lauantai 9. toukokuuta 2015

Potutuslauantai osa 86

Tänään oli sitten vaikea herätä. Heräsin kesken unen, joka oli vielä varsin hassu. Olin autoajelulla, siis hyvin nuorena, about 18-vuotiaana, silloisen hyvän ystävättäreni ja hänen silloisen poikaystävänsä kanssa, joka oli juuri saanut ajokortin. Olimme kaikki koulukavereita. Kyydissä oli lisäksi tämän nuoren miehen kaveri, jonka kanssa minulla ei koskaan ollut mitään tekemistä, paitsi, että tämä Mika joskus ystävällisesti auttoi minua pitkän matematiikan tehtävissä. Mika meni naimisiin yhden A-luokkalaisen naisen kanssa ja tämä ystävättäreni poikaystävä, Kimmo taisi olla useamman vuoden töissä jossain Euroopassa. Molemmista nuorista miehistä tuli diplomi-insinöörejä, siis oikeassa elämässä. Heh, kertoilin tätä unta miähelleni ja ihmettelin, miten yhtäkkiä saatankin nähdä unta ihmisistä, joita ketään en ole tavannut vuosikymmeniin. Miäs väittää, ettei hän näe koskaan unia, mutta sehän ei voi pitää paikkaansa, koska tutkimusten mukaan kaikki ihmiset näkevät unia ja vieläpä ihan joka yö.

Eilen illalla ihmettelin jälleen kerran tätä uutta tekniikkaa ja sen mahdollisuuksia. Katselin internetin välityksellä suoraa oopperalähetystä televisiostamme Madridin oopperatalosta. Oopperan ystävät, googlatkaa "Opera platform", nimittäin parin viikon päästä on seuraava lähetys jostain Euroopan oopperatalosta. Olikohan se 15 tai 16.5. Täytyy myöntää, että kokemus Verdin La Traviatasta ei ollut ihan sama, kuin jos olisi istunut paikan päällä, mutta oli se hauska fiilis ajatella, että tuossa oopperatalossa on juuri nyt ihmisiä ja nuo esiintyjät laulavat juuri nyt. Ihan mieletöntä.

Jotenkin minua pistää vihaksi, että jotkut naiset tonttuilevat näin paljon. No, tämäkin suomalainen nainen on saanut karvaasti kokea, että ulkomaalaiset miehet voivat olla petollisia. No, eivät tietysti kaikki, mutta tässä tapauksessa nainen menetti noin 80 tuhatta euroa, autsch. Siinä lyhyesti ja ytimekkäässti tämän jutun sisältö: *linkki*lomatuttavuus kävi suomalaiselle naiselle kalliiksi. Nyt asiaa on puitu turkkilaisessa oikeusistuimessa ja muistaakseni asia hylättiin. No jee. Miten meitä naisia voidaan höynäyttää noin totaalisesti? No, ihan varmaa on, että kaikkia naisia ei naruteta, mutta joitakin aina vuosittain. Samoin kuin tietty miehiäkin.


TV-uutisissa oli ihan pari päivää sitten juttua japanilaisista kohtalaisen nuorista ihmisistä noin kolmekymppisistä, jotka töissä stressaannuttuaan ottavat jonkun lelun pöydälle ja leikkivät hetken aikaa sillä lelulla. No joo, nyt se lapseksi taantuminen alkaa jo melkein heti lapsuuden päätyttyä. 

Tämä on minusta vielä hassumpi ja kurjempi tapa poistaa stressiä: *linkki* Yliopiston koiranpentuhuone vähentää stressiä... Millä sitä tutkitaan, etteivät ne pennut ylistressaannu?

Ossi ainakin osaa ottaa aika rennosti. Varpaat auringossa ja kun aurinko siirtyi
kodinhoitohuoneen puolelle, Ossikin siirtyi sinne. Tosin, kun aloin kuvata, herra päätti poistua paikalta, myrtynein mielin.

