torstai 8. elokuuta 2013

Saunatorstai


Tänään on se kesätorstai, kun vanhat työkaverini tulevat perinnesaunaan. Tämä on meidän perinnesaunomisen kuudestoista vuosi. Yksi kamu, joka teloi itseään viime vuonna polkupyörällä, joutui eilen uuteen käsileikkaukseen, joten hän ei pääse osallistumaan saunaan. Harmi, mutta ensi vuonna sitten!

Me lähdemme perheen voimin huomenna päiväristeilylle Tallinnaan. Nyt ei mies tuo itselleen moottoripyörää, vaan "uuden", neljä vuotta vanhan auton:)

Ossi lähtee "vaarille" hoitoon vuorokaudeksi. Miäs vie jo tänään illalla, ettei tarvitse huomenna aamuyöstä tehdä ylimääräistä kiekausta.

"Hmm, mitäs toi kotiväki juttelee minusta? Kuulin tutun sanan:) Ihanaa, saan nukkua vaarin kanssa sängyssä. Toivottavasti Tallinnassa on kivoja koiralelukauppoja"
Mukavaa loppuviikkoa Ossilasta!

4 kommenttia:

 1. Ota Ossi kaikki irti yökyläilystä ja anna hemmotella itseäsi ihan vapaasti ; )
  Hauskaa perinnesaunailtaa ja onnistunutta risteilyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saunailta oli ihana, kuten aina ennenkin. Karmea ukkonen tuli onneksi sitten vasta yöllä. Erinomainen ajoitus, paitsi etten saanut paukkeelta nukuttua vaikka minulla oli korvatulpat korvissa. Yöuni jä sitten ihan muutamaan tuntiin. Tallinnassakaan ei satanut ja nyt on sitten uusi auto pihassa:) Varsinainen pikavisiitti, mutta kerkisimme käydä siellä Tallinnan Kumu-museossa. Teillepäin terveisii.

   Poista
 2. Teilläpä on kiva perinne:)
  Joo, laulujoutsenia ovat, ei meillä täällä "pohjoisessa" niitä kyhmyjoutsenia ole.
  Me mennään ensi keskiviikkona Tallinnaan ja Tiitu joutuu kahdeksi yöksi "hotelliin", eikä pääse sänkyyn:)
  Mukavaa reissua ja Ossille muiskut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on hyvä, että ovat laulujoutsenia. Ne kyhmyjoutsenet ovat mielestäni rumia. Toivottavasti teilläkin säät ovat suotuisat. Tallinna on niin mukava kesäkaupunki. Toivottavasti Tiitu viihtyy hotellissa ilman laumaansa. Me ostimme Ossille possun savustetun sorkan tuliaisiksi. Teille sitten mukavaa Tallinnan matkaa kanssa!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.