lauantai 16. toukokuuta 2015

Potutuslauantai osa 87

Nyt on kevään ehdottomasti kaunein aika. Ei muuten kestä hirmuisen kauaa tämä tuhansien luonnossa esiintyvien vihreiden sävykausi. Kun katselee kaukaa, huomaa, että vierekkäiset koivutkin saattavat olla eri sävyisiä.

Ajelin Marttojen kierrätyskeskukseen samalla, kun minun piti muutenkin käydä kaupassa. Ihan oikeasti olisin pärjännyt koko viikonlopun, mutta unohdin eilen ostaa maitoa. En voi juoda kahvia ilman valkaisuainetta. Onneksi jääkaapista löytyi pikkutilkka miähen käyttämää kahvikermaa.

Tämmöiset löytyivät Marttojen kierrätyksestä. Hintaa kolmella pikkupossulla oli yhteensä 50 senttiä. Possut nyt eivät kirkuneet mulle, että osta meidät, mutta ne olivat sellaiset neutraalin somat, että olihan minun possut ostettava uuteen kotiin. Possut ovat olevinaan suola- ja pippurisirottimia, mutta ne ovat ihan miniatyyri kokoisia:)

 Nyt olisi taasen ylimääräisiä sirottimia... Kalat ovat miähen ja possut minun.
*linkki* Opintomaksut hiipivät koulutusohjelmiin ja yliopistoon Eu-maiden ullkopuolisilta. Hei, haloo. Minun pikku päähän ei mahdu se seikka, että EU- ja ETA-maiden ulkopuoliset opiskelijat eivät muka voisi maksaa koulutuksestaan. Joku juntti, taisi kuulkaas olla ihan ministeritasoa, väläytti, että Suomi saa siten uutta koulutettua työvoimaa. Kissanviikset sanon minä. Ne opiskelijat kuulkaas käyvät opiskelemassa täällä ja sitten palaavat takaisin kotimaahansa, tai sitten menevät muualle Eurooppaan. Vähissä ovat ne opiskelijat, jotka tänne jäävät Suomen elinkeinoelämää hyödyttämään. Eihän meidänkään lapset jossain jenkeissä saa ilmaista koulutusta, ehei. Siellähän se yliopisto maksaa maan kansalaisiltakin.

*linkki* Anatoliankoira hyökkäsi ihmisten ja koirien kimppuun. Uskaltaisinkohan minä varovaisesti sanoa, että tämä rotu kuuluu niihin rotuihin, joiden määrää en tahtoisi lisättävän täällä Suomessa. Muutama tämän rodun edustaja yhdessä pärjää susillekin. *linkki* Anatoliankoira Wikipedia. Rotukuvauksesta voi lukea tuolta. Ehkä koira sopii ihan sinne, mihin se on tarkoitettukin. Turkkiin, vuoristoseudulle, lauman puolustajaksi.

*linkki* Lentokapteeni kuuli outoa paukutusta ruumasta. Meni sitten tuoltakin lentokapteenilta duunipäivä ihan vinksalleen...

*linkki* Varokaa röyhkeitä ryöstäjiä kassajonoissa,  vihaisia koiria, punkkeja, jotka ovat jo tiuhasti liikkeellä, epärehellisiä kirjekavereita, nettipettureita, netissä kun pystytään tekemään mitä uskomattomimpia petoksia ja monen monta muuta asiaa, joita en nyt tullut luetelleeksi. 

Näihin potutuksiin ja niistä huolimatta, oikein aurinkoista viikon vaihteen jatkoa täältä Ossilasta!

2 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar18. toukokuuta 2015 klo 10.10

  Ihan suloiset pikkupossut!
  Noita pitkäkyntisiä vilisee kaikkialla. On tosiaankin syytä pitää laukustaan ja kukkarostaan huolta. Aika pitkään Suomi oli turvallinen maa, taskuvarkaita ja muita näpistelijöitä ei ollut nimeksikään. Nyt ollaan samassa tilanteessa muun Euroopan kanssa siinä(kin) asiassa.

  VastaaPoista
 2. Minun possukokoelma kasvaa aina, kun näen hauskoja potseja. On se vaan sellaista, että EU valitettavasti tuo mukanaan muitakin kuin yhteisvaluutan. Oli hauskaa viime syksynä kun olin kaverini kanssa Pariisissa. Kaivoin käsilaukustani jotain ja kun laukku oli levällään tyttö varoitti "äiti ole nyt varovainen laukkusi kanssa". Menee nykyään varoitukset seuraavalta sukupolvelta vanhemmalle. Sanoin sitten, että "älä kulta luulekaan, että mun lompsa tuolla laukussa on, on se paremmassa tallessa ja jos se sieltä viedään, niin kyllä saa kokovartalotarkistuksen voro tehdä."

  Olen minä nyt sen verta matkustellut, että Pariisissakin, siellä kaikkien taskuvarkaitten paratiisissa pärjään.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.