No, mutta hei. Näihin pieniin potutuksiin ja niistä huolimatta, oikein hyvää viikonvaihteen jatkoa Ossilasta!6 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar9. toukokuuta 2015 klo 16.01

  Ei sitä käsitä tätä tekniikan maailmaa. Kyllä olisi nykyihminen aika avuton monessa suhteessa, jos joutuisi takaisin pärevaloaikaan! Eikä ole helppo tajuta niitäkään, jotka ovat noin helposti höynäytettävissä kuin tuo tarinan nainen, joka meni rahojaan lainaamaan käytännössä vieraalle ja vielä toisessa maassa asuvalle miehelle.

  Täälläkin yksi mäyräkoira vaeltaa auringon mukaan paikasta toiseen. Osaisipa ottaa yhtä rennosti!
  Aurinkoista viikonloppua Ossilaan.

  VastaaPoista
 2. Siis, minä kun luin tuon lainausjutun, niin ajattelin, että voi itkut. Parek, kun ikää tulee lisää, niin rentouskin lisääntyy. Terkut teille!

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän kyllä, jos oppilaitoksessa/työpaikalla on aikuinen ns. terapiakoira. Mutta jos pentuja mennään lääppimään aina, kun itsellä stressi tuntuu, miten ne pikkuiset saa tarpeeksi levättyä häiriintymättä. Ei emokaan hätistä pentuja hereille, jos ei ole hätä ja hälytys.

  Tekniikka on rasittavaa ja ihanaa =D Jos se takkuaa, kaikki menee pieleen (sillä hetkellä, ja sellaisiksi me olemme oppineet: kaikki oltava täydellistä juuri NYT). Mutta kun tekniikka toimii, sen myötä voidaan tehdä käsittämättömiä asioita, olla monessa paikassa yhtä aikaa!

  Ossilaan aurinkoista äitienpäivän viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan varma, että eläimet poistavat stressiä. Ossikin on aika kärsivällinen kuuntelija. Tosin olemme miähen kanssa nauraneet, että siksi Ossi on niin iloinen hänen saapuessaan, kun minä käännän puheeni miähelle, eikä Ossin tartte kuunnella kaikkia höpö juttuja:)

   Silloin, kun tekniikka pettää, tuntuu kuin putoaisi pohja kaikelta. Ja kyllä se valitettavasti niin onkin, että kun tekniikka pettää, niin kaikki stoppaa.

   Aurinko on paistellut, mutta päivällä oli aika kylmä tuuli. Sir Artturille ja sulle terkkuja!

   Poista
 4. Noita auervaarojen uhreja löytyy aina vain. Monikaan ei kerro julkisesti omasta tyhmyydestään, joten avioliittohuijarit harvoin joutuvat mihinkään vastuuseen. Toisaalta, jos nainen vapaaehtoisesti syytää rahaa miehelle, niin ei kai siinä saa syyttää kuin itseään. En ymmärrä tuollaisia naisia! Onhan heillä kai järki päässä, että maksettu mies ei ole minkään väärtti. Voiko sitä olla niin lemmenpauloissa tai -pulassa, että antaa rahaa miehelle?
  Minä en antaisi sentin penniäkään, koen sen alhaiseksi pyytää rahaa naiselta. Jos olisin seurustelusuhteen alussa ja lounaan maksajaksi joutuisin minä, kun miehen "lompakko unohtui kotiin", niin olisi kyllä viimeiset treffit kyseessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipas tilastoja, kumpia on huijattu enempi, miehiä vaiko naisia? En osaa oikein arvailla kumpia voisi olla enemmän:) Hölmlöjä ovat molempien sukupuolien edustajat, jotka tuntemattomalle rahaa tunkevat. On täällä Suomessa monia sellaisia miehiäkin, jotka avioliittolupausten toivossa ovat lähettäneet ulkomaille rahaa, voi jee.

   Minä olen sitä mieltä, että molemmat saavat seurusteluvaiheessa maksaa omat laskunsa, tai ainakin tasapuolisesti vaihtaen maksajaa. Kyllä naisetkin voivat maksaa nykyaikana lounaita ja illallisia. Mutta lompsan "unohtaminen" olisi kyllä törkeä teko, itse asiassa kummaltakin. Voiko nainen ikinä unohtaa käsilaukkuaan ja siellähän se lompsa on:) Terveiset Saksaan!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.