lauantai 2. elokuuta 2014

Potutuslauantai osa 57

Ei hirmuisesti juuri nyt ja tällä hetkellä potuta mikään, päinvastoin. Olen iloinen ja onnellinen. Tyttö tulee ensi viikolla ja mukavaa on myös se, että poikaystävä tulee kanssa. Nyt on sitten aikas hyvää aikaa tutustua nuoreen mieheen vähän paremmin.Maton kutominenkin edistyy. Löytyyhän noita ikäviä tapauksia kuitenkin ihan mistä vaan, kunhan vähän kaivelee. Aloitetaan niillä kaikkein ikävimmillä uutisilla ja lopetetaan vähän kevyemmillä.

*linkki* Mies hukkui Sipoon Pilvijärvellä. Miten on oikeasti mahdollista, että jotkut rannalla olijat huomaavat vasta puolisen tuntia myöhemmin, että joku ei olekaan palannut uintiretkeltään? Vähän vastuuta pitäisi olla aikuistenkin kanssa ja aikuisilla ihmisillä toisistaan. Siksi olen uimisesta niin huolissani, kun olen itse meinannut hukkua pienenä, alle kymmenen vanhana. Serkut olivat jo lähteneet, mutta minun, pienen vesipedon, piti vielä jäädä pulikoimaan. No onneksi "melkein" ei ole mukana ja täällä sitä vielä käkitään.

*linkki* Samaisella järvellä hukkui sitten myös koira. Huonoa tuuria, kesken keppileikin. Kuulin tämän jutun radiosta ja luulin, että tapahtuma oli Kirkkonummen Pilvijärvellä. Radiossa korostettiin sitä, että koirakin voi uupua kesken keppileikkien, eikä paranisi heitellä keskelle järveä niitä keppejä. Mitä liene sattunut?

*linkki* Alaikäiset tytöt joivat alkoholia pesäpalloleirillä. No joopa joo. Koko joukkue lähetettiin kotiin. Ihan oikein, vaikka tuntuu, että vähemmistö kärsi nyt enemmistön toilailuista. Jos nyt muistan oikein, niin seitsemän kymmenestä tytöstä veti vähän sidukkaa. No eihän se ole hyväksyttävää, jos se kerran on kielletty ja drinksujen, laimeidenkin juonti on kielletty alle 18-v. Nyt joku ajattelee, että mikäs kukkahattutäti minä olen? Kaukana siitä, mutta meillä on oikeasti ollut kiellettyä alkoholin juominen, ennenkus tyttö täytti 18. Kaikki kokeilut, mitä hän sitä ennen teki, onneksi niitä ei ollut hirmuisen montaa, olivat kiellettyjä kokeiluja. Kokeilujen määrästä en ole täysin varma, mutta kiinni hän ei jäänyt montaa kertaa.

*linkki* Fillaristi ja mopoilija kolaroivat. Voihan rupisammakko. Voisitteko hyvät vanhemmat opettaa rakkaille mopoikäisille liikennesäännöt, tai edes joitakin? Arvatkaa lukematta juttua, kumman syy ja kumpi loukkaantui pahemmin? Täällä Kirkkonummellakin on ainakin yksi tieosuus, jossa kulkee pyörätie, no ihan fine, mutta sillä kevyen liikenteen väylällä on sallittu mopoilu, pyöräily ja kävely. Ihme, etten ainakaan ole ikinä kuullut, että sillä pätkällä olisi sattunut mitään onnettomuuksia.

*linkki* Tämän juoksutaksin ottanutta saattoi kaduttaa. Minä en ole aikaisemmin kuullutkaan termiä "juoksutaksi". Nyt sitten tiedän, mitä sekin tarkoittaa. Joskus vuonna yksi ja kaksi, eli silloin, kun olin juuri saanut ajokortin, odottelin erästä naispuolista ystävääni autossa. No kyytiini pölähtikin kaksi hyvin juovuksissa olevaa nuorta miestä, jotka ilmoittivat, että he haluavat minun ajavan heidät Pohjoiselle Rautatienkadulle. Siellä taisi silloin olla ravintola KY. Sanoin, etten aja heitä mihinkään, mutta kundit kieltäytyivät postumasta autostani. No sitten minun piti luovuttaa ja ajaa heidät KY:n eteen. Kiittivät sentään kyydistä, mokomat.

*linkki* Beckhamin poika deittailee itseään vanhempaa jenkkinäyttelijää.  Ei ole helppoa olla 15-vuotias superkuuluisuuden poika ja tapailla 17-vuotiasta tyttöä. Tämä otsikko kuului sarjaan "anna mun kaikki kestää jutut". Ei minua ainakaan oikeasti kiinnosta, jos 15-vuotias ja 17-vuotias seurustelevat. Täytyy tunnustaa, että otsikko oli jo sen verran raflaava, että se sai minut klikkaamaan jutun auki. Nyt sitten tiedän, mistä on kyse, enkä enempää aio asiaa seurata.

