sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulun odotusta Ossilasta.

Tuota ihanuutta sietää jo tuijotellakin. Kuivattu kanafile on Ossin suurta herkkua. Voi kelvata kyllä useammallekin mäyrikselle:)

 En sitten saanutkaan sitä kanapalaa....
 Hermot menee tässä odottelussa.
 Vaikka tanssin, niin vielä pitää odottaa. Nyt kohta alkaa harmittaa...
Eilen oli maten kummitytön maisteriksi valmistumisjuhlat. Kummityttö on ollut tosi ahkera. Kauppatieteiden maisteriksi 23-vuotiaana, wau. Matte oli sen ikäisenä töissä ja vasta alkoi mietiskellä mihin ryhtyisi...

Ihanaa joulun odotusta. Maten joulu alkoi jo 17. päivä, kun tytär saapui Pariisista. Poikaystävä jäi Pariisiin, koska tammikuussa hänen on jätettävä niin paljon yliopistoon tehtäviä ja tentitkin lähestyvät. Ranskan yliopistoissa ei tenttejä saa suorittaa kuin pari kertaa, muuten tulee kenkää yliopistosta. Meininki yliopistoissa on helposti sisään ja helposti ulos. Opiskelumotivaation pitää olla kohdillaan ja korkea.

Kaikille oikein hyvää joulua Ossilasta!! 

18 kommenttia:

 1. Joulun odottaminen on välillä kärsivällisyyttä koettelevaa :) Toivotamme Ossille runsaasti kanafileitä, terveitä tassuja, ja palveluskunnalle oikein mukavaa yhdessäoloa jouluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mäyriksen elo ja olo joskus vaikeaa. Tassut ovat terveet, toistaiseksi. Toivotamme teille vastavuoroisesti kanssa iloista joulua ja Artulle kainaloiden paranemista ja pikaisesti! Terkut Ossilasta.

   Poista
 2. Minä sittä NIIN ymmärrän tuota Ossija! Kanavilleet on parasta mittee tiijjän.
  Ja niihen pitkä oottaminen pahinta. Tae aenahhii melekeen...pesulle jootuminen on ehken sitä pahinta kuitennii.
  Oekeen hyvvee joolunootusta sinnehhii ja mualiman ihaninta jooluva! Ja terveöttä ja niitä kanavilleitä säkillinen Ossille aenahhii!

  VastaaPoista
 3. Te olette Iivari sitten sielultannekin veljeksii, ette pelkästään ulkonäöllisesti:) Kanafileet ovat allergiaruuan piristettä. Tosin me emme ole ihan samaa mieltä Ossin kanssa siitä päivittäisestä määrästä. Paketissakin lukee, että Ossin kokoisille koirille pari kappaletta on riittävä määrä. Tosin Ossi lukee sitä tekstiä väärin, jotenkin itselleen edulliseen suuntaan:) Yritys lisätä fileiden määrää on ainakin kova. Nauttikaa tekin joulusta ja pysykää terveinä. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää joulua perheellesi ja Ossille myös rapsutuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista joulua sinulla myös ja pojallesi ja tietty Uskolle paijauksia ja rapsutuksia kanssa! Joulun jälkeen näen sitten taas, mitä ihania kässätöitä olet saanut aikaan joulun pyhinä. Terkut Ossilasta.

   Poista
 5. Kanafileet on superia! Kuka on keksinyt odottamisen? Sille pellepelottomalle mulla olis muutama sana sanottavana. Ja ne nyt kirjoittelee niihin filepaketteihin mitä sattuu, ei sitä tekstiä tarvitse noudattaa. Palvelijatar on tietenkin taas eri mieltä.
  Oikein maukasta ja onnellista joulunaikaa teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai muutkin mäykkymiehet ovat sitä mieltä, että kanan fileet ovat ihan number one:) On se vähän niin, että jos niitä fileitä antaisi ruuan lisäksi paketillisen päivässä, niin vois tulla vähän tuota painoa, tai siis aika hervottomastikin... Ja niitä kanafileitähän uppoaisi ihan täysin pohjaton määrä. Veikkaisin, että kilo menisi ihan keppoisasti. Sitten voisi tulla Yrjö kylään ylen ahmimisesta... Makoisata joulua teille päin kanssa ja terkut Ossilasta.

   Poista
 6. Kanafileet, namnam! Joulunodotus on kyllä sietämätöntä, onneks se on kohta täällä. Ja kiva, että mattekin saa tyttärensä jouluks kotiin - joulu on yhdessäolon aikaa... Mukavaa joulua teille kaikille.

  T: Elli ja sen äippä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No löytyyhän se täältä yksi mäykkytyttökin vielä, joka tykkäilee kanafileistä. Melkein Elli olet unohtunut, kun niin harvoin päivittelet. Mukavaa joulua teille kaikille kanssa ja terkut Ossilasta.

   Poista
 7. Oi mitä herkkuja! Oikein mukavaa ja herkullista joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös ihanaiselle lukumäyriäiselle, laumalle ja omistajalle. Terkut Ossilasta.

   Poista
 8. Jouluinen tervehdys teille sinne, kuulemma lumiseen Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä lunta pelmahti yllättäen ja pyytämättä. Ilman luntakin eläisin mainiosti. Tosin on tuo maisema jollain lailla valoisampi. Kunhan ei nyt tulisi lisää lunta...Terveiset Saksaan!

   Poista
 9. Mukavaa, rauhallista joulun jatkoa Ossilaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa tapaninpäivää teille sinne Savoon! Lunta tuli aivan juuri ennen joulua, gääk. No kait tästäkin selvitään:) Terveisiä teille.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.