lauantai 22. helmikuuta 2014

Potutuslauantai osa 37

Nyt en tiedä, voinko edes kirjoittaa, kun ei kauheasti potuta mikään. Sen voin arvata, että varmaan miljoonaa suomalaista olisi ottanut kaaliin, jos Suomi ei olisi saanut pronssimitskuu jääkiekossa, Sotshissa. Se minua pikkuisen ihmetyttää, että Suomi sai pronssia. Jos olisi käynyt niin ikävästi, että leijonat olisivat hävinneet, niin joukkue olisi hävinnyt, ei Suomi.

Tämä oli yybersöötti koirajuttu Sotshista. Pääsevätköhän kaikki koirat Gus Kenworthylle?

Hyviä viikonlopun jatkoja Ossilasta!

6 kommenttia:

 1. Oli se pronssiottelu kyllä mahtavaa katsottavaa, vaikka ei jääkiekkoa muuten tiiviisti seuraisikaan. Laji kuin laji alkaa kiinnostaa silloin, kun Suomella on mahdollisuus maailmanmestaruuteen tai olympiamitaliin ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin katsoin osan ottelusta ja olihan siinä vauhtia. Voi kuinka kirjoitan huonosti. Enhän minä ihmettele sitä, että Suomen joukkue sai sitä pronssia vaan sitä ajatustapaa mikä vallitsee, jos hävitään tai voitetaan. Kun voitetaan, niin koko maa voittaa, jos hävitään, niin joukkue häviää. Tätä yritin tavoitella. Eikä minua kiinnosta lajit sen takia, että voitetaanko niissä vai hävitäänkö. Jääkiekko on niin nopeaa, että ainakin sitä on minun hankala katsoa. Mieluiten talvilajeista katselen kaunoluistelua, sekä miesten, että naisten. Tänä vuonna katselin tosin miähen kanssa vain naisten lyhyttä ohjelmaa:) Terveisii.

   Poista
 2. Nyt on muut uutiset joutuneet väistymään olympialaisten sekä Ukrainan tapahtumien takia, joten hiljaiseloa on ollut. Sopii minulle kyllä. Olen seurannut tiettyjä olympialaisten urheilulajeja, joten aika on kulunut liiankin rattoisasti. Onneksi loppuvat nyt nuo kisat ja hyvä, että ovat sujuneet ilman mitään dramatiikkaa, ainakin tähän asti.
  Onneksi tuo koirajuttu on positiivinen sisällöltään, sieltä Sotshista löytyy lukuisia ikäviäkin koirauutisia, valitettavasti. Argh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vähän vähemepi katsellut kisoja kokonaisuudessaan, jotain pientä kyllä. Ukrainasta ei ole kuulunut paljoa myönteisii uutisii. Saa nähdä saadaanko siellä sopua aikaiseksi. Toistaiseksi nyt kait ei ihan voi puhua sisällissodasta vaikka kuolleita onkin jo montakymmentä. Eihän armeija ole puuttunut tilanteeseeen, ainakaan vielä.

   Juu, tuo koirajuttu on soma sisällöltään. Venäläisistä koirista tulee ehkä amerikkalaisia. Toivottavasti antavat "adoptioluvan", kun muistaakseni ainakin lasten adoptointi on Venäjältä USA:an nykyisin kielletty. Terveisii Saksan maalle.

   Poista
 3. Sanon tämän ihan hiljaa, ettei kukaan loukkaannu: ihan kiva, että kisat loppui. Tykkään katsoa lumilautailua, mutta on taas lajeja, joista en piittaa ollenkaan. Miten esimerkiksi kelkkailu on urheilua? Viikko olisi riittänyt, oltaisiin tiivistetty ohjelmaa. Siinä olisi kunto punnittu, kun olisi joka päivä saanut lähteä hiihtämään tai kaukaloon :D

  Se olisi taas maanantai. Taidanpa tilata ensimmäiseksi hierojalle ajan. Istumatyöntekijä harrastaa käsitöitä - on kuulemma huono yhdistelmä. Miten muuten sulla kestää niska-hartiaseutu kutomista? Teetkö mitään taukojumppaa välillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle on ihan sama, kun kisat eivät häirinneet:) Olet oikeassa, sitä kelkkailua en tajua lainkaan. Minusta se on ihan kamalan näköistä. Se slope-style, missä se Enni sai hopeaa, on mielestäni kaikkein hauskinta. Sitten taas lumilautapujottelua en oikein ymmärrä.

   Minä kudon nykyään niin vähän ja istun sohvalla harvinaisen löysästi, etten jännitä lainkaan hartioita, tai siis yritän ainakin. Ei ole niskat tulleet kipeäksi. Sitten jopa lasken kutimen aina vähäksi aikaa pöydälle. Mitään varsinaista taukojumppaa en kyllä tee. Ehkä sitä saisi enempi aikaiseksi, kun tekisi taukojumppaa välillä:) Terveisii teille!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.