keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Sohvaperuna iski taas

Tämä EI ole sama kuva kuin aikaisemmin otettu ja julkaistu. Kuva on otettu tänä "aamuna"kello yhdentoista maissa ja Ossilla on silmät lähestulkoon kiinni. Ossi on hyvin "aamu-uninen".

Tytön syntymäpäivien jälkeen sekä mieheni, että minä hellyimme ja ensin mieheni "unohti" toisen tyynyn yöksi Ossi-asentoon ja sitten minäkin käänsin jo molemmat istuintyynyt niin, että Ossi pääsee nukkumaan myös sohvalla jos näin haluaa. Tosin nyt se on alkanut viihtyä taas vierashuoneen sängyssä kun se sänky on peitetty. Paksu superlonpatja on ilmeisesti liian kuuma ja päiväpeitto eristää sitä. Päiväpeitto on loppujen lopuksi helppo pestä ja silittää. Eihän mäyräkoirallakaan ole kuin yksi elämä joten nauttikoon siitä ihan täysillä. Sitten kun tulee taas syy miksi en halua Ossin nukkuvan sohvalla niin tyynyt kääntyvät off asentoon:) :(

Minä olin silmäleikkauksessa maanantaina. Ei mikään laserleikkaus vaan sellainen jossa silmälääkäri irrotteli silmän lihaksia ja siirteli niitä toiseen paikkaan. Aivoverenvuotoni silloin vuonna 2005 aiheutti häikkää ulkonäön lisäksi (+ 40 kg) myös näköön eli vasen silmäni karsastaa. Karsastus on niin pientä ettei sitä näe kuin silmälääkärin mittareilla mutta sitäkin hankalampaa kun sitä on moneen suuntaan ja saa maailman näyttämään tosi villiltä. Ensin olin sitä mieltä että päätäni ei enää leikellä mutta kypsyttelin tuota silmäleikkausta kuitenkin mielessäni. Nyt se tehtiin. Oli mielenkiintoista seurata sillä leikattavalla silmällä lääkärin käsiä vaikka mitään ei tietenkään tuntunut. Valitsin näet leikkauksen paikallispuudutuksessa. Silmääni joudutaan vielä korjaamaan mutta koska leikkaus oli täysin kivuton niin menen kyllä ihan loppuun asti ja katson saadaanko tämä näkö kuntoon. Nyt koko silmä on punainen, luomi turvonnut ja tuntuu kuin luomen sisällä olisi pieni takiainen mutta nuo pienet jälkioireet pitäisi poistua alle kuukaudessa.

Kaikille mäyräkoirille ja niiden omistajille oikein mukavaa viikkoa. Luonto alkaa näyttää aivan ihanalta!!

10 kommenttia:

 1. Hienoa, että uskaltauduit leikkaukseen ja hienoa, että se onnistui! :) Hurjalta kuulostaa kyllä kieltämättä, pitää olla aikamoinen sissi, että paikallispuudutuksessa uskaltaa olla kun silmää operoidaan; en tiedä olisiko itsestä moiseen. Olen vähän jänishousu ;)

  Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sinnekin! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että leikkaus onnistui. Toivottavasti luonto näyttää vielä paremmalta "uudella" silmällä!

  Ja voi kun Ossi on nyt onnellinen sohvalla köllötellessään. Ihanaa, että olette heltyneet (Ossi ajattelee, että hivutustaktiikka onnistui).

  Mukavaa loppuviikkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Maria: Operaatio tuntui pienemmältä pahalta näin jälkikäteen arvioituna kuin hammaslääkärissä käynti. Tosin hammaslääkärissäkin puudutetaan.

  Olli ja Aikku: Kaikki mitä tällä ja mahdollisesti tulevilla silmäleikkauksilla saavutetaan on pelkkää plussaa.

  Luulen muuten, että Ossi on aikalailla elämäänsä tyytyväinen koira:) Heti kun se nousee ylös sen häntä alkaa heilua. Ossin häntä heiluu käytännöllisesti katsoen aina. Jos jotkut lihakset sillä ovat kipeät iltaisin niin hännän heiluttajalihakset:)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoa, että leikkaus meni hyvin ja uskallat mennä vielä tarpeen mukaan jatkotoimenpiteeseen.
  Rento Ossi on päässyt päämääräänsä, kaikkien mäykkyjen valtaistuimelle, sohvalle :) Iloista kevään seurantaa sinulle ja Ossille.

  (Olin eilen auttamassa muutossa, maan tasalta neljänteen kerrokseen... Olen tänä aamuna ollut hyvin tietoinen jalkojen, käsien ja selän lihaksista ;/ Toivottavasti hännänheilutus ei tee ihan näin kipeää, tai ehkä siihen tottuu, kun joka päivä heiluttaa :D)

  VastaaPoista
 5. Mai: Ossi, omasta mielestään kunkku, on takaisin siellä missä pitääkin:) Autsch. Muutto on kovaa hommaa silloin kun sen tekee itse..Itselläni tuntuu selässä vieläkin tuo juhlasiivous.

  Sohvi: Terapeutille terveisiä ja kissoille ja kaikille teille sinne Itä-Suomeen.

  VastaaPoista
 6. Kommentoin viime kirjoitukseesi, mutta Bloggerin sotkujen takia se katosi. Nyt kuitenkin kommentti on tullut näkyviin! :)

  (Kirjoittaminen keskeytyi, koska minun piti mennä ottamaan Almalta pois sen sisälle salakuljettama oksanpala.)

  Onnittelut onnistuneesta leikkauksesta ja todella mukava kuulla, että se ei ollut edes kivulias! Joskus tv:ssä on näytetty laserkorjausleikkausta ja minusta ei olisi itse katselemaan kun omaa silmää ronklataan.

  VastaaPoista
 7. Alma: Ihmeellisiä tosiaan nämä nettimaailman koukerot. Söpöliini pikkuiselle terveisiä ja kaukorapsutus täältä Kirkkonummelta.

  Silmäleikkaus oli niin vaivaton tosiaan kuin olla ja voi. Vähän ensin mielessäni kauhistelin sitä puudutusta mutta se oli tosiaankin pienempi paha kuin hammaslääkärin tekemä puudutus...

  VastaaPoista
 8. Ihana pieni rentoilukuva tuolla tekstin keskellä!:) Doris intoilee 'uuden näköisestä luonnosta' :D Se rakastaa joka ikistä heinänkortta ja lehteä :D

  VastaaPoista
 9. Ossi tosiaan osaa ottaa välillä hyvinkin lunkisti. Sitten välillä menee kuin tuli peffan alla. Dorikselle mäyräkoiramaisia terveisä Ossilta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.