lauantai 15. helmikuuta 2014

Potutuslauantai osa 36

Nyt minä itse otan itseäni aivoon. Tyhmästä päästä kärsii. Olen vastannut netissä johonkin kyselyyn, en muuten tee sitä virhettä toiste, ja nyt ihan joka päivä kotinumero pärisee. Juu, meillä on kuulkaas vielä sellainen lankahärpäkepuhelin. Lähinnä appiukkoa varten. Olen muutaman kerran vastannut. Olisi tarjolla ilmaisia kalaöljykapseleita, juu kiitos ei, jostain Juju-kerhostakin soitettiin. Meinasin alkaa nikotella ja nauraa kikattaa yhtäaikaisesti. "Apilanlehti Oystä päivää." "No päivää, kuulkaas en tilaa mitään. Kiitos ja hei." Yritän olla kohtelias ja päättää puhelun aina alle kymmenessä sekunnissa. No kait ne yhteydenotot taas jossain vaiheessa loppuvat... Yksi mies oli sitkeä, huusi sieltä jo luuria sulkieassani, että älä sulje vielä, ettei mun tartte soittaa uudestaan. No hän taisi kuulla vastaukseni, että älä vain soita uudestaan...

Tämä juttu potkut saaneesta poliisikoirasta oli surkuhupaisa. Ei paranisi koiran vain leikkiä:) No koiraa tuskin kauheasti surettaa ja potuttaa.

Juttu kaksinenuisesta koirasta oli surkea. Ei se nenä ole minusta mitenkään ruma. Reppana ei nyt löydä kotia, kun omaa kaksi nenänpuolikasta:(

Alle vuoden ikäinen tyttö kuoli koiran hampaisiin Englannissa. The Telegraphin englanninkielisestä jutusta käy ilmi, että koira oli joku mastiffisekoitus. Huoks. Mitenhän noita pienten ihmisten ja koirien välisiä onnettomuuksia voitaisiin välttää? Tässä tapauksessa oli kyllä kyse ihan jo lapsen laiminlyömisestä. Jos haluatte joskus oikein todella ankeuttaa itseänne, niin googlatkaa "kootut koirauutiset". Sieltä ei kyllä löydy yhtään mukavaa koirauutista, mutta kaikki jutut ovat sen verran taustoitettu ja oikeastaan referaatteja lehtiartikkeleista, että kyllä niiden todenperäisyyteen on uskottava.

Ossin blogi täyttää tänään kolme vuotta ja sille raukalle tulee pitkä ilta. Ossia voi jopa potuttaa, kun minä lähden juhlistamaan blogisynttäreitä oopperaan, kuuntelemaan Karita Mattilaa, olikohan se Jenufana? Joku tsekkiläinen kuitenkin. No tarvitsee keksiä Ossille jotain ossimaista puuhaa illaksi. Muistin onneksi ostaa kaupasta "hirviöluun". Siinä riittää Ossille askartelua koko illaksi, eikä kerkiä tulla emäntää ikävä. 

Kesä, kärpäset ja punkit. Vain yhtä kaivataan, mutta kaikki ne tulevat.


Näihin potutuksiin ja niistä huolimatta, iloista viikonvaihteen jatkoa Ossilasta!

14 kommenttia:

 1. Onnea Ossin kolmivuotiselle blogiuralle :) ja rapsut kaupanpäälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta. Kerron, että rapsut tulevat melkein naapurista, mäyristytöiltä:)

   Poista
 2. Onnittelut täältäkin hienolle blogille ja Ossille, joka on ansiokkaasti toiminut virikkeenä.
  Meillä on sellainen soitonesto, ettei mitkään lehti- ym kauppiaat voi soittaa. Googlasin muistaakseni jotain 'soitonesto' tai sinne päin ja sieltä sitten toimin ohjeiden mukaan. Kielto on vuoden kerrallaan voimassa ja se alkaa toimia muutama viikko yhteydenoton jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta,kiitosta. Olen aika onnekkaasti säästynyt noilta myyjiltä ja nyt pentele menin ja tälläsin puhelinnumeron paikkaan, mihin ei olisi tullut sitä laittaa... Täytyy harkita tuota puhelinmyyntimarkkinoinnin estoa. Terveisiä Párekille ja sinulle.

   Poista
 3. Onnea blogille! Mulla on myös suoramyyntiesto, mutta silti tulee puheluita jos on nimi jossain asiakasrekisterissä. Esim. kalaöljykapseleita olen vastaanottanut postitse ja Elisaltakin välillä soitellaan. Tällä viikolla tarjottiin kalaöljykapseleiden lisäksi Imedeen-tabletteja tms. Minähän aloin heti kättelyssä nauraa, kun myyjä totesi että "Meillä kun on neljä rasittavaa vuoden aikaa..." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oma vika, mitäs menin tälläämään numeron ihan väärään paikkaan. Ai neljä rasittavaa vuodenaikaa. No minä nyt heti kättelyssä puolittaisin määrän. Kun mua ei rasita kuin syksy ja talvi:)

   Poista
 4. Noihin nettikyselyihin ei koskaan puhelinnumeroa! Jos se rivi on pakko täyttää, laskettelen numeroita yhdestä eteenpäin. Sähköpostin sen sijaan tukkeutuu, mutta käyn niihinkin heti laittamassa unsubscribe-vastaukset, pois pois postituslistalta. Hrrrr, puhelinmyyjillä ei ole helppo elämä minunkaan kanssani. En siedä yhtään, vaikka he kuinka tekevät työtään. Mutta jos ei usko viidennenkään kerran jälkeen, isken kyllä luurin korvaan.

