torstai 1. elokuuta 2013

Ossin aatoksia osa 24


Tämmöinen ihanuus tuli Ossin ja minun vieraaksi tänään. Nelli, kaverini 2-vuotias kääpiökarkkari. Kaveri on käynyt monasti, mutta Nelli oli ekaa kertaa.


Ossin ja Nellin mielestä yhteisvalokuva oli ihan dorka ajatus.


Karkkienkin avulla onnistuttiin vain jotenkuten.


Mitäs sä Ossi oikein teet?


Tuonpahan oman peittoni. Nelli sinä mahdut just, jos huvittaa tulla.


Ai meidän pitää siis lähteä? On tuo Ossi-setä ihan mukava minua kohtaan.


Todella soma ilmestys tuo kaverini Nelli-karkkari. Ehkä oli hieman liian teini tuon meidän vanhan papan mielestä. Hyvin kyllä koirat tulivat toimeen keskenään. Kumpikaan ei ollut liian innostunut toisesta:) eikä Nellissä ollut vielä sellaista vanhemman naaraskoiran "äkseerausta" ja komentelua lainkaan. Suloinen pakkaus. Tervetuloa pian uudelleen, toivovat Ossi ja Marja-Leena!

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva, Ossilla oli kaveri kylässä :) Hassua, että molemmat katselee eri suuntiin, taitaa uusi tuttavuus hämmentää.

  VastaaPoista
 2. Voi tosiaan olla, että uusi tuttavuus hiukan hämmensi molempia koiria. Seuraavalla kerralla ovat varmaan jo paljon relampia. Kaverini käydessä meillä on aina ollut sellainen sauma, ettei Nelli ole päässyt mukaan. Mutta ihan hauskaa oli nähdä molemmat:) Sinun kaksikolle terveisii.

  VastaaPoista
 3. Mitä sitä ekalla kerralla nyt turhia hötkyilemään. Hienostihan se visiitti sujui ja kuvat ovat kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei hötkyilty. Ossi on kyllä kaikkien tyttökoirien kaveri. Tai ainakin hyvin suvaitsevainen, jos tyttökoira tulee käymään. Tämän kaverini edellinen tyttömäyris oli kyllä sellainen komentelija, että sitä Ossi jopa vähän pelkäsi. Ehkä Ossille tuli jostain mieleen, että hmmm se kaverin toinen mäyris oli tosi äkäinen akka, että parempi tutustua silleen hyvin rauhallisesti. Syyskuussakin tulee karkkarityttö kylään. Nelli tulee sitten varmaan vielä ennen joulua. Terveisii teillepäin Párek ja Palvelijatar.

   Poista
 4. Olipa Nelli ihanan näköinen pieni tyttönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin mukavan näköinen kaima sinunkin söpölle Nellille.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.