tiistai 10. kesäkuuta 2014

Yksi pieni elefantti marssi näin....

En tiedä, onko tässä jonossa yhtään elefanttia, mutta siinä on kaksi porsasta. Nyt lajitunnistusta. Tunnistatteko possut? Oikea vastaus tulee lauantaina:)Tänään meillä kävi parin ammattimaalarin porukka arvioitsemassa, mitä maksaisi kaksi jäljellä olevaa seinää. No hinta oli niin korkea, että veikkaan, että miäs meinaa tehdä lopunkin työn itse. Nyt miäs on vaan niin lopen kyllästynyt maalaamiseen. Uskon ja ymmärrän. Mitäs meni sanomaan, että hän tekee itte:)

*linkki* Kaivopuistossa juossut hirvi lopetettiin.  Poliisit lopettivat hirven, joka juoksenteli Kaivopuistossa. Varmaan monet ihmettelevät, että miksi, mutta minä olen sitä mieltä, että kaupungin keskustassa vauhkoontunut hirvi aiheuttaa turhan paljon vaaratekijöitä. Sitä paitsi niitä hirviä metsästetäänkin luokkaa monta kymmentätuhatta yksilöä vuodessa, joten yhtä hirveä ei auta paljoa surra.

*linkki* Katso tuore kartta, täällä on eniten punkkeja. No joo, voihan sitä kartastakin katsoa, mutta kun minun mielestä punkit ovat valloittaneet lähes koko Suomen, niin eipä "punkkivapaata" aluetta tästä maasta taida löytyäkään:).

*linkki* Tämä sitten on söötti juttu. 81 vuotta aviossa. Toivottavasti parilla on vielä edessään useampi vuosi.

Blogin päivitys on taas vähän sijaistoimintaa. Minun pitäisi näet lyhentää yhdet farmarit. Autsch. Tarvitsisi viikonloppuna olla vähän siistimmät farkut jalassa. Nytkin minulla on jalassa sellaiset ainakin kuusi vuotta vanhat, lahkeista jo pikkuisen rispaantuneet versiot. Minähän olen ihan farkkutyttö, vaikka olenkin kasvanut vähäsen normifarkuista ulos:) Hyvää viikon jatkoa Ossilasta!

12 kommenttia:

 1. Mielestäni ensimmäinen ja kolmas (vasemmalta lukien) on possuja, loput sarvikuonoja ;)

  En omistanut hetkeen yhtään paria farkkuja, mutta tänä keväänä löysin kahdet mukavat farkut, joten nyt on palattu nuoruuteen täälläkin =D

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvä vastaus. Paljastan oikean rivin sitten vasta lauantaina.

  Minä olen ikuinen farkkutyttö, vaikka tuumakoko on kasvanut ainakin kymmenen tuumaa. Ei ne farkut sitä ikää(kään) katso:) eikä tuumakokoja. Jenkeistä saa meitsillekin sopivia, joten taisin ostaa kahdet tai kolmet viimetteksi. Miähenkin on ihan helppo ostaa, kun sanon vaan merkin ja sen huikean tuumaleveyden:) Miäs-parkahan joutuu joka vuosi käymään siellä Vegasissa. Minulle riitti ihan yksi matka siihen outoon kaupunkiin. Nähty kerran ja riittää. Artulle rapsutuksia.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä taas ensimmäinen ja viimeinen on possuja - mene ja tiedä sitten olenko oikeassa.. Hauska arvoitustehtävä joka tapauksessa! :)))

  Minäkin olen muuten ihan farkkutyttö henkeen ja vereen. Tykkään farkkukankaasta muutenkin, sekä väristä että fiiliksestä. Pitkään olen haaveillut mm. farkkukankaisista koristetyynyistä, mutta jostain syystä ei ole osunut vielä sopivia ja sopivan hintaisia kohdalle. Taitava emäntä tekisi tietty itse, mutta minä en en ole sellainen. :D:D

  Terkkuja sinne ja Ossikalle suukkoja väsyneiltä typyiltä! <3

  VastaaPoista
 4. Lauantaina, lauantaina, tulee oikea rivi. Jee me farkkutytöt!

  VastaaPoista
 5. Ensmäene ja kolomas on possuja. Muut jottae muuta :) Äet on kansa ikäsä tykännä pittee varkkuja. Ee luovu niistä kuulema missää vaeheessa. Sano että kukkamekkoo ja hammeeta ee tule olemmaa ennee ikänään. Ol penskana suanna niistä kylliksee :) Tuumakoko onnii sittä asija eriksee. Onneks lienöö vielä sitähii kokkoo että sille soppii.
  Mukavata keskiviikkoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkutytöt rulaa. Tarkennus ensimmäinen ja kolmas, muta mistä suunnasta?? Oikea vastaus selviää pian:)

   Poista
 6. Eka ja kolmas :)
  Pikkusen nauratti tuo kasvanut vähäsen normifarkuista ulos :D En tiedä miltä tuntuisi kokeilla jotain lukioaikaisia farkkuja.. Farkkutyttöjä minäkin, ehdottomasti!

  Terkkuja ja rapsutuksia Ossille!

  p.s Olit niin suloisesti kommentoinut Wupen blogiin Jimistä, olin ihan liikuttunut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mitä ne normifarkut sitten olisivatkaan. Minä olen saanut mukavia farkkuja nykyään jenkkiläst. Olen kait minä Suomestakin jotkut ostanut, mutta tuppaa vähän jäämään pieniksi nämä normikoot täällä suloisessa Suomessamme.

   Poista
 7. Párekin Palvelijatar14. kesäkuuta 2014 klo 16.30

  Jaha, olenkin näköjään onnistunut söhläämään vastaukseni bittiavaruuteen. Eka ja kolmas vasemmalta oli arvaukseni.
  Farkuissa tässä ollaan taaperrettu teini-iästä alkaen ja mekot ja hamoset ovat kauhistus. Jos juhliin joutuisin, olisi housupuku käytössä. Joku vika nykyisissä farkuissa on, kun tuppaavat kutistumaan niin hirveästi kaapissa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, joo oikea vastaus kanssa, jos rivi menee 1. ja 3. vasemmalta:) Farkkutyttöjä olemme siis monet, forever:) Nyt, kun minulla on reilunkokoiset farmarit, niin ei ole onneksi kutistuneet kaapissa lainkaan:)

   Poista
 8. Kurkin suoraan sen vastauksen. Mielestäni viimeinen on virtahepo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi oikein hyvin olla virtahepo. Museossa ollessani minua eniten ihmetytti sen patsaan ikä ja sen väri. Väri on juuri tuollainen ihmeellisen turkoosi ja se on aivan häikäisevä. Siis jotain 2500 vuotta sitten jostain savesta tai mistä liene on saatu tuollaista sinistä.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.