB:ssa ilmoittelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin, kun olin pieni, ehkä 5-6 v, niin meidän kissa putosi kolmannesta kerroksesta. Se mokoma vaelteli ikkunalautaa pitkin ja kerran kävi naapurissakin. Se selvisi pelkällä säikähdyksellä. Ehkä se menetti silloin yhden hengestään.

   Kyllä nyt on hienot ilmat. Täytyy nauttia kesästä. Kunhan mä nyt vaan muistaisin seurata sitä Koukuttamoa, ni ehkä pääsisin mukaan. Terkut Ossilasta.

   Poista
 5. Mäyräkoiran ilma, se oli hyvin sanottu - aurinkoa ja lämmintä :) Mikä sen parempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi on ainakin aina rakastanut lämpöä, jopa niin paljon, että olen raahannut sen sisään lämpöhalvauksen pelossa. Mikäs sen parempaa, kuin lämmin ilma. Terveisiä teidän laumalle Ossilasta.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.