maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ossin aatoksia osa 20


Ossi on sitä mieltä, että tämän jutun sankarikoira Pui ansaitsee kunnian ja glorian lisäksi loppuiäkseen vaikka sisäfilettä ruuaksi, mikäli haluaa. Kysykää vaikka Ossilta onko sisäfile sen suurinta herkkua. Ossin vastaus ainakin on kyllä ja Ossi on sitä mieltä, että syömme kunnon pihvejä aivan liian harvoin ja   Ossin palanen on sitten aivan liian pieni.

Eipä tässä muuta. Halusin vain jakaa tuon Puin ja vauvan tarinan teille, jos ette sitä huomanneet. Oikein mukavaa viikonalkua kaikille Ossilasta!


8 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta viikkoa sinnekkin! Hyvä Pui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis yksi hienoimmista lukemistani koirapelastuksista. Mukavaa viikonalkua naapurikuntaan!

   Poista
 2. Kerrankin jotain positiivista uutista koirasta. Ihkua.♥
  Kyllä Ossi tietää, mikä sopii koiralle kuin koiralle palkkioksi, sisäfile tietenkin. Vähemmästäkin urheudesta (=Ossi). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno uutinen. Juu Ossi ei ole osoittanut mitään suurta urheutta, paitsi omasta mielestään. Suuresti se kyllä pitää minulle joka päivä seuraa, niinkuin Vili teille. Terveisiä Saksaan!

   Poista
 3. Ossi on ehdottomasti oikeassa: sisäfilettä päivittäin Puille. Voisin antaa pari parhaista leluistani sankarikoiralle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vauva löytää rakastavan kodin, murhaa yrittäneet vanhemmat joutuvat oikeuden eteen ja Puita ja sen perhettä autetaan runsaasti vaikka taloudellisesti.

   Kyllä maailmaan mahtuu ihmeellisiä tarinoita, mutta ei Pui ole ensimmäinen eikä varmaan viimeinen sankarikoira maailmassa:)

   Poista
 4. Koirat on uskomattomia. Tuollaiset uutiset ansaitsevat tulla enemmän huomioiduksi kuin ne toisenlaiset, joissa koirat tekevät pahojaan. Pienesti epäilen, että niiden huonosti käyttäytyvien koirien takana on useimmiten ihminen, joka ei ole antanut koiralle rajoja JA rakkautta. Mutta en voi olla varma.

  Ossi ansaitsee fileensä, sen verran arvokasta työtä on se seuran pitäminenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun käsittääkseni Suomessakin palkitaan sankarikoiria (vuosittain?). Ilmeisesti koirien aiheuttamat vahinkotyöt ovat kuitenkin suurempia, siksi näitä ikäviäkin uutisia on enempi. Oikeassa olet, kaikkien koirien aiheuttamat onnettomuudet olisivat estettävissä huolellisuudella ja tietysti koulutuksella. Terveisiä teille kaikille M-L ja Ossi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.