lauantai 10. lokakuuta 2015

Remonttihässäkkää osa 3


Tiistai aamuna 6.10 saapui kaksi ammattilaista pistämään puoliksi puretun kodinhoitohuoneen ja lähes täysin puretun alakerran WC:mme kuntoon.Tiistai-aamuna khh:n katto näytti tältä.

Perjantaina iltapäivällä katto näytti tältä:)
 Tiistai aamuna vessan seinä näytti tältä. Perjantaina vessan seinä näytti

tältä.
 Katto tehtiin samanväriseksi kuin khh:n katto eli valkolakattua panelia.
Maanantaina oli tietenkin vielä pientä sählinkiä ilmassa. Laatoittaja, joka oli hakemassa valitsemiamme laattoja luuli tulevansa vain laatoittamaan. Sanoin, että ei siellä nyt kyllä ole seinää mitä laatoittaa ja hän lupasi soittaa esimiehelleen. No minä lähestyin tätä samaa miestä sähköpostilla ja kyselin, että onko nyt tapahtunut joku mokaus teidän sisäisessä informaatiossa, kun laatoittaja luulee tulevansa vain laatoittamaan? No, ei kuulemma, kun tulee toinen kaveri mukaan ja rakentaa seinät ja katon. Huh. Luulin nimittäin saavani sydärin, kun ainakin viikkoa aikaisemmin oli tämä työnjohtaja ilmoittanut, että tulee kaveri joka tekee ihan kaiken. Nyt odottelemme vielä vain sähkömiestä ja LVI-asentajaa ja maanantaina pitäisi kaiken oleman valmis.

Laattamies oli sitten niin maailman mukavin heppu. Hän on kotoisin Brasiliasta, mutta hän on tavannut vaimonsa kymmenisen vuotta sitten Espanjassa. Vaihdoimme muutaman sanan hänen töidensä lomassa ja tietty puhuin tämän toisen kaverin kanssa myös, mutta hän oli hiljaisempaa sorttia kuin tämä Bene. Bene naureskeli, että lyhyempää matkaa kohteeseen hän ei tule ikinä saamaan. Hän asuu nimittäin ihan tuossa muutaman kilometrin päässä, joten hän tuntee tämän alueen. Mies puhuu ihan loistavaa suomen kieltä. Tytöilleen, jotka ovat kolmen ja kuuden vanhat, hän puhuu portugalia, jotta tyttäret oppisivat isän kielen. Vaimon kanssa heidän yhteinen kotikieli on suomi.

Koska Aleksis Kiven päivää on vielä muutama tunti jäljellä, niin nauttikaa suomalaisen kirjallisuuden päivän illasta ja aloittakaa vaikka joku hyvä suomalainen kirja. Testasin kotiin ajaessani Lohjalta, muistanko kaikkien veljesten nimet. Nyt täytyy tunnustaa, että yksi nimistä jäi uupumaan:( Täytyy nyt tarkistaa, kenen nimen olen unohtanut. Terveiset Ossilasta! Edit sunnuntai 12.10: jostain käsittämättömästä syystä olin unohtanut Timon!!!

2 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar11. lokakuuta 2015 klo 13.38

  Juuri noin rempat tuppaavat menemään, aina tulee joku solmukohta, väärinkäsitys, ja odottajan hermot on kovilla. Onneksi tuo laatoitus ym. sujui kuitenkin kuten oli suunniteltu. Hyvältä näyttää jälki!
  Aurinkoista ja sujuvaa sunnuntaita teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan käsittämätöntä, miten nopeasti kaksi ammattitaitoista miestä saa tulosta aikaan. Laatoitusjälki on siistiä ja laatta, noh ihan ok. Meille tuli hirmuinen kiire valita se ja me otimme sellaisen "ok"-laatan, joka oli väriltään aika lailla samanlainen kuin vanhakin.

   Tämä päivä olikin tosi mukava, kun treffasin pari blogikamua. Siitä sitten myöhemmin:) Terkut sinulle ja Párekille!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.