torstai 27. helmikuuta 2014

Haastoinpa itse itseni
Nettimartan blogista lainasin vähän sisustus"haastetta". Koska olen ihan täti vihreä, niin koetin keräillä mahdollisimman paljon vihreää meiltä. Alkuperäiset kysymykset näet olivat:

1. Lempivärini sisustuksessa:
2. Designesine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille: 
3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä:
4. Suosikkini leivonnassa:
5. Viisi blogisuosikkia: 

1. Lempiväriäni on eniten keittiössä. Seinät ja pari taulua ovat vihertävät sekä verhokappa. 

2. Designhuonekalu joka ei ikinä tule meille on Aarnion muovinen pallotuoli. Jotenkin kammoan muovia ihan kaikessa sisustuksessa ja pallotuoli on ollut jostain syystä suuri "inhokkini" ihan koko elämäni ajan. Hurmaavia TV-hahmoja en nyt osaa luetella, oikeasti. Suosikkini leivonnassa on ihan tavallinen korvapuusti. Osaan tehdä taatusti maailman rumimmat korvapuustit. Blogisuosikkejani ovat ihan kaikki mäyrisblogit sekä hyvät käsityöblogit.

                      
                                             

Olohuoneen verhoihinkin on lipsahtanut vihreää,
samoin kuin mattoon:)
Eteisaulan matto on itse kangaspuilla paukuteltu. Ossi on vähän päässyt kulmasta nikertämään.


Näitä hauskoja vihreitä kalavedoksia ostin parilla erillisellä kerralla Vanhan Ylioppilastalon joulumyyjäisistä. Kun kehystytin ne, niin pääsivät kaikki samaan raamiin. Raami on kanssa vihreä.


 Lempilaattani Sid Dickensin pienestä laattakokoelmastamme.


Vihreys jatkuu sohvatyynyissä. Tuo hassu palanen vihreää verkaa joka näkyy, on osa perinteisesti laitettua murmelinnahkaa.

Meilläkin kirjat ovat väkipakosta osa sisustusta ja tuossa ei ole kuin osa olohuoneen hyllystöstä. Nuo mustat kikkanat ovat miähen keräämiä kameroita.
Sitten meillä on tämä elävä "sisustuselementti", blogin päätähtönen, joka löytyy milloin mistäkin. Lattialta, yläkerran sohvalta, joskus olkkarista. Terveisii kaikille Ossilasta!


6 kommenttia:

 1. Heipsan Täti-Vihreä! Teillä on lämmin tunnelma. Ihanan nikerryksen Ossi oli tehny maton kulmaan, niiku Ossin puumerkki.

  Huiman paljon kameroita miehesi on kerännyt. Uuuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Noita kameroita miähel on suurinpiirtein sata. Niitä on vielä siinä nurkkahyllyssä, joka jäi kuvan ulkopuolelle. Juu, matossa on ikäänkuin se Ossin puumerkki. Sain sen kiinni itseteossa ja karjuin kuin gorilla. Ei ole toista kertaa nikertänyt, onneksi.

   Poista
 2. Vihreäkausi kesti meikäläisellä useamman vuoden. Sitten se vaihtui musta-valkoiseen ja nyttemmin on sininen hiipinyt mustan tilalle.
  Todella viihtyisä ja lämminhenkinen koti on Ossilassa. Kirjahylly on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on mennyt noi värikaudet silleen toistepäin. Minä olin mustavalkoinen nuorena, sitten siirryin tähän viherpipertäjäväriin. Yläkerran sohva, eli Ossin sohva on sininen, mutta se sininen johtui edullisuudesta:). Oli ainoa kappale iskussa. Olimme valinneet jo saman sohvan, toisen värisenä. Sitten näimme tämän sinisen ja mietimme, kuinka paljon voimme tehdä säästetyllä summalla ja ei kauaa tarvittu mietintäaikaa, kun sohvan väri muuttui. "Sitku" minulla on ylimääräistä rahaa, päällystytän tuon sohvan, varmaan vaikka vihreällä alcantaralla. Sohvan runko ja tyynyt ovat niin hyvät, että varmaan kannattaa se päällystys. Kiitos, mekin pidämme kirjahyllystä. Se on sellaisista koottavista, päällekkäin ladottavista palasista, vanhan Billnäsin kopio. Terveisii teille päin.

   Poista
 3. No oot kyllä vihreän ystävä! :) Ja kauniita vihreän sävyjäkin sulla on sisustuksessa. Tyylikästä! Hyvin sointuu ruskeanmusta "sisustuselementti" vihreään mattoon :) Ja kirjahyllyssänne todellakin ON kirjoja. Meillä on vaan yhdellä hyllyllä, muut hyllyt on täynnä muuta roinaa. Itellä ei oo ollenkaan tyylitajua eikä sisustussilmää. Pirtissämme on melkoinen kaaos sisustuksen kannalta katsottuna. Mutta ei anneta sen häiritä elämää ;) Terveisiä sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös, tuossa on vain palanen kirjahyllystä. Sitten kirjoja löytyy jokapuolelta huushollia lisää. Miäs on aikoinaan lukenut yleistä kirjallisuustiedettä yliopistolla, joten ehkä siinä yksi syy kirjojen paljouteen. Minä olen lukenut muuten vaan. Kirja on jotenkin sellainen, että sitä ei raatsi heittää pois. Ainakin yksi hyllyllinen on tuossa isossa hyllyssä ihan sellaisia kirjoja, joilla ei tee mitään. Ai teillä on sisustuskaaos, meillä on kaaos muuten vain. Eihän tuossa ole kuvattuna keittiön pöytää, eikä Ossin jättämiä tuhoja etc. Kaaokselta ei aina voi välttyä. Niin kauan, kuin se on kestettävissä, niin kaaosta saa ollakin, ei saa häiritä. Minun kaaokseni liittyy lähinnä siivoamiseen. Kun ei jaksa, niin ei jaksa. Terveisii ja hyvää Kalevalan päivää!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.