sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Possuja, possuja

Kävin eilen ystävättäreni kanssa Riihimäen Lasi- ja keräilypäivillä. No mikäs sieltä sittem tarttui käteen? Possu tietenkin:) Tämä potsi on Kumelan lasitehtaan "viinasika". Vanhojen listojen mukaan näitä on tehty vain punaisia, mustia ja lasin värisiä. No voi hah, hah. Silloinhan minun keltaiseen vivahtava on "uniikki" kappale. Kuulkaas, tämä on varmaan jonkun harjoittelijan tekemä, koska Palsanmäen, elikkä tämän "Huutokauppakeisarin" perjantai huutokaupassa myytiin tälläinen, mutta punainen hintaan 250,-. Minä olisin saanut omia keltaisiani kuusi kappaletta ja vielä jäi rahaa ylikin..... Omassani on lisäksi pieniä kuplia, joten ihan mestaripuhaltaja ei tätä kappaletta ole tehnyt:) No, possukatras lisääntyi taas yhdellä jäsenellä:) :), vaikka miäs on sanonut, että possut saisivat nyt riittää....


Kaunista sunnuntain jatkoa Ossilasta!

9 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar14. kesäkuuta 2015 klo 17.54

  Ihana viinasika! Minulla on viinakoira. Täytyykin ottaa siitä kuva ja laittaa Párekin blogiin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoraan sanottuna, en ymmärrä, mitä ihmettä tuollaisella on voitu tehdä???? Onko niissä oikeasti pidetty väkeviä ja sitten kaadettu lasiin? Tuo kyllä pysyy sellaisessa puoli-istuvassa asennossa, joten teoreettisesti siellä voisi pitää jotain mestemäistä.

   Koiraksi on eri muunnelmia. Viinasikoja, viinakoiria, viinahäränkin näin siellä Lasi- ja Keräilypäivillä. Miäs pn sanonut, että porsaat eivät saisi enää lisääntyä, mitta hän ei tiedäkään mitä kaikkia muita lasista on tehty:) Kun rahani riittävät alan kerätä vaikka Tynellon aurinkopulloja..... Laita ihmeessä viinakoirasta kuva. Terkut teillepäin.

   Poista
  2. Ipadi sekoilee omiaan ja ajatus katkesi...

   Poista
 2. Eikös vain ole iiiihana. Sinun pitää laittaa joskus blogiisi niitä Heljän laattoja. Niistä varmaan saa inspiraatioita kortteliin. Terveisii Savoon ja Tiitulle Ossi-pusut!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistasi, oma kommentontini tosiaan jää vähälle näin kesäaikaan.
  Mikäs possuja on kerätessä, onhan ne yksilötä jokainen ja vaihtelevia muutoinkin. Toisin kuin masamuumimukit tms.;)
  Mä en kerää mitään.
  Ossille rapsut ja mukavia kesäpäiviä (josko niitä teilläpäin olisi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tosi hyvin, että Saaressa on muutakin hommaa kuin räplätä tietsikkaa. Possuista pitäminen juontaa varmaan jo mun lapsuuteen, koska aina olin possua rapsuttamassa selästä, silloin kun olin maalla.

   Silloin, kin rakensimme tämän talon, olisin halunnut pari minipossua, siis eläviä. Onneksi en kerennyt hankkia,koska nyt saisi mies käyttää talikkoa sen sijaan, että kävelyttää Ossia iltaisin. Saareen lämpöä ja Uskolle paijauksia.

   Poista
 4. On sulla noita sikoja :)
  Ohhoh, melkoinen hinta on yhdellä lasisialla! Montaks sikaa muuten sulla jo on kokoelmissa, ootko laskenut? Mä puolestani oon keräillyt noita muumimukeja, mutta nyt rupeaa into vähän hiipumaan. Mitään keräilyharvinaisuutta mulla ei ole, mutta noita sesonkimukeja saatan vielä joskus ostaa. Hyllyt kyllä rupee olemaan täynnä.
  Mukavaa juhannusta sinne Ossilaan ja muiskuja Ossille!

  VastaaPoista
 5. Yli 80. Nyt en ole enää laskenut. Muumimukeja on minulakin muutama, ne ovat kivoja, mutta ihan käytössä. Iloista juhanusta teille kanssa ja Ellille juhannuspusut Ossilta, virtuaalisesti.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.