lauantai 17. tammikuuta 2015

Potutuslauantai osa 77

Voi rähmänkäpälä, kun oli tänään liukasta. Ei päästy oikeastaan Ossin kanssa lenkille ensinkään. Vähän rämmittiin metsään päin, koska siellä ei ole ihan silkkaa jäätä, mutta Ossi ei kovin paljoa sinne päin halua mennä. Ehkä sille tulee vielä deja vú siitä, kun se miähen kanssa rämpi mettän ympäri viime viikolla:). Miäs lähti tänä aamuna kello viisi Vegasiin. Juu tuli tietty herättyä kello viisi, kun kello soi. Ei käy kateeksi miästä. Varmaan viidettätoista kertaa ainaskin Vegasissa. Jenkit järjestävät siellä paljon isoja messuja ja muita tapahtumia, koska siellä on tasokkaat hotellit ja edulliset tasoonsa suhteutettuna.

*linkki* Poliisikin varoittaa tästä. Elkee hyvät ihmiset räpeltäkö Naamakirjaan, että hei vaan kaikille. Olemme täällä ihanalla lomalla. Sehän on kuin kutsu ilkeille pikkuisille murtomiehille. Uskokaa tai älkää, mutta niitä löytyy kyllä Suomestakin. Yksi minun ihana kamu laittoi kerran puhelimeensa viestin, kun olivat kesämökillä. Ihan ajan, koska palaavat. Sanoin hänelle, kun olimme sitten jossain välissä puheissa, että älä nyt herranjestas laita puhelimeen viestiä, että ette ole kotosalla. No, ei ollut tullut ajatelleeksi:) Onneksi ei heidän taloonsa silloin murtauduttu. Tämä oli lankapuhelin aikaa:)

*linkki* Susu-kissan ihmeellinen kotiinpaluu. No joo. Kivaa, että Susu löysi kotiinsa, mutta jälleen kerran ihmettelen, että kissaa pidetään ulkosalla. Kissat ovat pieniä petoja, uskokaa vaan ja ne tuhoavat täysin linnunpesät ja oravien pesät. Tosin tietty jotkut tuhoavat hiiriä ja myyriäkin. Meidän uusilla naapureilla on pyhä Birman kissa. Se ei ole ulkokissa. Kysyin, että päästättekö sitä koskaan ulos ja nämä ELLit nauroivat, että ei todellakaan. Olisi erinomainen saalis täällä liiteleville petolinnuille. Se on sellainen hohtavan kermanvalkoinen. Olen nähnyt sen kissan kaksi kertaa. Kyllä on suloinen otus. Jotenkin "koiramainen" kissa. Hyväksyy sen, että se otetaan syliin. Tosin sitten, kun se kyllästyy olemaan sylissä, niin poistuu arvokkaasti.

*linkki* Poliisi tutkii tyttöporukan Whats app kiusaamista. Siis, minä en ymmärrä lainkaan näiden uusien medioiden aikaan saamia kiusaustapauksia. On nettikiusaamista, kaiken laista "SOME"-syrjintää. Minullakin on "Whats App" puhelimessani, enkä todellakaan tiedä, mihin sitä käyttäisin. Olenkin onnistunut hävittämään sen siitä puhelimen näytöltä. No kiusaamis tarkoituksiin en sitä ihan varmaan käyttäisi. Ilmeisesti se on joku pikaviestipalvelu. Toistaiseksi minulle on riittänyt ihan vain ja ainoastaan tekstiviestit:) SKYPE:n olen ajatellut ladata toiselle meidän Ipadeistä. Sitten kun olen saanut ladattua sen omaan koneeseeni, lataan SKYPE:n vielä äitillenikin. Sitten voimme joskus soittaa toisillemme ja äitini voi soitella tytölleni:)

*linkki* Viisivuotias tippui jäihin.l Lenkkeilijät pelastivat. Tapahtuu sitä ihaniakin asioita. Nämä fiksut lenkkeilijät soittivat heti 112:een ja palokunta oli paikalla ihan muutamassa minuutissa.  

Mutta hei, näihin potutuksiin ja niistä huolimatta, ihanaa viikonlopun jatkoa teille kaikille täältä Ossilasta!

2 kommenttia:

 1. Kyllä on liukasta, ja nyt kun jää alkaa sulaa pyöräteiltä, siihen jää mahoton kerros hiekoitussoraa. On siinä taas siivoamista kaupungin työmiehillä.

  Kävin lauantaina ostamassa piikkarit, ja nyt mietin olisko sittenkin puoli numeroa isommat pitäny ottaa :( Ei ne kyllä purista, varpaat mahtuu olemaan suorana. Icebugien malli on vaan niin erilainen kuin noissa vanhoissa, leveissä Kuoma-kengissä ;) Mutta kivalta tuntui, kun pysyi pystyssä jäälläkin. Hidastahan toi meno on, Arttukin tasapainoilee ja pyrkii enemmän paksuun lumihankeen. Siellä taas ottaa kiinni mäykyn rintakehä ;)

  Whats App on maailman kätevin :) Jos lähettelet tekstareita samoille ihmisille, Whatsilla se käy huomattavasti helpommin. Oikeesti :)

  Kissoista puheen ollen, näin lauantaina ihanan pienen kissan, joka oli kyllä jo 2-vuotias. Sillä oli niin mahdottomasti asiaa, kun nostin sen hetkeksi poskea vasten <3 Kissakuume heräsi taas...

  Mukavaa uutta viikkoa sulle ja Ossille. Ja kyllä, on fiksua olla kuuluttamatta lomareissua facessa tai muuallakaan, sen paremmin kuin muita miehityksen vajauksia kotitontilla ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin Ossin ja minun suunta oli metsään päin. Ensin tarvitsi vain selvittää 50 metriä tuota kauhean liukkaan tien reunaa. Ihan järkkyä. Eikä minulla ole hiekoitushiekkaa kuin ihan pari murusta. Taidan käydä huomenna rautakaupassa....

   Icebugit ovat kanssa ostoslistalla.

   Jotkut kissat ovat kyllä mahdottoman somia. Ai hehheh, viittasitko sää tuohon miehen puuttumiseen? Minä olen kyllä niin pahansisuinen, että ryöstömiehet saa kyllä kiertää tään torpan kaukaa. Mukavata alkavaa viikkoa teillekin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.