  Jenufa... sitä olisin mennyt katsomaan, jos ei se hammas olisi pilannut sitäkin suunnitelmaa. Vuoden sisällä neljät tavallista suuremmat pirskeet on jääneet haaveeksi. Toivottavasti ooppera on hyvä ja nautit illasta :)

  Onnea 3-vuotiaalle blogille! Jatka samaan tahtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy seuraavaksi laittaa Aku Ankan puhelinnumero. Ai, mutta sitten Keskisen kyläkaupan pitäjän numero tukkeutuu. Paras keksiä joku muu numero...

   Vaoi, missasit hampaan takia Jenufan. Älä viitsi. Jenufa oli oikein katsottava ja Karita Mattilan ääni soi niin kauniisti, että melkein selkäpii värisi. Kiitos onnitteluista. Jatketaan niin kauan, kuin tuo meidän veijari pihisee. Toivottavasti toiset kymmenen vuotta. Terveisii.

   Poista
 5. Onnittelut blogille ja sen pitäjälle ja nimisankari Ossille.
  Tänään neuletapaamisessa luonani löytyi uusi omistaja jäljellä olleelle kahdelle Elegant vyyhdille: Tintti otti ne mielellään vastaan, kiitokset hänen puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi-sankari kiittää ja kumartaa. Ihanaa, että loputkin kauniit langat löysivät omistajansa. Toivottavasti Tintti saa niistä jotain kaunista itselleen aikaiseksi. Terveisii.

   Poista
 6. No harmitus sentään, joskus voi kyllä käydä köpä, jos meet pistämään nimen/numeron väärään paikkaan. Mä en yksinkertaisesti kestä puhelinmyyjiä. Mulla on salainen numero, joten ei niitä yleensä tule, mutta oon mäkin joskus väärään paikkaan erehtynyt numeroni laittamaan. Kerran kysyin joltakin tiukkaan sävyyn: "mistä oot tään numeron saanut?". Aika nolona sitten heppu lopetteli puhelun lyhyeen. Oon yleensä niin tyly, ettei mulle toista kertaa soiteta mainosmielessä ;)
  Mä tiedän mitä yhtä kaivataan, mutten kerro. Ei ainakaan kärpäsiä ja hyttysiä ;)

  Onnittelut blogistille ja tietty blogin päätähdelle eli Ossille! Elli lähettää muiskauksia <3

  VastaaPoista
 7. Kiitosta vaan onnitteluista. Itseensä saapi syyttää, kun tällää numeron väärään paikkaan. jos nyt pitkään kiusaavat, niin laitan puhelinmyyntikiellon numerolle.Niiden puhelinmyyjien tulisi aina käsittääkseni tarkistaa ne listat, etteivät soita sellaisiin numeroihin, joilla on markkinointikielto. Tai sitten ne pitäisi ajaa jotenkin tietokoneajona sinne listoihin. Puhelinmyyjät raukathan tietenkin vain tekevät työtään. On varmaan aika vihoviimeinen työ. Essille terveiset kanssa Ossilta!

  VastaaPoista
 8. Minulle soitettiin tällä viikolla Olivia-lehdestä. "Olette osallistunut tutkimukseen...:" En todellakaan ole. "No, meillä on kuitenkin sellainen tieto ja nyt haluamme palkita teidät..." En taida olla teidän lehtenne kohderyhmää. Ja niin me väiteltiin vähän aikaa myyjän kanssa, miksi lehti ei minua kiinnosta.

  Poika sanoi, että kannattaa kokeilla seuraavaa kysymystä: "Saako lehteänne pistekirjoituksella?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, Aikku, että ainaskin silloin, kun Olivia lanseerattiin, se oli tarkoitettu hieman "kypsemmälle" naisväelle. Nyt kävin vilkaisemassa heidän nettisivuaan ja totesin, että ehkä näin ei asia ole enää. Ensimmäisenä sieltä pilkahti joku Henkka&Maukka mainos ja mun mielestäni H&M ei ole enää viiskymppisten ostopaikka. Varmaan muuten saa pistekirjoituksella minkä vaan lehden. Sehän on sitten näyttöpäätteen ominaisuus. Minun yhden vanhan työkaverin tyttö sokeutui 12-vuotiaana, oltuaan sitä ennenkin hyvin huononäköinen ja hän käytti apunaan pistekirjoitusta tietsikalla. Tämä työkaverini sanoi, ettei koskaan oppinut lukemaan sormenpäillä pistekirjoitusta, mutta hän osasi lukea pisteillä näkemällä ne. Tytön taasen oli pakko oppia pistekirjoitus, mutta silti hän kirjoitti ylioppilaaksi ihan normaalista koulusta. Terveisii Ouluun, täällä satoi piskuisen lunta ja tuuli oudosta suunnasta eli idästä. Ihmettelin, kun auto oli niin luminen.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.