lauantai 5. lokakuuta 2013

Potutuslauantai osa 21

Nyt ei jaksa enää edes uutisotsikoihin paneutua. Maailma tuntuu olevan niin täynnä pahuutta ja ilkeyttä sekä onnettomuuksia. Jokainen voi huomata sen tavallisia lehtiä ja nettilehtiä selailemalla. Koska tulee joku ihana, iloinen uutinen? No olen aikaisemminkin todennut, että niitä uutisia on niin vähän. No iloinen uutinen minulle on se, että tyttö soitti äsken Pariisista. Häntä on niin kova ikävä. No surullinen, vähän "uhrautuvainen" äiti sanoo tietenkin, että pääasia on se, että nuorella on asiat hyvin. Sitä paitsi parikymppisellä saa jo olla oma elämä. Sama kait tuo on asuuko neiti Pariisissa vai Rovaniemellä. Pitkä välimatka on joka tapauksessa pitkä, sniis. Tänään tytön vanha tarhakaveri tulee Pariisiin ja heillä on treffit. Tyttö on purjehtinut Ranskaan jonkun purjehduskoulun kanssa ja sitten hän lentää takaisin tänne Suomeen Pariisista. 

Huoks. Eilen kävimme ostamassa uuden päätteen. Minun tietsikan pääte päksähti noin viikko sitten ja sen jälkeen en ole päässyt nettiin kuin iPadilla. Sillä iloisesti lukee lehdet ja selailee sähköpostit, mutta kirjoittaminen padillä on kaikkea muuta kuin mukavaa. Ipad muuttaa herkästi sanat ihan joksikin toiseksi, jos ei ole tarkkana. Ai niin, Gigantista tuli varmistettua, että ON halvempaa ostaa sellainen monitoimilaite kuin siihen uusia väripatruunoita. Silti ostan väripatruunoita nyt niin kauan kuin tuo Epson kestää, ihan ekologisista syistä. Se muovijätteen määrä on pikkaisen pienempi joka tapauksessa. Arvatkaa onko tämä uusi pääte yhtä hyvä kuin vanha? No ei tietenkään, kun se vanha pääte oli joku melkein viidensadan pääte ja tämä uusi oli 169. Tämä paikka, johon se pääte tulee, ratkaisee niin paljon, että päätteiden määrä kutistui tasan yhteen vaihtoehtoon.Hyvä "lähikirjeenvaihtokaverini" kyläili eilen täällä luonani ja kävimme tekemässä sieniretken lähimetsiin. Suppilovahverosaalis ei yltänyt kyllä lähellekään samalle tasolle kuin toissavuonna. Oli oikeastaan ihan murto-osa siitä. 

Tämmöisen hauskan possun kaverini toi Ossille. Naurettiin miähen kanssa, kun Ossi ottaa niin hellävaraisesti kiinni possusta. Sen possun "röhkäisy" jotenkin häiritsee Ossia ja se tekee kaikkensa, ettei potsi vain röhkäise. Tosin meidän korvissamme se röhkäisy kuulostaa vähän takapään ääntelyltä:) Tarvii varoa, ettei Ossi ala syömään possua, kun tuo takajalka näyttää samanlaiselta joka vei Maurilaisen suolistoleikkaukseen.

Taas mua kuvataan. No onhan tässä possukin.


Anna jo se hammastikku!

Hahaa, sainpas sen.

Olisiko tässä kuvassa muotokuvan ainesta?

Nyt me bloggerin käyttäjät saamme taas iloita googlen muokkauksista. Blogger on piiloitettu kahden klikkauksen taakse, murrr.

Näihin pieniin potutuksiin ja niistä huolimatta ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille Ossilasta!


8 kommenttia:

 1. Mulla kans jäi suppissaalis aika vähäiseksi ku ne ei ehtineet kasvaa ennenku saarikausi loppui.
  Hali ei enää kaki matolle.
  Zeldan kissaa on ammuttu! Ihan kamalaa. Yli neljä tuntia kesti leikkaus, huh. http://taigalla.blogspot.fi/2013/10/syva-huokaus.html

  Hyviä uutisia on se, että stadissa tapahtuu taas, sunnuntaina meen Hagiksen markkinoille, Silakkamarkkinoille ja Ritarihuoneelle. JOs päivän tunnit riittää kaikkeen tuohonn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek: Moi Ossi! Mä sain kans tuollaisen possun eilen. On tullut niitä suolistettua jo varmaan neljä ennen tätä. Minä tökin possua kuonollani ja röhkin sen mukana. Muodostetaan hyvä duo ; )
   Mukavaa viikonloppua Ossilaan!

   Poista
  2. Kristiina. Löytyyhän noita kosteita metsiä varmaan ihan bussimatkan päästä. Ai Halista on sitten tullut sisäsiisti. No se on hieno juttu. Ihan kamala, että jonkun sun blogikamun kissaa on ammuttu. Toivottavasti syyllinen saadaan kiinni. Täytyypä käydä katsomassa. Voin kuvitella, että lutkulla. Eihän kissa mistään muusta voi hengissä selvitä. Lähetetään parantavia ajatuksia kissalle.

   Poista
  3. Párek,. Ai sä suolistelet possujakin. Meillä ollaan erikoistuttu pehmoleluihin. Tuosta possusta on hankalampi saada otetta, mutta ei epäilystäkään etteikö sekin kohta tuhoudu. Viikonlopputerveiset teille kanssa!

   Poista
 2. Oot sää Ossi vaan komia mies! Jos nynnäin toisena mäykkymiehenä voi semmosia sanoa :-) Terkkuja Kirkkonummelle! t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, kiitos. Kyl mää luulen, että mäykkymiähet voi ihan vähän kehuu toisiaan:) Kyl meiän molempien miälest säkin Maukka oot hauskan näköinen. Meist melkein tuli kaimoi. Viikonlopun jatkoi toivottelevat M-L ja Ossi.

   Poista
 3. Ossi on kyllä melkoisen nuorekkaan näköinen herra, ihan noissa lähikuvissakin :) Ei näytä ikä painavan, ei :) Tuossa ekassa kuvassa niin tyypillinen mäyriäisen ilme, ettei tosikaan, heh. Meillä on satamäärin Alphonsesta just samanlaisia fotoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Ossilla ihan vähäsen harmaata, mutta ihan vähän vain:) Tuo eka kuva on ehkä sellainen hmph, minuako kuvataan ilme:)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.