*linkki* Manuela Boscon tyttären nimestä tulee Sahara. Olen tainnut aikaisemminkin ilmaista, mikä on mielipiteeni lasten erikoisista nimistä. Pitääkö sitä nyt ihan oikeasti alistaa lapsi koulukiusatuksi, tai tarhakiusatuksi jo ihan pelkällä etunimellä? Tytöllämme on kaksi kaunista nimeä. Siltikin hän on joskus purnannut kahden nimen hankaluudesta. Sanoin aikanaan hänelle, että mikään ei estä sinua tiputtamasta toista nimeä pois, sitten kun olet täysi-ikäinen. No luultavasti hän ei ole asialle kuitenkaan mitään tehnyt. Jos hän on saanut aikaiseksi nimenmuutoksen maistraatissa, niin sitten on. Ainakaan minulle ja miähelle hän ei ole asiasta ilmoittanut:)

*linkki* Kaikkien väärien hälytysten äiti? Tätä ei nyt voi lyhyesti selittää. Teidän on pakko lukea edes tämä linkki:) Meinasin tikahtua nauruun. Kaikkea sitä tässä maailmassa sattuu ja tapahtuu.

No, näihin potutuksiin ja niistä huolimatta, oikein hyvää viikonvaihteen jatkoa Ossilasta!


6 kommenttia:

 1. Äet on varmaannii iha ooto ja vikkaenen, muihen mielestä, ku semmielestä pahinta nuissa ol tuo koeran hukkuminen. Niin kyllä minustahhii. Muut immeeset pittää tuotae immeesen hukkumista pahempata suati nuihe alaikkäesten juontihommoo...
  Immeeset on omalla vastuullaa ja koerat immeesten. Siinon se ero.
  Tuo Sahara naaratti...ee voe olla tosissaa :D Hyvvee viikolloppuva teellehhii! Ja aarinkoo on teejjän iloks luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä koetin punniskella mielessäni, että kumpi on ikävämpi, ihmisen vai koiran hukkuminen. Tavallaan tulin samaan lopputulokseen, että se koira meni sinne mihin isäntä halusi ja hukkui syyttään. Aikuisten ihmisten pitäisi älytä itse, miten uidaan.

   Minua ei Sahara oikeastaan naurattanut, vaan ensin kiukutti ja sitten vasta vinosti hymyilytti. Toivottavasti pappi ei suostu kastamaan tuollaista nimeä, näin melkein toivon. Ihan kamala nimi. No Raparperi on vielä kauheampi ja sellaisenkin nimen joku onneton pikkutyttö sai tänä tai viime vuonna.

   Poista
 2. Samaa mieltä Iivarin mamman kanssa tämä meikäläisen Palvelijatar. Ihan järkyttyi koiran kohtalosta.
  Sahara tulee varmaan vielä muotinimeksikin, kohta varmaan joku saa nimekseen Siperia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on perustelut kirjoitin jo tuonne Iivarille vastatessani. Siperia olisi aika luotaan työntävä nimi. Ei taitaisi vanhempana tulla miesystävia kauheasti tarjolle... Ihmiset osaavat kyllä käyttää mielikuvitusta noiden nimien keksimisessä. Itse asiassa minä en kauheasti välitä lainkaan mistään luontoaiheisista nimistä ihmisillä, tai sanotaan sellaisista todella erikoisista kuten esimerkiksi Pihlaja, Saana, Pihla, Merituuli, Salla.Nämä ovat pomintoja sukulaisista ja puolitutuista. Sitten lisukkeeksi tulevat tälläiset nimet, joihin yhdistetään joku ulkomainen "hieno" nimi, autsch.

   Poista
 3. No enemmän täälläkin järkytti tuo koiran kohtalo! Ja mopojuttu onkin tapahtunu näköjään meijän kaapunnissa :(
  Minua ei nyt onneksi potuta muu kun tämä kuumuus! Onneksi tänään ei ollut ihan mahdoton helle, kun oltiin kesäteatterissa Karviossa, siitä jäi hyvä mieli :)
  Helteistä huolimatta - hyvää alkavaa viikkoa ja Ossille muiskut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai tuommoisessa kaapungissa te Tiitun kanssa asustelette. Kyllä se helle helpottaa. Toivokaa nyt edes ensi torstaiksi tänne minulle kaunista, kun minulla on meidän perinnesauna:) Minä olen aivan ihastunut tähän lämpöön. Tosin Ossi on muuttanut alakertaan nukkumaan, koska siellä on varmasti viileämpi:) Koetetaan tarpoa nämä helteet lävitse, syksy ja talvi tulee ihan takuuvarmasti. Tiitulle Ossi-pusut!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.