tiistai 31. toukokuuta 2011

Ossin aatoksia osa 1
No tälläisen otsikon alle niitä Ossin aiheuttamia mietteitä ja sen ajatusten tulkintaa voikin kerätä koko Ossin loppuelämän ajan. Tai siis ainakin niin kauan kuin niitä jaksan tänne kirjoittaa.

Ollessamme kävelyllä juuri äsken, Ossin mielenrauhaa järkytti aivan suunnattomasti joku eläin joka marssi lenkkitiemme poikki. Näin sen noin 20-25 metrin päästä. En nyt kuitenkaan pysty sanomaan, oliko se supikoira vai mäyrä, kun näkö vieläkin vähän sumea johtuen silmätipoista. Ossin mielestä otus oli haukuttava ja Ossi olikin ryntäämässä suoraa päätä taistoon ja raivoisin voimin.


Ja ulkoa ei oltaisi lähdetty pois lainkaan...Onneksi sohvan käyttöoikeutta eikä luiden syöntiä sentään ole rajoitettu...Tälläisen taideteoksen ostin tyttäreni serkulle ylioppilaslahjaksi. Teoksen nimi on "Mineral" ja taiteilijan nimi Karina Eibatova. Tämä ja monta muuta todella herkullista nykytaiteilijoiden työtä löytyy tälläiseltä sivulta kuin mammoth.co. Kaikille mukavaa loppuviikkoa.

2 kommenttia:

  1. Jopas se olisikin Ossin mielestä katastrofi, jos sohvan käyttöä tai luiden syöntiä rajoitettaisiin. Joku roti pitää olla, sanoisi oululainen mäyräkoira. Ja sanoo kans.
    Terveisin Olli

    VastaaPoista
  2. Luiden syöntiä ei olla koskaan rajoitettu.Tai oikeastaan ihan oikeiden, OIKEIDEN luiden vähän, kun ne kovettavat vatsaa.

    Sohva oli hetken käyttökiellossa ja menee uudelleen, jos Ossi sattuu oksentelemaan. Onneksi oksentelu on tuolla rautamahalla varsin harvinaista. Varmaan alle kymmenen kertaa riittää koko kahdeksalle vuodelle. Juu järjestys se olla pitää. Nimittäin mäyräkoiran järjestys:)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.