tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Hmmmm. Mitäs kaikkea sattuikaan meille vuonna 2013? Teimme yhden mukavan jenkkimatkan. Kuvapläjäyksiä halukkaille katsojille löytyy tammikuulta neljän bloggauksen verran. Miäheni joutui syyttömänä kolariin, jonka seurauksena meille sitten jouduttiin hankkimaan uusi, käytetty auto. 

Tytär vietti alkuvuoden Pariisissa ja sen alkuvuoden seurauksena myös suurimman osan loppuvuodesta:) Sydän jäi Pariisiin ja sinne sydämen perään nyt sitten muutetaan. Naureskelin tytölle, että ajattele kuinka pienistä asioista elämä on kiinni. Tyttökaveri ei halunnutkaan lähteä siihen kaupunkiin, jossa alunperin tytön ja kaverin olisi pitänyt viettää koko kevät ranskan kieltä opiskellen. Tyttö lähti itse Pariisiin kahden kuukauden kielikurssille ja tapasi elämänsä rakkauden. Näin ei kuulemma voi ajatella, siis tytön mielestä. Hän itse ei tajunnut minun ajatteluni ydintä. Sitä, kuinka monet asiat elämässämme ovat sattumuksien summia. Loppujen lopuksi vain osaan asioita me itse voimme suoranaisesti vaikuttaa. Osa on täysin sattumaa, hyvää ja huonoa onnea.

Vävyehdokas kävi joulun aikoihin Suomessa. Mukava nuori mies. Reilut neljä vuotta tyttöä vanhempi. Ei mitään valittamista tytön valinnassa. Onnellisen rakastuneita ovat. Tapasin itsekin miäheni aikalailla saman ikäisenä ja tässä sitä ollaan melkein 33 vuoden jälkeen:). Ikäerokin on sama. Hassuja ennemerkkejä.

Selkäni sai minut tuntemaan itseni kaksi kertaa ihan romuksi. Voisinkin esittää yhden toivomuksen ensi vuodelle. Ei kiitos yhtään selkäsärkyä.

Hyvä kaverini ajoi juuri ennen joulua suoraan tieltä ojaan. Vauhtia oli 80 km tunnissa. Sanoin hänelle, että olet naispuolinen Hannu Hanhi, kun hän selvisi "vain" ruhjeilla ja mustelmilla. Syytä ulosajoon ei tiedetä. Alkoholilla ainakaan ei ollut mitään osuutta asiaan. Sydämen rytmihäiriöitä, sun muuta aletaan nyt uuden vuoden alussa tutkia. Toivotaan, ettei mitään löydy. Auto meni lunastukseen.

Mitäs me teemme vuoden vaihtuessa miähen kanssa? No, emme ainakaan juo kuplivaa, kun tyttö otti mukaansa ainoan pullon shamppanjaa jääkaapista ja lähti uuden vuoden juhliin. Höh. 

Ossi-kingi


 toivottaa
 tämän
 kuvasarjan kanssa
ihanaa tulevaa uutta vuotta 2014! Terveiset Ossilasta ja tapaamme blogistaniassa toivottavasti myös koko ensi vuoden!

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuulipojille ja kumppaneille kanssa iloista vuodenvaihdetta!

   Poista
 2. Hyvää ja tervettä uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta ja Kotkaan päin kanssa mukavaa vuodenvaihdetta!

   Poista
 3. Onnellista uutta vuotta, ilman kolhuja ja selän kolotuksia!
  Se on totta, että omat valinnat vaikuttavat välillisesti asioihin. Mutta on kyllä vaikea tietää etukäteen, miten kukin valinta vaikuttaa ;) Tyttösi kohdalla valinta oli ilmeisen hyvä.

  Ossilaan iloista vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ensi vuodesta selvitään ilman kolareita ja selkäsärkyä. Valinnat vaikuttavat, yleensä siten, että niitä voi arvioida vasta jälkikäteen. Iloista vuodenvaihdetta teille Artun kanssa!

   Poista
 4. (Mihinkäs se kommentti katosi...) Hyvää uutta vuotta ja toivotan tervettä vuotta ja Ossille herkkuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä olen superiloinen, jos selkä ei ensi vuonna kronglaa ja Ossi ilahtuu aina herkuista. Nellille Ossilta uuden vuoden muiskaukset!

   Poista
 5. Toivon Sinulle särkyvapaata ja koko pesueellei oikein hyvää ja antoisaa uutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Särkyvapaa vuosi olisi luksusta. Halille uuden vuoden halit!

   Poista
 6. Tuore vuosi on korkattu onnistuneesti. Toivotaan, että tästä tulee oivallinen vuosi kaikille; ei harmeja eikä sairauksia.
  Hienoa, että saadaan jatkossakin käydä tässä blogissa. Ossin kuvasarja on upea. Siinä on mäyräkoirapoika komeimmillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tästä tulee tosiaan kaikille hyvä vuosi. Minä ajattelin kirjoitella niin kauan kuin Ossissa ja minussa virtaa pihisee:) Ossi ottaa kehut hämillään vastaan, terveisii teille!

   Poista
 7. Hyvää uutta vuotta sinne Ossilaan:) Ilman särkyjä ja kolotuksia olis kyllä paljon mukavampaa! Kirjoittele vaan jatkossakin, käymme kyllä mielellään vierailulla, vaikka ei aina tule kommentoitua.
  Ossille muiskut Tiitulta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta sinne Savon puolelle. Tarkoitus olisi kirjoitella niin kauan kuin Ossissa virta kulkee:) Ossi lähettää uniset Ossi-pusut takaisin Tiitulle.

   Poista
 8. Samoin teille kaikille. Nyt on joulu ihan virallisesti ohitse. Karvakolmikolle rapsutuksia.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.