lauantai 1. elokuuta 2015

Potutuslauantai osa 93

Minun ihanan miähen istuttama ihana kultasadepuu voi ihan kohtalaisen hyvin. Ainakin se kasvaa.
Tuolta toiselta puolelta kuvattuna se näyttää vähäsen rujommalta, noiden parin kuivan oksan takia.
 Tässä päätähtönen lenkuran jälkeen.
 Aha, vesi loppunut. Menemme siis sisälle.
Tein viikon jonkinlaisen hyvän työn laittamalla Toriin ilmoituksen "lahjoitetaan hyväkuntoisia tytön vaatteita". Voitteko kuvitella, että minulla oli vielä tallella muutama hyväkuntoinen Reima ulkohaalari ja joitain muita sellaisia 5-7 vuotiaan vaatteita. Lähetin ne eräälle naiselle, joka vastasi ilmoitukseen ja lupasi maksaa postikulut. Sitten poistin ilmoituksen. Ilmoitus kerkesi olla netissä ehkä kymmenen minuuttia.

Sitten harmituksiin. Tänään oli Jyväskylässä joku äärioikeistolainen ja väkivaltainen mielenosoitus. Ei hyvä. Sitten minua vieläkin ottaa kupoliin tämä Immosen kirjoitus, johon hänellä oli tietty oikeus kirjoittaa. Onhan ihmisillä sentään perustuslakiin perustuva mielensä ilmaus oikeus. Niin kauan, kuin tekstit ja asiat pysyvät lain kirjaimien sisällä. Immosen tekstistähän on tehty muistaakseni nyt tutkintapyyntö. Lukekaahan *linkki* Jyrki Lehtolan "Meillä on unelma" teksti Iltasanomissa. Sitten voi ja kannattaa pitää mielessä, että Perussuomalaisia äänesti noin 525 tuhatta. No, minä en äänestänyt, enkä äänestä tulevaisuudessakaan.

Hei haloo! *linkki" Julkisuus ei elättänyt Henna Kalinaista. Minun oli pakko lukaista juttu, koska minulla ei ollut aavistustakaan, kuka on Henna Kalinainen. Huomenna olen jo taas autuaasti unohtanutkin, kuka kyseinen "julkkis" on.

Tämäkin juttu on "ei tästä elämästä", siis minun mittapuuni mukaan. Ketä voi kiinnostaa *linkki* Lola Wallinkosken elämäkerta? Minun täytyy tunnustaa, että pikkuisen alkoi nauruhermoja nykiä, kun ajattelin kirjaa.

Kirjoittelin ihan juuri jokunen aika sitten *linkki* Bobosta. Tämän jutun mukaan Bobon omistajat olivat saaneet kahdeksalta pariskunnalta yhteydenoton Iltalehden jutun jälkeen. Kuinka ######in tyhmiä pitää ihmisten olla, että ostavat koiranpennun, kissanpennun, tai minkä tahansa eläimen huoltoasemalta, tai torilta tai jostain näkemättä mistä kyseinen eläin oikein tulee?? Kyllä me ainakin kävimme katsomassa Ossia ihan siellä, missä se oli syntynytkin. Tunnustan, että kävimme katsomassa Ossia vain kerran, koska emme halunneet ajaa satoja kilometrejä ees taas useampaan kertaan. Ne kaikki ihanat pikku pötkäleet olivat aika samannäköisiä ja valinta oli vaikea. No Ossin valitsimme sen valkoisen rintalaikun takia:)

Sitten asiasta vielä aivan toiseen. Koetin Googlella löytää äidilleni ostaman talvitakin valmistajan nimeä. Loppujen lopuksi löysinkin, mutta sitä ennen Google tarjosi hakua "vihan tunteet vauvaa kohtaan". Täytyy tunnustaa, että järkytyin ihan sydänjuuriani myöten. Miten voi äiti tai isä vihata täysin viatonta vauvaa? En lukenut tekstejä, mutta ilmeisesti kaikki on mahdollista. Haut nimittäin johtivat joillekin keskustelupalstoille.

Mutta hei. Näihin potutuksiin ja niistä huolimatta oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille teille Ossilasta. Lähtölaskenta alkakoon. Sunnuntai, maanantai ja tiistaina tulee tytär!!

2 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar1. elokuuta 2015 klo 20.21

  Kyllä elämään ja maailmaan mahtuu kaikenlaista kummaa ja kamalaa, mutta onneksi vielä jotain hyvääkin - toivottavasti. Lehdet elää kirjoituksilla ja mainostuloilla. Kirjoituksiin kaivetaan kaikkein ällöimmät jutut, koska ne myyvät. Toivottavasti niillä olisi edes jonkinlainen hillitsevä vaikutus, mm. noihin 'saunan takana tehtyihin koirahankintoihin'.
  Hauskaa, että saatte tyttären luoksenne. Toivotaan, että ilmatkin suosii.
  Terveisiä Ossilaan ja hienoa alkanutta kuukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin toivoisin, että maailmassa olisi enempi hyvää, kuin pahaa. heh, lehdet tosiaan kasvattavat myyntiään (irtonumero), mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Silloin, kun Matti Nykänen oli "in", niin Seuraa taidettiin myydä jopa 10 tuhatta enempi kuin normaalisti.

   Minä niin toivoisin, että olisi joku tapa vaikuttaa näihin ihmeellisiin eläinkauppoihin.

   Mukavaa elokuun alkua. Ensi viikoksi on muutamalle päivälle luvattu hieman lämpimämpää. Terkkuja sinulle ja Párekille!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.