keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Tänään on hyvä päivä

Tänään näin kevään ensimmäisen perhosen, löysin Ossista yhden pentukuvan.Noin pikkuinen Ossi oli heinäkuussa 2003:). 

12 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar16. huhtikuuta 2014 klo 18.10

  Oi noita luottavaisia koiravauvan silmiä! Sydämeen menevä katse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi tuli meille muistaakseni 9-viikkoisena heinäkuun puolessa välissä, joten vähän päälle 9-viikkoinen Ossi on tuossa skannatussa paperikuvassa. Oli Ossista enemmänkin vauvakuvia, mutta kuinkas kävikään, tietokone hajosi:( Siksi minusta oli niin hauska löytö tuo kehyksissa oleva pikkukuva. On Ossilla vieläkin se "sydämeen menevä katse", jota se osaa tehostaa määrätietoisella haukulla:) Terveisiä teille.

   Poista
 2. Uh ja oi mikä söpöläinen.
  Messuilla näin sellaisen T-paidan, missä oli kolme erikarvaista mäyristä ja teksti: Ei ole mäyräköiraa karvoihin katsominen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiran- ja kissanpennut ovat niin somia, kuin olla ja voi. Hauska t-paita. Minä ostin t-paitoja Stockkan hulluilta päiviltä. Itselleni ja äidilleni, montaa eri väriä:) On taas t-paitaa vuodeksi. Terveisii ja Uskolle paijauksia.

   Poista
 3. Voi söpöstys <3 Suloisesta pennusta on tullut komea mäyris, mutta kuvalöytö oli varmasti aarre!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet Mai ihan oikeassa, kuvalöytö on jo melkein aarre, koska Ossista ei nuita pentukuvia ole, tai no joo siellä rikkimenneen tietsikan nielussa on jokunen:( ei montaa, ehkä kymmenen-viisitoista. En ymmärrä miten jä kuvaamatta. No sama on tytön ihan vauva-vauvakuvien kanssa. Niitäkin on ehkä 5-10 kappaletta. Sitten aloin määrätietoisesti kuvaamaan tyttöä, jotta joka kuukaudelta ensimmäiseltä vuodelta on kuvia. Terveisii ja Artulle rapsutuksia!

   Poista
 4. Tiälä yks huokaeloo ja kahtoo vesissä silimin tuota kuvvoo! Ja sannoo että ee oo totta mitenkä on sulonen! No nättihän tuo Ossi on penskan kellukkana ollu ja kommee poeka siitä on tullu! Yhessä ihhaellaan äetin kansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Somahan tuo on, niinkuin kaikki eläin- ja ihmisvauvat. Silloin, kun käytiin katsomassa, niin oli neljä urospentua mistä sai valita, kun ihmiset eivät olleet osanneet päättää. No ne ihanat pikku pötkylät olivat kaikki ihan samannäköisiä minun silmissäni, mutta sitten huomasin Ossin valkoisen rinnustäplän ja sanoin, että tuo me otetaan. Ensiksi ne olivat kaikki ulkosalla, kun oli ihana lämmin päivä, sellaisessa pentuaitauksessa. Sitten sanoin kasvattajalle, että voisitko ottaa pois ne pennut, jotka on jo varattu ja sitten me katsoimme niitä pikku pötkylöitä jonkun puolisen tuntia ja sitten mä sanoin ,että tuo valkotäpläinen meille. Se oli ihan sattumankauppaa, miten meitin Ossista tuli MEIDÄN Ossi:) Savoon terveisii!

   Poista
 5. Siis NIIIIIIN söpö kuva, iih ja uuh! <3

  Oikein mukavaa päästäistä sinne teille kaikille ja Ossikalle paljon suukkoja meitin plikoilta! <3 (Nyt jo onneksi ihan vaan tavallisia suukkoja. Juokseminen on onneksi taas tältä kertaa ohi! ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä, että ainoa säästynyt vauvakuva on sentäs söpö:) Nyt ne juoksut ympäri ämpäri alkavat vaikuttaa tuohon meitin vanhaan herraankin. Pistin sen ihan pieneksi hetkeksi naruun ulos, jotta miäs ja minä saatiin syödä rauhassa. Muuten Ossi olisi häiriköinyt koko ajan. Se oli ulkona ehkä reilut viisi minaa ja se aloitti sellaisen sudenulvontakonserton, että minä ja miäs naurettiin syödessämme. Sitten lähdimme kaikki kolme kävelylle. Minä putsasin tieltä yhden murskaksi ajetun muovise aurauskepin ja miäs jatkoi matkaansa Ossin kanssa. Kun muuaalla juoksut loppuvat, niin täällä se vanha herra vasta syttyy:) Hitaat alkavat olla jo johdot:) Mukavaa päästäistä teitille kanssa, M-L ja Ossi.

   Poista
 6. Oivoi, kaikki koiralapsoset ovat niin hellyyttäviä ihan pikkuisina, kuten tässäkin Ossi-vauva! ♥
  Lisää hyviä päiviä toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä laittaisin, että kaikki eläinvauvat ovat somia. Tämä valokuvalöytö oli erityisen ilahduttava:) Saksaan kanssa hyviä päiviä ja terveisiä Kirkkonummelta, M-L ja Ossi!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.