maanantai 18. toukokuuta 2015

Riemukasta maanantaita

Meinasi taasen mennä aamukahveet väärään kurkkuun, kun lueskelin Iltalehteä Ipadiltä. Nyt sen kyseisen jutun otsikointi on poistettu, tai oikeastaan koko juttu on poistettu tai ainakin kieltä siistitty:) Toimi Kankaanniemi lähetti seksuaalissävytteisiä tekstiviestejä. Voi naisparat. Ei voi muuta sanoa. Sitten tuo tonttu toheloi mahdollisen ministerinpestinsä. No ei ole ensimmäinen ministeri. Ilkka Kanervahan se sekoili jonkun eroottisen tanssijattaren kanssa ja Hymy-lehti sitten aikoinaan julkaisi ne tekstarit, Sana puutarha sai hetkeksi ihan uuden merkityksen:) Voi että osaavat nuo miespoliitikot olla toopeja. Muistaako kukaan tätä? Kiikkelikortti ja tasa-arvon tila Suomessa. No eipä tietenkään, kun siitäkin tapahtumasta on jo 25 vuotta. Jos joku kysyisi minulta, niin hämärästi muistan tapahtuneen. Silloin en kyllä tiennyt olisiko pitänyt itkeä, vai nauraa. Enempi olin silloin harmistunut. Kyllä minussa sen verran pieni feministi asuu.

Suurin miespossu on ollut se Keskon iso johtaja, joka kymmenkunta vuotta sanoi, että naisilla on se "pieni handicappi" ja tarkoitti tietty naisten synnyttämistä ja sen "haittoja" edetä uralla. Autsch, kun kirpaisee. Minun mielestäni synnyttämisikäisiltä pareilta kulut puoliksi, silloin kun lapsia ilmaantuu. Muutenhan tämä meidän kansa kuihtuu pois, ehkä. Eikä tarvitse naisilta kysyä työhaastatteluissa mahdollisista perheen perustamissuunnitelmista. Kuulkaas siitä kysytään, vaikka lain mukaan ei saisi.

Todiste siitä, että mun ihanan miähen viime vuonna istuttama kultasadepuu on elossa, wuhuu.


 Tässä on meidän naapureiden Ossi-varsa. Se syntyi vuosi sitten Ossin syntymäpäivänä, joten olen ristinyt sen Ossiksi ja se on ori. On tuolla laitumella kaksi muutakin hevosta.
Tämä on kuulkaas tarkkaa touhua. Nimittäin valita se ruohon pala,
 joka kelpaa natusteltavaksi.
Tässä on meidän naapureiden lammaslauma. Karitsat syntyivät pari viikkoa ennen vappua. Molemmat uuhet saivat kaksoset, joten kahdesta tuli kuusi.
Ei muuta, kuin oikein iloista viikon alkua Ossilasta!

6 kommenttia:

 1. Malliisa on mualima männynnä, sano äettii. Ee siinä paljo järki piätä pakota nuilla viestiin laettajilla.
  Minä tuas sanon että Ossilla on samallaene musta rantu selässä ku mullae :)
  Ja se heenän valinta on tarkkoo. Ee sua olla mikkää vötjäke, eekä tuas liijjan rapsakka :) Teellä on nuapurissa mukavannäköstä väkkee. Kiinnostaako nuo Ossia mitenkää?
  Ilosta viikonalakuva sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma, onko Kankaanniemi naimisissa vai ei, mutta ei olisi kiva olla vaimokaan. No enpä tiiä, onko se moralisointia toivoa, että kansanedustajat olisivat jotenkin parempia kuin muut, mutta ihan törkystä lähetellä ehdotuksia lähes tuntemattomille naisille.

   Ossilla on sellainen rantu, joka kans kasvaa "irokeesiksi" talvella, mutta nypitään aina kesäksi. Ei Ossia onneksi kovasti kiinnosta naapureiden eläväiset, ei ainaskaan haukuttavaksi asti. Vähän se ohikulkeissaan mulkaisee, mutta ei sen enempää. Savoon terveisii!

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar19. toukokuuta 2015 klo 14.45

  Kyllä on muistissa se kikkelikortti. Olihan se mauton temppu, mutta jo silloin minua ihmetytti naisten nostama häly muka tasa-arvon nimissä. Tänä päivänä tuskin moisesta kortista nousisi saman mittakaavan meteli. Olihan se harkitsematon temppu. Mutta tämän päivän kansakunnan kaapin päällä olevien törkytekstiviestit ovat jotakin, joka ei ole pilaa vaan niissä on selvä tarkoitushakuisuus. Tasa-arvo on kannatettava asia, mutta kyllä meidän naisten pitäisi pystyä nauramaan kikkelikortit kuoliaaksi. Seksiviestit ovat häirintää ja niihin pitää puuttua, kuten on tehtykin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaan, että mä muistan kyseisen kortin, mutta en ehkä sitä jälkipyykkiä... Jotenkin muistan, että tasa-arvon nimissä minuakin hieman harmitti, mutta kuten sanoit, niin myös naisten pitää osata nauraa eri asioille. Toisaalta, olen melko varma, että nykyisin naisetkin lähettelevät törkyviestejä, kukaan vain ei ole jäänyt vielä kiinni:)

   Asiasta ihan toiseen. Tänään oli aivan mieletön sää. Oikein nautiskelimme Ossin kanssa ja hituroimme lenkillämme. Vähäsen tosin tuuli. Toisaalta, jos ei olisi tuullut, olisi voinut tulla liian kuuma:) Aamuisinhan meistä ei ole kävelijöiksi, kuorsaamme molemmat niin myöhäseen, että parempi kuin ei kerrotakaan:) Terkut teille päin!

   Poista
 3. Ihmisväki touhuilee kaikkea kummallista. Ja sitten vielä maksetaan kovaa palkkaa tommosesta touhuilusta, on kyllä melkosta!

  Meilläkin asuu tässä lähellä heppoja, ja sitten metsäkauriita ja rusakoita on kovin myös. Ja punkkeja. Oikeen luonnon oma eläintarha!

  VastaaPoista
 4. Näinhän se on Jalo, että osa meistä ihmisistä on vähän outoja. Kaikki muut eläimet, joita mainitsit, ovat ihania, paitsi punkit. Ne ovat inhottavia. Muistan pitkään sen viimekesäisen antibioottikuurin. Tarviikin tulla sinunkin luo taas vierailulle. Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.