torstai 5. joulukuuta 2013

Ossilasta hyvää itsenäisyyspäivää!

Lyhyt tervehdys Ossilasta. Ossiin iski kuvaushetkellä järkyttävä vahtimisvietti. Huomasin vasta kuvasta, että Ossilla olikin kaksi vahdittavaa.
 Katsokaa mikä ilme. Murr, älä koske minun hammasharjaani. Missään nimessä et ainakaan koske savuluuhuni.

Tälläinen joulutähti-ihanuus tuli kortin mukana blogikaverilta. Liina on käsittääkseni neulottu puikoilla. Odottelin korttia, mutta kirjekuoressa oli myös tämä mielettömän hieno joululiina! Klikatkaa kuvaa ehdottomasti isommaksi, niin näette kauniin pitsiliinan yksityiskohtaisemmin. Liina on noin 30 senttimetriä halkaisijaltaan ja nyt se koristaa pientä pyöreää tammipöytää olohuoneessamme. Lämpimät kiitokset Kristiina!

Eipä tässä muuta. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille Ossilasta!

12 kommenttia:

 1. Halirapsutukset ihanalle Ossille Palvelijattarelta ja äijämäiset kuonottelut Párekilta. Juhlavaa itsenäisyyspäivää Ossilaan!

  P.S. Onpa tosi kaunis liina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párekille vastaavat takaisin:) Aika vaatimattomasti me taidamme itsenäisyyttä miähen kanssa nyt juhlia. Eikö olekin ihana liina. Valokuva saattaa vähän vääristää värejä, mutta ne ovat se ainoa "oikea" joulunpunainen ja joulunvihreä.

   Poista
 2. Kiva ku sain yllättää sut. Mä niin tykkään tehdä tällaisia temppuja.
  Hyvää ja kotoisaa itsenäisyyspäivää koko Ossilan porukalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tainnut muutama muukin blogikaveri yllättyä ihanasti! Itsenäisyyspäivän "vastaanotto":) on appiukon luona, kun miähen sisko tulee Ruotsista käymään. Mutta juu, ihan kotoisissa merkeissä noin muuten. Mukavaa itsenäisyyspäivää sinulle ja Halille haleja täältä Ossilasta!

   Poista
 3. Leppoisaa itsenäisyyspäivää Ossilaan!

  Taitavasti kudottu/neulottu liina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille kanssa ja Tuulipojille! Terveisii M-L ja Ossi!

   Poista
 4. Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää Ossilaan! :) Ja onpa hieno joulutähti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille ja laikkupojille kanssa rauhaisaa itsenäisyyspäivää. Joulutähti on minusta ihana.

   Poista
 5. Ossi on kyllä niin hyvännäköinen komistus! Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää teillekin sinne Ossilaan! Wau, toi pitsiliina on kyllä niin upea, toi väriyhdistelmäkin - tosi jouluinen tunnelma. Onkohan Kristiinalla siihen ohjetta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi on niin hupaisa, kun se vahtii noita luitaan ja hammasharjojaan. Minä ja miäs voidaan ne ottaa pois. Vieraan ei kannata mennä kokeilemaan. Joulutähtilinasta sun pitää kysellä Kristiinalta, jonka profiili tuossa kommentissa Nettimartan yläpuolella. Hän on niin ihana ihminen, että jos vain helpolla pystyy auttamaan, niin apu löytyy. Mukavaa itsenäisyyspäivää myös teidän porukoille ja Ellille Ossipusut!

   Poista
 6. Viisaan ja itsenäisen näköisenä Ossi valvoo aarteitaan. Kivat kuvat! Ja kaunis liina, ei onnistuisi minun taidoillani eikä kärsivällisyydelläni. Onneksi on noita osaajia. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerkesi näköjään vuorokausi vaihtua, kun vasta tunti sitten tulimme appiukon luota. No, ainakin Ossi todella vahtii aarteitaan. Viisudesta en sitten tiedä:) Kait sekin on viisautta koettaa pitää vähästä omaisuudesta kiinni:) Ei onnistuisi tuollainen liina minultakaan. Ihanaa, että on siis todella taitavia käsityöntekijöitä. Hyvää lauantaita Saksaan. Itsenäisyyspäivä kerkesi mennä jo:), M-L ja Ossi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.