lauantai 18. tammikuuta 2014

Potutuslauantai osa 32

Aaaarrrgh. Olen ollut siis niin loistavalla tuulella koko viikon ja nyt alkaa "ahistaa". Se ahistus ei johdu siitä, että miäs tulee takaisin viikon työmatkalta:),  vaan siitä että maanantai lähestyy. Maanantaina minulla on jälleen, kerran, taas silmäleikkaus. Toisaalta se on hienoa, toisaalta pelottavaa. Tämä silmien yhteisnäkö tulee taas paranemaan, nukutus vain kammoksuttaa minua. Siis karsastusleikkaus ei ole mikään sellainen pikku, pikku laser-leikkaus jonka kesto on noin minuutti paikallispuudutuksessa. Kaikkein eniten minua jännittää juuri nukutus. No maanantaina se on sitten tietysti taas ohi. Mikäli kirurgi ei käännä silmää ihan väärinpäin, niin silmien yhteisnäkö paranee huomattavasti. Toivottavasti nyt pysyvästi, kun tehdään sama leikkaus kuin aikaisemminkin, mutta hieman "kovempana" versiona.

Asiasta ihan toiseen. Olen pitänyt Risto Siilasmaata harvinaisen fiksuna miehenä. Hän on kaikissa esiintymisissään ollut aina hyvin vakuuttava ja vetoava, ollen samanaikaisesti kuitenkin jotenkin "vaatimaton". Hän on onnistunut tässä muutamassa vuosikymmenessä myös luomaan aika nollasta itselleen luotettavan ja ison yrityksen(F-Secure) ja siinä sivussa tahkonnut itselleen suuren omaisuudenkin. Ja mitä ihmettä tekee herra Siilasmaa, esittää, että suomen kielen sijasta meidän tulisi ottaa käyttöön englanti. Ihmetelkää ja lukekaa Vai tankero-englanti meidän äidinkieleksi. Ei voi olla totta. Meidän kauniin ja ihanan suomen kielen sijasta puhuisimme muka englantia. Voi ei ja huoks.

Hienoa, hienoa. Ensikin kesänä saavat saunavieraani juosta laituriltamme ilman rihmankiertämää lampeemme uimaan:) He häiritsevät korkeintaan lammen haukia. Muutos lakiesityksessä takaa saunavierailleni nakuilurauhan.

Tämä Lapin poliisin "some-hitti" nauratti minua ihan kympillä. Siis aikuisten oikeasti ja käsi sydämelle. Kuinka Suomen maastakin löytyy niin taukkeja, sekä miehiä, että naisia, jotka menevät kaikkien nettihöynäyttäjien kelkkaan?
Ennen Auervaarat ja kreivi Lindgrenit toimivat ihan näkösällä, mutta nyt lähetellään rahoja kaikille tuntemattomille parin nettiviestin tai jonkun "nigerialaiskirjeen" perusteella. Mikä on vähänkin liian hyvää, ei tosiaankaan ole totta. Pitäisi kait todeta, että tyhmästä päästä kärsii...

Tämä hyvin varustautunut pilkkijä selvisi pakollisesta uintireissustaan vain ja ainoastaan sillä, että hän oli oikeasti etukäteen varautunut mahdolliseen avantoreissuun. Wau! Kaikkien jäälläliikkujien pitäisi olla samalla tavalla varustautuneita, myös henkisesti.

Aamukahvit meinasivat mennä väärään kurkkuun, kun luin tätä. Syntymän ihme on aina ihme, mutta pitäisiköhän katolisen kirkon antaa nunnille sukupuolivalistusta? Sellaista ihan yksinkertaista. Kaksi sääntöä: seksin harjoittamisesta voi tulla raskaaksi ja nunnalupauksen jälkeen seksi on teiltä kielletty. Noin simppeliä.

Ossi perjantai-iltana. Oma peitto, paras peitto. Aamuisin Ossi kuitenkin löytyy aina sohvalta.


Voihan suru. Nuori Kirkkonummelainen poika ajoi ulos Länsiväylältä ja kuoli.

No, kaikesta huolimatta parempaa viikonvaihteen jatkoa Ossilasta!

6 kommenttia:

 1. Tänään on jo ihmisiä jäistä pelastettu. Mä en millään enkä ollenkaan käsitä mikä ihmisiä vetää muutaman päivän vanhalle jäälle? Vuodesta toiseen sama juttu. Sisämaastako ne tulee? Mä oon merenrannalla syntyny ja kasvanu enkä oo kyll kertaakaan heikoille jäille menny, kyll se pitää tietää millon ihmisen kantavaa jää on.
  Uutinen ei kerro, jäisikö sitt pakkoruotsi pois vai olisko sitt kaks pakkokieltä, vaiko peräti kolme - siis suomi niille enkun- ja ruotsinkielisille jotka ei osaa suomea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kuulin uutisista äsken, että ihmisiä pelastettu jäistä Suomenlahdella. Taukit. Eihän meri voi vielä olla jäässä muutaman hassun pakkaspäivän jälkeen.

   Pakkoruotsihan on sinällään jäänyt pois, kun sitä ei ole ainakaan pakko kirjoittaa YO-aineena. Tosin tyttäreni kirjoitti ruotsin, kun tuo matikka ei ole oikein se hänen vahvin aineensa. Jos pohjoismaista yhteityötä lisättäisiin, niin enempihän ruotsin kielellä olisi hommaa kuin enkulla. Tai sitten pitäisi alkaa ruotsalaisten kanssa puhumaan enkkua:)

   Poista
 2. Pikaista toipumista ja näköalojen kirkastumista :)
  Ossille terkut <3

  VastaaPoista
 3. Hengissä ja kohta lähdemme Silmäklinikalle leikkauksen jälkitarkastukseen. Terveisiä kanssa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kuulla, että olet hengissä! :))) Pikaista paranemista toivotamme mekin ja tytöt lähettää Ossikaiselle nenäpusuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan ja sitkeästi. Nukutus väsytti pari vuorokautta niin, ettei meinannut todeksi uskoakaan. Tytsyille Ossi-pusuja, M-L ja Ossi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.