torstai 21. maaliskuuta 2013

Ossin aatoksia osa 17


Tuossa pari päivää sitten, kun olimme kävelyllä, Ossi joutui toteamaan ettei hanki kanna. Ensin tippui vanhan herran peppu ja samalla sekunnilla
mentiin sitten kärsälleen, eikun kuonolleen.Peitto on edelleen rakas ja se siirtyy Ossin mukana yläkerrassa aulasta tähän"kirjasto-, työhuoneeseen". Ossille ei voi antaa silkkityynyä:) Jotkut onnekkaat mäyrikset nukkuvat sellaisilla.
Mee pois sen kamerasi kanssa. Nyt kun otin kuvat "Ossi-perspektiivistä", niin huomaankin, että Ossilla on jotain outoa silmän alla. Täytyykin tutkia.

                              

Joko minä olen hyvin ajan hermolla, tai sitten Iltalehden joku naistoimittaja lukee blogiani:) :) :). Tänään oli kuitenkin hyvä, aukeaman juttu KELA:sta, ei niin mairitteleva ja monen eri KELA:n asiakasryhmän kannalta. Uskomattomia tapauksia ja byrokraattista nillitystä. Kävi oikein sääliksi moni esimerkkitapaus.

Tämä aika lentää kuin siivillä. Huomenna on taas perjantai. Ensi viikolla meillä taitaa alkaa kevätsiivous, miäs kun pitää lomaa. Hän naureskelikin jo, että hän siivoaa ja minä johdan. Näin siinä taitaa kyllä käydä, kun tuo minun "peruskunto" ei kestä esimerkiksi imurointia, eikä mitään sellaista, jossa joutuu kovasti päätä taivuttelemaan alaspäin. Nyt toivotaan kaikki yhdessä kovasti aurinkoa sulattamaan nämä meidän hanget, jotta kevät pääsee tulemaan.

12 kommenttia:

 1. Voi Ossi-ressua lumihangessa. Itse olen joutunut pakokauhun valtaan vajotessani syvään lumihankeen, tarvittiin mies saamaan minut pois sieltä. Kuinkahan moni talvella omille teilleen lähtenyt pieni koira uppoaa jonnekin...ei passaa ajatellakaan.
  Kuule, niin ne työt parhaiten tulee tehtyä, kun toinen on piällysmiehenä/naisena ja toinen tekee sen raskaan työn. Teillä on oiva työnjako!

  VastaaPoista
 2. En tiedä mikä hinku Ossilla on aina välillä loikata talvella tuon tien reunalle ja sitä kautta hangelle, vain todetakseen, että nyt otti ohraleipä:) Täälläpäin on muuten kadonnut täysin jäljettömiin kaksi koiraa sinä aikana, kun olemme asuneet Porkkalan niemellä. Yksi hyvä syy lisää pitää koira kiinni.

  Kun miäs joutuu johtamaan töissä, niin jonkunhan se on johdettava sitten kotona. Terveisii teille sinne Saksan puolelle ja Vili-pojalle rapsutuksia, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 3. Sama vika meidän pihassa :) kääpiötä ehkä hanki kantaa mutta ei noita kahta jättiläistä :) Anskukin on saanut luvan liikkua leikkauksen jälkeen ja virtaahan riittää. Rapsuja Ollille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee se kohta se hankikanto:). Minun puolesta saisivat sulaa kinokset pois. Kiva, että Anskuliini parantunut leikkauksesta. Kaikille koiratytöille Ossilta pusuja, M-L ja Ossi.

   Poista
 4. Hirvittää välillä kun Nelli petaa tuota "silkkisänkyään". Aion kyllä laittaa tyynyjen päällisiksi jotain vähän herkempää, päälliset on saatu lahjaksi ja siksi haluaisin niitä vähän suojella. (hmmm... tännekö mä tulin kommentoimaan omaa blogia)

  Jos hanki ei kanna niin voisko vaikka toivoa että se johtuisi siitä että kohta aurinko sulattaa kaiken lumen pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän puuvillasatiinilakanassa on yksi reikä, mutta mitään himorepimistä ei ole onneksi vielä tapahtunut. Ossi on peittojen ja tyynyjen täystuho. Siis sellaisten, jotka annetaan sille. Silkkilakanat olisivat itselläkin aika luksusta, mutta katselin pussilakanoiden hintaa netissä ja totesin, että antaa nyt odottaa vähän aikaa.

   Tuolla meidän tiellä on yksi mutkanpätkä, josta on pienen pieneltä alalta lumi sulanut kokonaan pois. Se on sellainen paikka, johon paistaa melkein koko päivän aurinko. Siis, silloin kun se mollikka suostuu näyttäytymään. Kait se on uskottava, että kevät tulee, hitaasti ja varmasti. Tosin maikkarin uutisissa eilen tai toissapäivänä oli sellainen täysin käsittämätön ennustus, että voi olla jopa, että jää ns yksi vuodenaika välistä pois ja siirrytäänkin suoraan kesään. Jääpi nähtäväksi. Terveisiä ja Nellille Ossi-pusuja, M-L ja Ossi.

   Poista
 5. Raskaaksi käy taivaltaminen, kun ensin uppoaa perä ja sitten nokkapääkin hangen uumeniin. Toivotaan pikaista lumien sulamista, jotta kulku kevenee!:)

  Kevätsiivousta pitäisi suorittaa täälläkin, lisääntyvä valo saa esiin jokaikisen pölypalleron ja ikkunoita kuorruttavan katupölyn...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska minä ja Ossi nautimme lämmöstä, me toivomme nyt pikaista kesää.

   Meille ei onneksi tule katupölyä, kun tuo autotie on sen verran pitkällä. Meidän omat autot nyt ei suuresti hiekkapölyä pihalla nostattele. Koivut ja muut puut sen sijaan kiusaavat ikkunoita aina siitepölyllään... Jalolle terveisiä, M-L ja Ossi.

   Poista
 6. Hih, anteeksi Ossi mutta havainnekuvat olivat kyllä mainioita. :)Hanki voi tehdä tepposet! Kevätsiivous olisi paikallaan täälläkin. Tosin Alma ja Renttu osallistuvat siihen turhankin innokkaasti. Alma työntää kuonoansa pesuvesiämpäriin ja Renttu meinaa kuljettaa pölyrätin jonnekin parempaan paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli noin kaksi loikkaa ja kolme, neljä kuvaa. Koirien kannalta kevätsiivous on varmaan ihan hyvä. Minä taidan lähteä huomenna Ossin kanssa todella hitaalle kävelylenkille ja miäs saa imuroida. Ossi jostain syystä pelkää imuria, eikä ole koskaan tottunut siihen. Ossin mielestä ei juuri sen kamalampaa laitetta ole olemassa. Almalle ja Rentulle terveisiä, M-L ja Ossi.

   Poista
 7. Hyviä kuvia on emäntä ehtinyt nappaamaan! Tiedän Ossi tunteesi, ei oo kivaa huomata, ettei hanki enää kannakaan :( Ei ole helppoa ei.. T. Doris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nimenomaan nappaamaan. Jos en olisi yrittänyt leikkiä sillä pienenpienellä kameran zoomilla yhdellä kädellä, olisi kuonokin päässyt mukaan. Dorikselle ossipusuja, M-L ja Ossi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.