keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Missä olit tänään?

Tai vielä tarkemmin kello 14.15?   No tämä toimittaja oli ainakin töissään ja painoi enteriä "historiallisella" minuutilla. Minä olin Ossin kanssa kävelemässä. Itse en muista juurikaan aikoja ja päivämääriä, tai ainakin olen huono niissä. Sen muistan, kun nämä terroristit lensivät jumbolla päin näitä kuuluisia torneja. Olin juuri silloin lähdössä töistä ja uutista taisi tulla suorana Nykistä, kun kello oli pari minuuttia yli neljän. Istuin järkyttyneenä auton penkillä varmaan kymmenisen minuuttia, ennen kuin pystyin lähtemään ajamaan kotiin. Tyttömme oli seitsemänvuotias ja varjelimme häntä uutisilta. Silti hän kysyi muutaman päivän päästä kuinka monennessa kerroksessa uusi työpaikkani sijaitsi. Tyttö oli huojentunut, kun vastasin, että ensimmäisessä kerroksessa. Lisäksi vakuutimme, että Suomessa ei voi sattua mitään vastaavanlaista.

Mistä tuntee koiranomistajan. No tämän artikkelin mukaan tästä:). Mistäs sitten tuntee kissanomistajan? Vastaavat kuvat ja tekstit löytyvät täältä:). 
Ihania kuvia ja juttuja kummassakin.
Blogin päätähtösenkin kuvat on otettu kolmen maissa, joten ihan plörinäksi meni "historiallinen" päivä:) Ciao, kamut. Olisi aika minun ottaa kudin käteen, jotta edes yhdet sukkaparit valmistuvat vielä joululahjaksi. Terveisiä Ossilasta!

6 kommenttia:

 1. Juu, eipä olisi tällaistakaan historiallista hetkeä tajunnut, ellei olisi sitä lehdestä bongannut :) Varmasti tietyt päivämäärät ovat suosittuja juttuja, esim. hääpäiväksi. Voisin kuvitella, että mm. 20.12 2012 on ollut jokseenkin vilkas papeilla :)

  Luin kanssa tuon koiranomistajan tunnusmerkkilistan ja aika monta kohtaa saattoi ruksittaa, että "Jep. Näinhän se juurikin menee" ;) Ollaan kaikki kollektiivisesti yhtä pöljiä, siis =)

  Ossilaiselle rapsut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kaikesta tikusta näköjään voi uutisen tehdä. En todellakaan olisi tajunnut asiaa, jos en olisi Ilta-Sanomista bongannut. Ja historiallinen minuutti olisi todellakin siirtynyt minun kohdaltani autuaasti historian havinoihin ilman mitään noteerausta. Kiitos siis Iltis:)

   Hmm. Meillä ei nuo kaikki kohdat täyty, kun Ossi ei esimerkiksi nuku sängyssämme. Jääkaapin oven saan aukaista rauhassa, mutta auta armias, kun miäs aukaisee sen, niin Ossi on aika salamana keittiössä. Kumpi on siis julmuri ja kumpi lepsuilija? Joitakin juttuja myönnän kyllä pöljäileväni, varsinkin kun Ossi ymmärtää NIIN hyvin mitä sille juttelen. Laikkupojille terveisii, M-L ja Ossi.

   Poista
 2. Hih, eipä tullut pantua merkille hienoa uutista. Numerot ovat jänniä, varsinkin jos niitä olisi pitkässä letkassa pankkitilillä plusmerkkisinä... vaan eipä ole ;)

  Meillä riiviö ei luppakorvaansa lotkauta vaikka kuinka availen jääkaapin ovea. Mutt ans olla kun avaan pesukoneen luukun ohjelman loputtua! Vaikka koiruus olisi miten sikeässä unessa, salamana ryntää haukkuen paikalle. Siitä on megajännittävää, kun otan pyykin koneesta ja vähän ravistan saadakseni esim T-paidan tai pyyheliinan oikenemaan ennen kuivumaan ripustamista. Se on Párekista superhieno ääni ja sille pitää haukkua häntä heiluen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun Párek on hyvätapainen koira. Miäs saa syyttää ihan itseään, kun on ensimmäisen kerran antanut jonkun juustopalan. Kerrastahan nuo oppivat tuollaisen tavan. Tosin Ossi ei kerjää mitenkään silleen ärsyttävästi, että kuopisi tassulla esimerkiksi. Se vain odottaa siinä metrin päässä, koska miäs alkaa heitellä sille pieniä juustonpaloja ja Ossi saa ottaa koppeja. Hmm., jännä tapa tuo puhtaan pyykin haukkuminen. No siitäkin on tietty muodostunut teille sellainen leikki, jota pitää toteuttaa joka kerta:) Terveisii, potilaalle parantavia kaukopaijauksia, M-L ja Ossi.

   Poista
 3. Tätä on nyt vähän vaikea selittää, mutta tämän postauksen otsikko on ihana! Luen sen uudestaan ja uudestaan. Mikäköhän kaikki monimerkityksellisyys minulla siihen oikein assosioituu? Juu, ymmärrän, jos et ihan ymmärrä. ;D En silti malttanut jättää kertomatta..

  Ja aivan ihana oli myös tuo linkki "Mistä tuntee koiranomistajan?" Sain sekä hyvät naurut, että liikutuin monen kuvan kohdalla. Melkein kaikki kohdat pitävät muuten minun kohdalla paikkaansa, hihhih.

  Ciao, ciao ja tsemppiä sukkatahtailuun! Ossikalle suukkoja meitin plikoilta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä ymmärrän - ainakin osittain, kun minunkin mielestäni se oli hyvä:) Lähes yhtä hyvä, hmmmm kuin vaikka Westön "Missä kuljimme kerran". En tosin ole lukenut, nähnyt vain siihen perustuvan tv-sarjan, joka ei tietenkään ole yhtä hyvä kuin kirja. Mun on monta kertaa pitänyt ostaa tuo kirja, mutta jäänyt ja jäänyt.. Hehhehh Olen kyllä aika hyvä, kun kehtaan puhua itsestäni samana päivänä kuin Finlandia-palkinnon voittaneesta kirjailijasta, wuhhahhaaa...Ai kamalaa annamari, ei nyt kannata kaikkee tunnustaa... Minuun ei pätenyt lähellekään kaikki. Varmaan vain ne pahimmat:) Sukka ei nyt ole edistynyt, mutta tässähän on hyvää aikaa vielä jouluun. Terkkuja teille ja tytöille Ossi-pusuja, M-L ja Ossi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.