lauantai 23. helmikuuta 2013

Haasteita, osa 2No nyt pläjähti haaste Nelliltä ja Fannilta. Koska hetki ylimääräistä aikaa, niin kiitän haasteesta Nelli ja Fanni ja vastaan, kun tuli uudet kysymykset. Sanon kuitenkin heti, että en laita tätä eteenpäin.Ensimmäiseen haasteeseen vastasin pari viikkoa sitten. Ihan kaikki, jotka haluavat vastata saavat poimia haasteen:)

1. Onko nykyinen koirasi ensimmäisesi?

   Minulla ja veljelläni oli nuorena saksanpaimenkoira nimeltään Toma.
   Miehellänikin on ollut labbis. Ossi on meidän eka yhteinen koira.

2. Onko koirallasi, tai onko ollut jotakin sairauksia?
    
    Ossilla on ollut kerran lievä "mäyräoirahalvaus" eli selkärangan välilevyn    paikaltaan poisluiskahtaminen. Minulla oli sama vaiva viime joulukuussa ja     se tekee kuulkaas aivan käsittämättömän kipeää. Ilmankos Ossi oli silloin apaattinen vaikka sai särkylääkettä.


3. Mikä on koirasi lempileikki/touhu?

   Ossi tykkää taisteluleikeistä. Eli kiskoa esimerkiksi vahvaa köyttä.


4. Mitä ruokaa koirasi syö?

    Pääasiassa Royal Caninin Hypoallergic nimistä ruokaa. Sitten kanaa ja   kalaa, vähän jauhelihaa. Ossi rakastaa juustoja.


5. Kuinka paljon ulkoilette päivittäin?

    Minä pari lyhykäisempää lenkkiä ja mies pidemmän lenkin. Yhteensä   talvella sellainen 5 km päivässä. Edit: tuo 5 km edellyttää hirmuisen hyvää ilmaa. Kovalla pakkasella lenkit voivat typistyä pariin sataan metriin:) Kesällä minäkin kävelen enemmän.


6. Missä ja miten koirasi nukkuu yönsä?


   Sohvalla tai "omassa" eli vierashuoneen sangyssä.

7. Onko koirallasi muita koirakavereita?

    Ei juurikaan. Kaikki narttukoirat ovat Ossin kavereita:)


8. Harrastatteko jotain yhdessä?

    Toistemme hellittelyä. Ei muuta. Ossista piti tulla metsästyskoira.

9. Onko koirasi aamuvirkku vai -torkku?

   Ossi nukkuu ihan käsittämättömän myöhään, kuten minäkin. Viikonloppuisin  Ossi on kyllä kahdeksalta vaatimassa miestä aamulenkille. Se on outoa,  mistä Ossi aina erottaa viikonlopun.


10. Onko sinulla ollut koirasi hankinnan jälkeen pentukuumetta? Miten olet     sen taltuttanut?

    Minä olisin halunnut ottaa Ossille kaverin, mies ei, joten aviorauhan   säilyttämiseksi meillä on vain Ossi.

11. Kamalin asia, mitä koirasi on tehnyt?

     Ossi ei ole tehnyt oikeastaan mitään kamalaa. Tai no joo, hyökkäsi    putkimiehen kimppuun viime keväänä, mutta siitä selvittiin aika pienin vaurioin. Sitten Ossi on tuhonnut yhdet minun järkyttävän kalliit lukulasit, joten nykyään ostan vain kympin "Prisma"-laseja.
Lokoisaa loppuviikonloppua kaikki blogikaverit!

6 kommenttia:

 1. Sä, Ossi, näköjään keräät voimia viikonlopun reippailuihin. Ny on lämmintä, joten pihalla tarkenee olla (riahua) pitkään.

  Mukavia hetkiä ja retkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulenkurat on reippailtu jo iskän kanssa. Sit kohta on päivälenkura mamin kaa ja sitten taas iltalenkura isin kanssa. Sitten lenkurat on tältä päivältä reippailtu. Illalla hipsitään mamin kanssa vaan alapihan ja alatallin ympäri, etteivät möröt syö...

   Poista
 2. Herkkusuita juuston suhteen löytyy täältäkin :) Mutta kun herkut livahtaa niin nopeasti kurkusta alas, laitan koirat etsimään pieniä juustonokareita ympäri kämppää, on samalla töitä päänupille, kun etsivät herkkuja.

  Lasien tuhoaminen kuullostaa vaaralliselta, hyvä ettei Ossi saanut itselleen vammoja. Meillä lajitellaan tarkkaan, mitkä on mun tavaroita, mitkä koirien. Ja joskus kun tahtoo mennä sukat sekaisin, muistutan välittömästi, että tämä on MUN, vaikka olenkin sen unohtanut lattialle hetkeksi ;)

  Mukavaa alkavaa viikkoa sulle ja Ossille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei saa olla lattialla mitään "irtonaista", koska Ossista kaikki lattialla oleva on SEN ja tuhottavissa. Muistaakseni toinen linssi löytyi lattialta ja toinen oli kiinni kehyksissä, reiällisenä. Sitten ne sangat olivat niin murheellisen näköiset, etten tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa:( :)

   Poista
 3. Terve mieheen Ossi! Sää oot aika samanolonen sitte ko määki; kylmällä ei suostuta lenkille ja aamulla nukutaan pitkään. Tupsluurit ne on, jokka miehen tiellä pitää! Aurinkoisia loppuviikon päiviä sinne naapuriin, toivottaa Mauri-setä Espoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terppa vaan Mauri-setä. Eikös me olla aikasemminkii todettu, että me ollaan tosimiähiä ja tosimiähet tarttee paljon unta, jotta ne jaksaa olla tosimiähii. Et silleen. Aurinkoisii päivii teillekin vaan sinne Espooseen toivottelevat M-L ja Ossi!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.