lauantai 2. heinäkuuta 2016

Ossin aatoksia osa 41

Kolmetoista vuotta vanha kaivuri pelittää vielä erinomaisesti.
 Vai mitäs tykkäätte kamut? Vanha porraskivi melkein näkyvissä. Mami sanoi, että tuosta kaivuusta on jopa hyötyä, kun mullaksi maatuneet puiden lehdet tuli melkeen kaikki pois kiven päältä:)
Nyt nukutaan hetki auringossa. Ai että on ihanaa. Mamin huomautus: Ossia suurempaa "auringonpalvojaa" on koirista vaikea löytää. Ossi älyää kyllä siirtyä varjoon sitten ennen läkähdystä.
 Tämä hännän huiske meinaa nyt sitä, että kuulin iskän äänen. Ei se iskä vie minun luuta, vaikka vähän nyt varmistan, ettei luu katoa mihkään.


Tämmöisiä ihanuuksia nämä meidän karvaiset kaverit ovat: *linkki* Koira pelasti omistajansa tulipalosta.

Heippa kamut ja aurinkoista viikonvaihdetta, sekä terkut Ossilasta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onpa hieno kaivanto!
  Hienoa sunnuntaita teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin. Aikaa ei mennyt kuin muutama minuutti. Juuria Ossi tykkää kanssa repiä ja niitä natustella. Sinulle ja Parekille sunnuntaiterkut.

   Poista
 2. Paremmin toemii tuo kaevurj ku meejjän viis vuotta vanaha. Sano äet :) Siinä sitä on esjmerkkijä nuoremmille. Aaringossa makkoominen on luun jäläkeen parasta. Nyt kyllä mänj pilivveen ku vähä vettä rammaatti.Naatittaan kamu vuan näestä kesäpäevistä! Mukavata viikollopun loppuva sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus toivon, ettei kaivuri toimisi noin hyvin, kun Ossi tykkää muuttaa meidän vähäistä ruohonplänääkin kuutamoksi. Osso näet rakastaa nuita kaivuu homeleita :) Oikein mukavia kesäpäiviä teille myös. Kosteusprosentti vois vähän pienentyä. Terkut Ossilasta.

   Poista
 3. Kivat kuvat Ossista. EIkös se kaivuu myös pidä kynsiä kunnossa, olettaisin.

  VastaaPoista
 4. Kai se kaivaminen saattaa vähäsen kynsiäkin kuluttaa, mutta tarvii niitä kynsiä leikatakin. Kynsien leikkuu Ossilla on vähän puistattavaa hommaa, kun ne kynnet ovat mustat ja paksut. Pari kertaa olen Ossilta leikannut liian paljon ja silloin veri lentää, autsch. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.